tiistai 31. elokuuta 2021

Tähtitarjoukset ajalle 31.8.-13.9.-21


Uusilla Tähtitarjoustuotteilla kiinteytät sekä kaulan että kasvot tehokkaasti ja hoitavasti.


Kaula kiinteäksi ja kauniiksi

Kaula on alue, mikä yleensä ihonhoidossa laiminlyödään, vaikka siinä ikääntymisen merkit näkyvät muuta ihoa nopeammin. Kaulan ihossa on paljon vähemmän tali- ja hikirauhasia kuin kasvoilla, joten se kuivuu ja ohenee aikaisessa vaiheessa.
Dermalogican Neck Fit Contour Serumin avulla kaulan ihon kiinteys paranee ja kuivuudesta johtuva ihon epätasaisuus ja rypyt vähenevät. Kaulalle tulee helposti epätasaisuutta, jota kutsutaan myös ”kananlihaihoksi” ja tähän tuo kaulavoide tehoaa hyvin. 
Neck Fit Contour Serumin pakkaus tekee siitä erittäin käyttökelpoisen ja houkuttelee käyttämään sitä. Se on pakattu roll-on-tuubiin, josta suoraan levitetään geelimäinen seerumi kaulan ja dekolteen iholle. Tuolla rollipäällä voi tehdä myös lyhyen hieronnan kaulaan, mikä tehostaa tuotteen vaikutuksia ja hieronnan ohje löytyy pakkauksesta. 
Näin kesän jälkeen kaula ja varsinkin dekoltee tarvitsee erityishoitoa, koska uv-säteily rasittaa erityisesti dekolteen aluetta. Neck Fit Contour Serumia käytetään leuan kärjestä rintojen yläosaan asti aamulla ja illalla. 


Reparative Moisture Emulsion on kiinteyttävä yö- ja päivävoide

iS Clinicalin Reparative Moisture Emulsion on ollut kesän aikana iS Clinicalin suosituin hoitovoide ja sitä en yhtään ihmettele. Käytän sitä itse mielelläni varsinkin päivävoiteena, koska se antaa iholle tiiviin ja napakan pinnan. 
Jos minulta kysyttäisiin, mikä voide olisi kaunistavin ja paras päivävoide sekä meikinalusvoide, vastaus olisi ilman muuta Reparative Moisture Emulsion. Meikin alla käytettynä iho pysyy siistinä ja sileänä koko päivän ja meikkivoide levittyy erityisen hyvin. Tietysti tämä voide on helppo käyttää, koska sama tuote sopii yöksi ja päiväksi ihan kaiken ikäisille. 
Reparative Moisture Emulsionin koostumus on hyvin tasokas ja vaikutusainepitoisuus on suuri. Sen kosteuttava vaikutus on tuntuva ja sen raaka-aineet korjaavat myös uv-säteilyn haittoja. Suosittelen tätä voidetta nyt kesän viime viikkoina kaikille ihoille ja tämä yksi pumppupullo riittää aamuin illoin käytettynä 6-8 viikkoa.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti