sunnuntai 15. elokuuta 2021

Hanki kuorinta ja kosteutus tarjoushinnalla

Olette varmaan huomanneet, että kaksi viikkoa ehti jo kulua ja Tähtitarjoukset ovat enää pari päivää voimassa. Viimeinen päivä on ma 16.8. ja uusi Tähtitarjous tulee ti 17.8. Aika kuluu niin nopeasti, että kaksi viikkoa menee aina hujauksessa.


Kuorinta ja kosteutus ovat hyvän ihonhoidon perusasioita ja nyt saat niihin loistotuotteet tarjoushinnalla!


Kosteutus on ihonhoidon perusta

Moni on varmaan kokenut, miltä iho tuntuu jossain lämpimässä ilmastossa, esimerkiksi Thaimaassa. Siellähän iho ei koskaan kiristä tai tunnu kuivalta, eikä kosteusvoidetta tarvita kuin suojaamiseen. Suurin syy suomalaisten ihon kuivuuteen on juurikin meidän ilmasto ja kuiva sisäilma varsinkin talvella. Kosteuden puute vaikuttaa suoraan ihon rypistymiseen ja veltostumiseen. Iho koostuu useista päällekäin olevista ihosolukerroksista ja nuo solut uudistuvat noin 3-5 viikon sykleissä. Uudistuminen tarkoittaa sitä, että vanha kuollut solukko hilseilee pois ja uusi terve solu tulee tilalle.
Uusi ihosolu on pyöreä joustava pallo joka on täynnä kirkasta ja läpinäkyvää soluväliainetta. Nämä uudet ihosolut pitävät ihon joustavan pehmeinä ja ihon värin kuulakkaana. Vanhetessa näiden uusien ihosolujen syntyminen hidastuu ja ihon pintaan alkaa keräytymään puolikuollutta ja kuollutta solukkoa. Tämä näkyy hilseilynä, ihon sameutena, veltostumisena ja ihon rypistymisenä. 
Näissä puolikuolleissa soluissa soluväliaineen määrä vähenee ja laatu heikkenee. Soluväliaineen vähetessä ihosolu menettää pyöreytensä ja joustavuutensa ja siitä tulee litteän ruttuinen. Vähäinen soluväliaine paksunee ja menettää läpinäkyvyytensä. Nämä syyt saavat ihon rypistymään ja veltostumaan. 
Tätä solukuolemaa voi hidastaa kosteuttavilla tuotteilla ja esimerkiksi iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM 15ml NYT 59€ (69€) ja 30ml NYT 85€ (109€) on erinomainen tähän tarkoitukseen. Hydra-Cool Serumin sisältämä hyaluronihappo on hyvin samanlaista kuin ihon oma soluväliaine ja se läpäisee soluseinämän ja lisää soluväliaineen määrää. Tämä on se mekanismi, miten kosteuttavat hoitotuotteet ihossa vaikuttavat. 


Kuorinta lisää kosteuden imeytymistä

Toinen tärkeä ihonhoitotuote hidastamaan ihon vanhenemista on kuorinta ja nyt Tähtitarjouksena on MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT NYT 49€ (58€) kuorintavoide. Uuden ja terveen ihosolun synty nopeutuu, kun ihon pinnalta poistetaan uusien solujen esteenä oleva kuollut solukko. Tämä kuollut solukerros näkyy ihossa hilseilynä, harmautena ja rypistymisenä. Tuo hilseilykerros myös estää kosteuden ja muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja niiden vaikutusaineet menevät hukkaan. 
Kuorinta vaikuttaa siis monella tapaa ja hidastaa ihon vanhenemista ja kuivumista. Hyvän kosteuttamisen merkitys ei ole vain juuri siinä tilanteessa, missä tällä hetkellä ollaan, vaan koko vanhenemisprosessi hidastuu kosteutuksen myötä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti