lauantai 21. elokuuta 2021

Ripsien kestotaivutus & kulmien muotoilu ja väri tarjoushintaan!

Nyt on loistava tilaisuus varata RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & KULMIEN MUOTOILU JA VÄRI YHTEISHINTAAN 87€ (norm.107€). Kesälomilta paluu työelämään sujuu helpommin, kun aamulla meikki on jo valmiina.


Ripsien kestotaivutus + kulmien muotoilu ja värjäys helpottavat huomattavasti aamutoimia. 


Ripsien kestotaivutus on tarkkaa työtä

Tämä tarjoushinta ripsien kestotaivutuksesta ja kulmien muotoilusta sekä värjäyksestä kannattaa hyödyntää nyt, koska voi olla, etten ihan äkkiä pysty tarjousta toistamaan. Ripsien kestotaivutus on hyvin suosittu ja jos ajanvaraus on täynnä, en voi houkutella lisää asiakkaita tarjoushinnalla, koska ei ole aikoja antaa. Joten nyt pystyn vielä muutamia asiakkaita ottamaan lisää ja haluan, että mahdollisimman moni saa kokea ilon kauniista ripsistä ja korostetusta katseesta. 
Työnlaatuni on aina priimaa ja käytetyt tuotteet laadukkaita, mutta kalliimpia YUMI LASHES -tuotteita, vaikka työ onkin tarjoushinnalla. Nyt olen tehnyt noin 500 ripsien kestotaivutushoitoa ja voin sanoa, että työni laatu on parhaimmillaan. Ripsien kestotaivutus on tarkinta työtä, mitä olen koskaan tehnyt, koska siinä käsitellään yksittäisiä ripsiä. Olen koko työaikani tehnyt kestovärjäyksiä useampia kertoja päivässä, mutta tämä kestotaivutus on vielä paljon suurempaa tarkuutta vaativaa. 
Näitä ripsien kestotaivutuksia mainostetaan paljon, mutta sanoisin, että ilman kunnon työkokemusta, työnlaatu on vähän sitä sun tätä. Kun minullakin hyvän työn tekeminen on vaatinut noin sata harjoituskertaa, miten sen pystyisi kunnolla tekemään ihminen, joka tekee sitä ilman koulutusta ja työkokemusta. Joten olkaa tarkkoja, mistä nämä kestotaivutukset ostatte.


Ripsien kestotaivutukset helpottavat meikkiä

Aika moni asiakas kertoo, ettei ole kesälomalla juurikaan käyttänyt meikkiä ja he kokevat töiden alkaessa joka-aamuisen meikin teon työläänä. Siksi moni ottaa nämä Ripsien kestotaivutukset ja kulmien muotoilun sekä värjäyksen, koska muuta silmämeikkiä ei välttämättä tarvitse.  
Tosin kestotaivutusten kanssa voi laittaa normaalin silmämeikin, koska nämä taivutukset eivät rajoita mitään ja ripsiä voi käsitellä niin kuin ennenkin. Ainoastaan laiton jälkeen pitää olla vuorokausi ripsiä kastelematta. Kestotaivutukset voi tehdä kahden kuukauden välein ja jos nyt elo-syyskuussa tehdään työ, niin seuraavan voi tehdä loka-marraskuussa, mutta voit ostaa tästä tarjouksesta kummatkin kerrat. 
On vaikea uskoa, miten paljon näin pieni asia, kuin ripsien taivutus, vaikuttaa ulkonäköön ennen kuin sen näkee itse. Käsittely nostaa silmäluomea, silmä näyttää avarammalta ja koko silmien alueelta lähtee kymmenen vuotta ikää pois. Tämän takia pidänkin tätä taivutusta yli viisikymppiselle ihan nuorennushoitona, koska helpolla tavalla saadaan silmiä korostettua. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti