sunnuntai 8. elokuuta 2021

iS Clinicalin uudet seerumipakkaukset

Nyt iS Clinical toi myyntiin erittäin järkevät seerumipakkaukset, joilla pääsee käyttämään kolmea eri seerumia 3-5 viikkoa yhden seerumin hinnalla! Nämä ovat todella tervetulleet paketit, koska kolmen seerumin yhtäaikaisella käytöllä tulokset moninkertaistuvat.


iS Clinicalin uudet seerumipakkaukset ovat upea mahdollisuus kokeilla useampaa tehoseerumia edulliseen hintaan!


Käytännölliset seerumipakkaukset

Seerumipakkauksia on kaksi erilaista THE ESSENTIALS VITAMIN C TRIO (112€) ja THE ESSENTIALS CLARITY TRIO (117€). Kummassakin paketissa on kolme 5ml kokoista seerumia, jotka riittävät käytössä noin 3-5 viikkoa. Normaalistihan seerumin koko on 15ml ja joistakin on iso koko 30ml. 
The Essentials Vitamin C Trio sisältää C EYE SERUM ADVANCE+ silmänympärysseerumin, GENEXC c-vitamiiniseerumin ja SUPER SERUM ADVANCE+ kiinteyttävän seerumin. Tämä C Eye Serum Advance+ on aivan huipputuote, joka vahvistaa veltostunutta ja rypistynyttä silmänympärystää. Sen runsas c-vitamiinipitoisuus myös kirkastaa ihon väriä ja vähentää tummuutta sekä häivyttää pigmenttiläiskiä. Tätä nestemäistä seerumia taputellaan kevyesti silmän ympärille ja näin kesällä se riittää yksinäänkin, mutta myöhemmin suosittelen sen päälle silmänympärysvoiteen. 
GeneXC seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka korjaavat uv-säteilyn haittavaikutuksia ja sitä käytetään aamulla. Super Serum Advance+ on erittäin kiinteyttävä ja sitä suosittelen myös aamuisin. Kummankin seerumin päälle laitetaan tilanteen mukainen hoitovoide.
The Essentials Clarity Trio sisältää PRO-HEAL SERUMin, jota suosittelen päiväkäyttöön ja ACTIVE SERUMin sekä HYDRA-COOL SERUMin. Active Serum kannattaa sekoittaa Hydra-Cool Serumiin tai laittaa ensin Active Serum ja sen päälle Hydra-Cool Serum ja nämä käytetään iltaisin. Yksi mahdollisuus on käyttää Hydra-Cool Serum kosteusvoiteen tavoin aamulla Pro-Heal Serumin päällä ja illalla Active Serumin päällä. 


Tehohoitoa seerumeilla

Juuri tämän tyyppisiä pakkauksia olenkin kaivannut asiakkaille esiteltäväksi. Silloin, kun halutaan oikein tehokas kotihoito, parasta on käyttää toisiaan tukevien seerumien yhdistelmää. Siinä on vaan ollut tuo hintaongelma, koska harvoin kukaan ostaa kolmea seerumia kerralla. 
Uudet asiakkaat haluavat myös ensin tutustua tuotteisiin, ennen kuin ostavat isommat koot ja tämä mahdollistaa senkin. Myös pelkästään verkkokaupan asiakkaat hyötyvät näistä paketeista erityisesti, koska  niillä jonkin verran korvaa kasvohoidon vaikutuksia. Ellei pääse hoitolaan Dermatude-kasvohoitoon voi sentään tehdä 3-4 kertaa vuodessa tehohoidon kotona. 
Kaikista eniten olen tällaista pakkausta kaivannut DERMATUDE-SARJAHOIDON asiakkaille (4 hoitoa yht.600€). Nyt voi Dermatude-kasvohoitosarjaan yhdistää vielä supertehokkaan kotihoidon. Varsinkin ne asiakkaat, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet ammattitason kotihoitotuotteita, saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia näillä seerumiyhdistelmillä.
Hellekesä on tuonut monelle rasvoittumista, hikinäppyjä ja finnejä, joten tämä Clarity Trio on loistava kotihoito nopeuttamaan tulehdusten parantumista, puhdistamaan huokosia ja rauhoittamaan ihon ärsytyksiä. Voisin sanoa, että Clarity Trio on korona-ajan tehohoito numero yksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti