sunnuntai 22. elokuuta 2021

Xtremen meikit kestävät hikoilun ja helteen

Tämä hellekesä on vaatinut meikeiltä paljon ja taas kerran kiitän XTREMEN -meikkikynien ja ripsivärien korkeata laatua. Kasvohierontaa tehdessäni välillä tuntui, että hiki valui otsasta ihan suoranaan ylitse silmien ja pelkäsin, ettei meikistä ole mitään jäljellä. Onneksi olin aivan väärässä.


Xtremen meikkikynillä saat siistin ja kestävän meikin helposti.

Amerikkalaiset vaativat korkeata laatua

Oikeastaan tämä juttu tuli mieleeni, kun tilasin itselleni Xtreme sarjan t-paidan työpaidaksi. Kuvassa se näytti hyvältä ja rinnassa luki isolla LASHITA, mikä oli minu,sta hyvä oivallus lash-sanasta. Päätin tilata koon xxl, koska yleensä kosmetologien työvaatteet ovat minikokoisia. Tosin tähän asti olin tilannut pääasiassa ranskalaisia työvaatteita ja heidän xxl kokokaan ei välttämättä edes mahdu päälleni. 
Toista se oli näiden jenkkien työvaatteiden kanssa. Sain niin ison t-paidan, etten ole sellaista ikinä kai nähnytkään. Se oli niin valtavan kokoinen, että siitä olisi minulle saatu kaksi paitaa. Omahan oli vikani, kun tilasin niin ison ja en edes viitsinyt sitä lähettää takaisin. Nyt minulla ei ole Lashita t-paitaa, mutta huomioin senkin, miten hyvälaatuinen tuo paita oli. 
Se kertoo siitä, että näissä amerikkalaisissa tuotteissa laatu on korkea, vaikka kyse olisi mainospaidoista. Samoinhan on Dermalogican mainoslahjojen kohdalla, että ne kaikki ovat todella hyvin tehtyjä. Dermalogican kassit esimerkiksi kestävät pesua ja ovat yleensä käytössä monta vuotta. 
Tämän takia olen alkanut pitämään amerikkalaisuutta kosmetiikan laadun takeena. Onneksi löysin nämä Xtremen silmämeikit muutama vuosi sitten. Sen jälkeen en ole käyttänyt itselläni mitään muuta silmämeikkiä, enkä edes ole viitsinyt kokeilun vuoksi testata muita meikkejä. Minä ja asiakkaat olemme niin tyytyväisiä näihin ”kynämeikkeihin”. 


Arkimeikki pitää olla helppo

Näin heinäkuun lopussa ihmiset alkavat palailemaan kesälomilta töihin ja valitettavasti joudumme vieläkin käyttämään suusuojia. Silmämeikin tarve korostuu, kun ihmisestä ei näy kuin silmät. Tiedän monen luopuneen etätyöaikana meikistä kokonaan, mutta harkitkaa tarkoin, kannattaako laiminlyödä omaa ulkonäköään. 
Minusta joka-aamuisen meikin tulee olla helppo sekä nopea tehdä ja nämä Xtremen kynät ovat juuri sellaisia. Luomivärikynät (35€) ovat helppo sipaista koko luomelle ja silmänrajauskynillä (35€) saa nopeasti tehtyä siistin rajauksen. Erittäin hyvä väri pohjustamaan koko luomea on ruusukullan sävyinen Rose tai luonnonvalkoinen Champagne. Niiden kanssa rajaukseksi sopii perinteisen tyylikäs tumma ruskea Xpresso, kullalla taitettu ruskea Cognag tai tsäpäkkä Velvet Teal, joka on tumma turkoosi. 
Itse pohjustan usein koko luomen mattapintaisella Nude sävyllä ja teen leveän rajauksen ripsirajaan tummanruskealla Chocolate luomivärikynällä. Käytänpä sitten mitä värejä hyvänsä laitan aina lopuksi tussikynärajauksen (42€) ripsirajaan ja sitä on myynnissä mustana sekä ruskeana. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti