keskiviikko 18. elokuuta 2021

Palaa työelämään kasvohoidon kautta!

Kesälomat alkavat olla ohitse ja siirrytään taas arkiseen työelämään. Jotkut palaavat työpaikoilleenkin pitkän etätyövaiheen jälkeen. Yleensä kesäloman jälkeen ja varsinkin näin hellekesänä, koetaan iho vähän räytyneeksi ja kasvohoidon tarve on suuri.


Dermatude-metaterapiahoito on tekemistäni kasvohoidoista tehokkain.


Hoitoa auringon kuivattamalle iholle

Kaikista tehokkain on DERMATUDE-KASVOHOITO (170€ ja neljän hoitokerran sarja 600€), joka kiinteyttää ja silottaa ihoa. Sen vaikutuksesta turvotus vähenee ja iho napakoituu sekä pienet juonteet ja rypyt siliävät. Dermatudella on myös oma neljän kerran pigmenttihoitosarja (600€), joka vähentää ja tasoittaa pigmenttiläiskiä sekä muuta ihon kirjavuutta. 
Varsinainen täsmähoito on PROSKIN C-VITAMIINIKASVOHOITO (89€ ja kolmen kerran sarja 267€). C-vitamiini vaikuttaa nimenomaan auringon aiheuttamaan ihon vanhenemisprosessiin ja se kirkastaa ihonväriä sekä silottaa ja tasoittaa. 
Kasvohoidon tulosta kannattaa lisätä ja ylläpitää kotihoitoon tarkoitetuilla tuotteilla. BIOLUMIN-C SERUM (78€) on tehoseerumi, joka vähentää auringon aiheuttamia ongelmia ja se on hyvä jatkamaan kasvohoidon vaikutuksia kotona. Kannattaa huomioida, että ammattikäyttöön tarkoitetut ihonhoitotuotteet ovat hyvin paljon tehokkaampia kuin muut hoitotuotteet. Niiden vaikutusainepitoisuudet ovat moninkertaisia verrattuna muualla myytyihin kosmetiikkasarjoihin. 

Häivytä pigmenttiläiskät

Dermalogican Tähtitarjous uutuusseerumi POWER BRIGHT DARK SPOT SERUM NYT 79€ (98€) on käytössä osoittautunut hyvin tehokkaaksi tuotteeksi vähentämään ihon kirjavuutta. Se hajottaa uv-säteilyn kasaamaa tummaa pigmenttiä ja läiskät vähenevät sekä niiden rajat heikentyvät. Monilla on kesän jäljiltä epämääräistä kirjavuutta kasvoilla, vaikka varsinaisia pigmenttiläiskiä ei olekaan. Jotkut pitävät sitä rusketuksena, mutta itse näen sen epätasaisena ihon värinä. 
Kuitenkaan en halua nalkuttaa kenellekään tai saati sitten loukata, joten ei ole pelkoa siitä, että kasvohoito menisi torumiseksi. Välillä kuulen asiakkailta, miten loukkaavasti kosmetologi on käyttäytynyt kasvohoitoa tehdessään ja motkottanut liiasta auringosta ja huonosta hoidosta. Se on täysin epäasiallista käytöstä ja kun asiakas maksaa kalliin kasvohoidon, ei hänen tarvitse sietää mitään moitteita. 
Kasvohoito tasoittaa ja kirkastaa ihonväriä sekä kirjavuutta ja Power Bright Dark Spot Serum jatkaa tätä vaikutusta kotihoidossakin. Tietysti kannattaa koko ajan käyttää viidenkympin aurinkosuojaa, joka estää uuden pigmentin kasautumista. Aurinko on vielä monta kuukautta sen verran voimakas, että sen haitoilta kannattaa suojautua hyvin. Kesän suosikki on ollut iS Clinicalin ECLIPSE SK50 Beige (54€), jossa on kevyt värisävy. Se on hyvä valinta päivävoiteeksi, kun palaa työelämään. Siinä on samassa tuotteessa kevyt sävy, kosteutus ja hoito sekä tehokas suojaus. Tämän helpompaa kotihoitotuotetta ei enää voi olla.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti