maanantai 16. elokuuta 2021

Ihonhoito muuttuu älykkäämmäksi

Otsikko ei tarkoita sitä, että olisin löytänyt jonkun valaistumisen ja itse muuttunut älykkäämmäksi. Valitettavasti näin ei ole tapahtunut, vaan tiede kosmetiikan kehittelyssä on siirtynyt askeleen eteenpäin ja SMART RESPONSE SERUM (112€) älyseerumi on nyt myynnissä.


Dermalogican mullistava uutuus Smart Response Serum älyseerumi vastaa ihon tarpeisiin jo ennen kuin ne itse huomaamme.


Smart Response Serum on älyseerumi

Dermalogican uusi Smart Response Serum tuli markkinoille alkukesästä, mutta kerron siitä enemmän vasta nyt, koska halusin perehtyä siihen perusteellisesti ennen esittelyä. Dermalogican koulutuspaketti uudesta teknologiasta on tyhjentävä ja olen vakuuttunut Smart Response Serumin tehosta. 
Nyt kehitetty SMART RESPONSE -TEKNOLOGIA vaikuttaa ihon tarpeisiin jo ennen niiden näkymistä. Ihosoluissa tapahtuu useita mikromuutoksia ennen kuin varsinainen muutos tapahtuu ja SmartResponse-teknologia tunnistaa nämä tapahtumat ja vaikuttavat niihin. 
Smart Response Serumilla on neljä vaikutusta, jotka voivat toimia yhtäaikaa tai osittain ja nämä vaikutukset ovat rauhoittaminen, kiinteyttäminen, kirkastaminen ja kosteuttaminen. Tämän SmartResponse-teknologian selittäminen on monimutkaista tiedettä ja en varmaan osaa selittää sitä niin hyvin kuin Dermalogican kouluttaja. Asian ymmärtäminen voi olla myös hankalaa, kun ei ole perustietoja solujen käyttäytymisestä eikä ihon toiminnasta, mutta yritän kertoa asian lyhyesti.
Ihosolussa on osa nimeltä mitokondrio, joka on tavallaan solun ”voimalaitos” ja nämä mitokondriot muuttavat hapen ja ravintoaineet solun energiaksi. Kollageenia tuottavien solujen eli fibroplastien mitokondrioiden aktiivisuus ja energian tuotanto vähenee niiden ikääntyessä ja ne eivät enää pysty muuttamaan happea energiaksi. Näin tapahtuessa iho alkaa veltostumaan ja syntyy ryppyjä ja juonteita.
SmartResponse -raaka-aine MANNOOSI-6-FOSFAATTI havaitsee fibroplastien heikkenemisen ja alkaa tukemaan niiden toimintaa. Tässä prosessissa ei enää lisätä kollageenia, niin kuin aikaisemmin, vaan puututaan jo aikaisempaan vaiheeseen eli kollageenia tuottavien solujen toimintaan ja tätä kutsutaan älyteknologiaksi. 

Smart Response Serumin älyraaka-aineet

Tämä edellä mainittu mannoosi-6-fosfaatti vaikuttaa kollageenin tuotantoon jo mikromuutoksien kautta ja iho pysyy kiinteämpänä sekä sileämpänä. GALLUSHAPPO, jota saadaan japaninpunamarjakannukasta tunnistaa ihon tulehdusreaktiot jo aikaisessa vaiheessa ja aktivoituu rauhoittamaan ihoa ja vähentämään punoitusta.
ARABINOKSYLO-OLIGOSAKKARIDI havaitsee, jos ihossa on liikaa melaniinin tuotantoon liittyvää entsyymiä ja melaniinihan saa aikaan pigmenttiläiskät ja ihon kirjavuuden. Smart Response Serum on siis tehokas tuote ehkäisemään pigmenttiläiskiä ja ihon värin epätasaisuutta. Tämä seerumi pitää ihon kirkkaana ja tasaisen sävyisenä.
OLIGOSAKKARIDIT havaitsevat pienetkin muutokset ihon kosteustasapainossa sekä lipidibarriäärissä ja toimivat jo ennen kuin iho alkaa kuivumaan ja kiristymään. Muina raaka-aineina Smart Response Serumissa on OLIIVIÖLJYESTERI, MAITOHAPPO ja MIKROLEVÄ sekä NIASIINIAMIDI. 
En yleensä selitä tuotteiden toimintaa näin perusteellisesti, mutta ehkä olisi hyväksi joskus avata tätä kosmetologin osaamista ja koulutusta. Nämä raaka-aineiden toimintatavat ihosoluissa ovat meille sitä ”peruskauraa”, mikä pitää tietää, jotta ymmärtää, mitä ihossa tapahtuu kasvohoidon aikana. 
Jokainen uuden tuotteen lanseerauskoulutus pitää sisällään lukuisia kemian kaavoja ja ihon poikkileikkauskuvia, jotka auttavat ymmärtämään, mihin uusi tuote vaikuttaa ja miksi sitä käytetään. Nyt tunnen suurta ihailua niitä ihmisiä kohtaan, jotka ovat taas vieneet kosmetiikan vaikuttavuuden askeleen eteenpäin. Smart Response Serum on hyvin miellyttävä käyttää ja se sopii kaikille yli kolmekymppisille, paitsi ei hyvin rasvaiselle ja tulehtuneelle iholle. Silmän ympärille seerumia ei kannata levittää, koska täyteläisyytensä vuoksi se voi aiheuttaa turvotusta. Muuten Smart Response Serum käy illalla sekä aamulla ja sen päälle laitetaan hoitovoide.


Tähtitarjoukset viimeistä päivää tänään 16.8.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti