sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Neuvoja tarjoustuotteiden käyttöön

Tällä hetkellä meillä ei ole vain yhtä Tähtitarjousta vaan niitä on nyt monta! Tämä ilo kannattaa nyt hyödyntää, koska sitä kestää niin kauan kuin tämä kriisitilannekin. Tilanteessa on siis ainakin yksi positiivinen puoli ja se on mahdollisuus tehdä tehokasta kotihoitoa edullisesti! :)

iS Clinical Firming Complex


Seerumit torjuvat stressiä

Joidenkin iho reagoi hyvin nopeasti elämänmuutoksiin ja sille ei ihminen itse voi mitään. Stressi näkyy yleensä epämääräisenä näppylänä, punoituksena ja kuivuutena. Tähän tilanteeseen tehokkain ihonhoitotuote on iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM NYT 83€ (109€), joka rauhoittaa kaikkia ihon ongelmia. Pro-Heal Serum sopii myös perinteiselle suomalaiselle ihotyypille, joka punoittaa, kuumottaa ja kuivuu helposti. Tätä seerumia voi käyttää myös couperosaiholle ja ruusufinniin. Näin keväällä myös siitepöly, katupöly ja liika sisälläolo rasittaa ihoa ja Pro-Heal Serum vähentää niitäkin ongelmia. Ellet osaa valita mitään muuta tehoseerumia tämä Pro-Heal Serum on aina varma ostos!
iS Clinicalin FIRMING COMPLEX NYT 125€ (155€) on varsinainen ytytuote! Jo ensisipaisulla tuntee, että tehoa löytyy, koska se aiheuttaa lievää kihelmöintiä ja kuumotusta. Kokemus ei ole epämiellyttävän kirvelevä, vaan toisaalta tuntuu kivaltakin, kun vaikutus tuntuu. Kooltaan Firming Complex on 50ml, joten se on huomattavasti isompi pakkaus kuin muut seerumit. Tämän tuotteen vaikutus on kiinteyttävä ja se kohdistuu nimenomaan kollageenisynteesiin ja kimmosäikeisiin. Hyvin kuiva iho tarvitsee sen seuraksi täyteläisen hoitovoiteen, mutta paksumpi rasvainen iho voi sitä käyttää yksinäänkin yövoiteena. Olen itse tutustunut tähän tuotteeseen vasta viime syksynä ja nyt se harmittaa, koska juuri tätä olisin tarvinnut jatkuvasti. Tehokkuudestaan huolimatta Firming Complex ei ärsytä eikä aiheuta hilseilyä. Hyvin herkälle couperosa-ihollekin  se sopii, mutta silloin sen pariksi sopisi hyvin Pro-Heal Serum aamuisin käytettynä.




Seerumien päälle laitetaan aina voide

Mikään seerumi ei toimi yksinään, koska ne imeytyvät ihon syvempiin kerroksiin ja pintakerros jäisi suojattomaksi. Nyt meillä on kaksi Dermalogican hoitovoidetta edulliseen hintaan ja ne sopivat hyvin iS Clinicalin seerumien kanssa yhteen. Dermalogican tehokkain voide on POWER RICH NYT 150€ (175€), joka sopii aivan kaikille yli 35-vuotiaille. Se ei sisällä mitään hilseilyä aiheuttavaa retinolia tai hedelmähappoja, vaan se käy äärimmäisen herkällekin iholle. Power Rich on siitä ainutlaatuinen voide, että sitä voi käyttää myös silmien ympärille. Tämä Dermalogican supervoide tuli myyntiin monta vuotta sitten ja silloin sen raaka-ainepitoisuus oli mullistava ja vielä nytkin ainoastaan iS Clinical pystyy sen ohittamaan. Power Rich voidetta voi käyttää aamulla sekä illalla ja tuo viiden tuubin pakkaus on kuuri, joka käytetään yhteen mittaan. 
Dermalogicalta on myös toinen tarjousvoide PURE NIGHT 69€ (85€), joka on tarkoitettu kirkastamaan ihon väriä ja tasoittamaan pigmenttiä. Näin keväällä se sopii kenelle tahansa, koska jokainen kaipaa raikastusta ihon väriinsä. Pure Night ei ole pelkästään yövoide, vaan se käy hyvin myös päivävoiteeksi. Sen koostumus on hyvin kevyt, joten rasvaisellekin iholle se toimii hyvin. 
Power Richissä ja Pure Night -voiteessa ei ole uv-suojaa, joten päivällä pitää huomioida, että suoja tulisi meikistä tai suojallisesta päivävoiteesta. Siksi meillä on myös tarjouksessa iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 NYT 42€ (54€) päivävoide, joka on hyvin kevyt ja ohut. Sitä voi käyttää yksinäänkin ja se käy meikinalusvoiteena myös. Kuivalle ohuelle iholle näin talven jälkeen suosittelen sen alle hipaisun hoitovoidetta ja varsinkin tuo Power Rich olisi siihen tarkoitukseen ihanteellinen.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.

Siirry tästä verkkokauppaamme!


2 kommenttia:

  1. Anonyymi19:28

    Suojakertoimellisia voiteita, kuten esimerkiksi Eclipse sk 50, nyt todella tarvitaan, kun tämän päivän uutisoinnin mukaan otsonikerros on Suomen kohdalla erityisen ohut.

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä uutista en huomannutkaan, mutta sen huomaan joka aamu miten matalalta aurinko paistaa. Joka kevät ajelen melkein sokkona kylätietämme aina aamuisin. Aurinko paistaa juuri niin, että se sokaisee silmät. Ne jotka ovat kävelyllä siinä vaiheessa saavat kyllä tuplasti uv-säteilyä.

      Inkeri

      Poista