lauantai 28. elokuuta 2021

Älä ohita Tähtitarjouksia!

Muistutan taas, että tämä hetken TÄHTITARJOUKSET ovat voimassa vielä maanantaihin 30.8. asti. Tarjouksena ovat iS Clinicalin C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 59€ (78€) silmänympärysseerumi ja Dermalogican POWER BRIGHT DARK SPOT SERUM NYT 79€ (98€) pigmenttiseerumi. 


Nämä upeat Tähtitarjoukset ovat voimassa enää pari päivää ma 30.8. asti!


Jokainen tarvitsee PowerBright Dark Spot Serumia

PowerBright Dark Spot Serumia tarvitsevat tällä hetkellä ihan kaikki, koska näin loppukesällä monen iho on hyvin kirjava. Seerumi ei ole vain selviin pigmenttiläiskiin tarkoitettu, vaan myös ihon kirjavuus ja pisamat tasoittuvat tällä seerumilla.
Lähes kaikilla yli viisikymppisillä ja vähän nuoremmillakin uv-säteily on aiheuttanut epätasaisen ihon värin, eikä tasaista rusketusta enää synny. Tästäkin voi syyttää taas hormonitoimintaa, koska estrogeeni säätelee ihon melaniinisolujen toimintaa eli näiden solujen, jotka antavat iholle sen värin. Vaihdevuosien alkaessa estrogeenin määrä vähenee sekä heittelee ja se estää pigmenttiä levittymästä tasaisesti. Iän myötä iho myös ohenee ja hilseilevän kuolleen solukon määrä lisääntyy. Tämäkin vaikuttaa ihon väriin, kun pintaan kertyy harmaata kuollutta solukkoa. Kannattaa kokeilla PowerBright Dark Spot Serumia, koska se on samalla myös ihoa vahvistava ja kosteuttava.

Silmänympärysseerumi on superhoito

iS Clinicalin silmänympärysseerumi C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 59€ (78€) on erittäin tehokas ja monipuolinen silmänympärystuote. Seerumi on pakattu pieneen pipettipulloon niin kuin muutkin iS Clinicalin seerumit. Tämä seerumi on nestemäistä ja sitä tarvitaan hyvin pieni määrä kerrallaan.
C Eye Serum on todella tehokas ”ryppyhoito”, joka silottaa ja tasoittaa juonteita sekä ryppyjä. Samalla se vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa ja silmänympäryksen tummuus ja turvotus vähenevät. 
Tämän hellekesän aikana monella on silmänympärykset ja silmätkin erityisesti kärsineet. Hikivesi on valunut silmiin ja silmäluomille ärsyttäen ohutta ihon aluetta. Kaikki tuuletusten aiheuttamat ilmavirrat ärsyttivät silmiä lisää ja niistä valui kyynelnestettä, joka kuivatti luomia lisää. Näistä johtuen monella silmänympärykset ovat todella kuivat ja rohtuneet. Oikein kuivalle silmänympärysalueelle suosittelen, että C Eye Serumin päälle laitetaan vielä silmänympärysvoide, esimerkiksi iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX (119€). Kuitenkin suurimmalla osalla hoidoksi riittää pelkästään tämä seerumi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti