maanantai 23. elokuuta 2021

Pigmenttiläiskät eivät ole vaarallisia

Nyt, kun auringon sairastuttavasta vaikutuksesta on niin paljon puhuttu ja kirjoitettu, ihmiset alkavat pelätä ovatko pigmenttiläiskätkin eli maksaläiskät syövän esiasteita. Pigmenttiläiskät ovat tervettä solukkoa, jossa vain väriä antavat melaniinisolut ovat kasautuneet.


Tähtitarjous PowerBright Dark Spot Serum on pigmenttiläiskiä nopeasti vähentävä seerumi.


Tasoita ihon väri PowerBright Dark Spot Serumilla

Muistutan, että nyt on TÄHTITARJOUKSENA Dermalogican POWER BRIGHT DARK SPOT SERUM NYT 79€ (norm.98€) ja tarjous on voimassa 30.8.-21 asti. PowerBright Dark Spot Serum on pigmenttiläiskiä vähentävä seerumi, joka tasoittaa nopeasti ihon väriä. Seerumin ihon väriä kirkastava ja tasoittava vaikutus tulee esiin jo noin viikon käytön jälkeen ja 3-4 viikon kuluttua ihon väri on näkyvästi tasoittunut. PowerBright Dark Spot Serum sopii aivan kaikille näin kesän loppupuolella, kun jokaisella on auringon aiheuttamaa kirjavuutta kasvoillaan. Tämä seerumi on myös muutenkin hoitava ja ihon pintaa silottava ja sen monipuolisen vaikutuksen vuoksi suosittelen sitä ihan kaikille.
PowerBright Dark Spot Serum hajottaa ihon väriä tuovan melaniinin kasautumista sekä nopeuttaa jo kasautuneen solukon irtoamista ja pois hilseilyä. Tämän pigmenttiseerumin lisäksi tarvitaan tehokas uv-suojallinen päivävoide, joka estää ihon värin tummumista uudelleen. Ei ole järkevää hoitaa pigmenttiläiskiä seerumilla, jos päivällä saa koko ajan lisää aurinkoa ja läiskikkyyttä syntyy edelleen. Suositeltavia päivävoiteita ovat Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€) tai iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 (54€). Kannattaa myös kokeilla iS Clinicalin uutuutta EXTREME PROTECT sk 40 PerfecTint hoitavaa ja päivävoidetta. Tätä päivävoidetta saa myös värittömänä ja kahdessa eri sävyssä.


Ikä lisää pigmenttiläiskien syntymistä

Hormonitoiminta on osasyy pigmenttiläiskien syntymiseen uv-säteilyn lisäksi. Raskaus- ja imetysaikana pigmenttiläiskiä syntyy todella monelle ja siksi juuri silloin ihon tehokas suojaaminen on hyvin tarpeellista. Vaihdevuosi-ikäisenä hormonitoiminta on myös muutoksessa ja siitäkin seuraa pigmenttiläiskiä. Kaikille ei tule selviä pigmenttiläiskiä, mutta lähes kaikille yli viisikymppisille rusketus tulee epätasaisena.
Itseäni aina ihmetyttää, miten ihmiset näkevät epämääräisen kirjavan ja läiskikkään ihon kauniina päivetyksenä, vaikka minusta iho näyttää epätasaiselta ja likaiselta. Vain hyvin harvalla yli viisikymppisellä rusketus tulee tasaisena, niin kuin alle nelikymppisillä ja siksikin suosittelen ihon tehokasta suojausta.
Sitä ei todellakaan kannata pelätä, että pigmenttiläiskät olisivat merkki ihosyövästä, vaan ne ovat tervettä ihoa. Kuitenkin pigmenttiläiskät, niin kuin rusketuskin, on ihon tapa ilmoittaa sen vaurioitumisesta ja ruskea väri tulee suojakerrokseksi jo vahingoittuneelle iholle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti