tiistai 10. elokuuta 2021

Hoitoa silmänympärysongelmiin

Tänä kesänä asiakkailla on ollut tavallista enemmän silmänympärysongelmia ja ne pitäisi saada kuntoon ennen kuin syksyn sisälämmitys niitä pahentaa. Silmänympäryksen ohut ihon alue reagoi ensimmäisenä ihon epätasapainoon ja myös stressiin.

iS Clinicalin Tähtitarjous Hydra-Cool Serum sopii erinomaisesti myös silmänympäryksien hoitoon.


Herkistymiset näkyvät ensimmäisenä silmänympärysihossa

Koronan tuoma stressi ja elämänmuutokset saavat ihon reagoimaan tavallista herkemmin eri ärsykkeisiin. Keväällä voimakas siitepölykausi laittoi monella silmänympärysongelmat alkuun. Siitepölyä oli niin paljon, ettei allergisilla riittänyt normaali lääkitys, vaan annosta piti lisätä. Siitä huolimatta moni asiakas valitti silmien vuotamisesta ja kutinasta. Kutina taas aiheutti voimakasta silmien hierontaa, joka ärsytti ohutta silmänympärysihoa. 
Tästä alkoi kierre, mikä monella näkyy edelleen silmänympäryksien kuivuutena ja hilseilynä. Hyvin usein erilaiset herkistymiset näkyvät silmänympärysiholla. Esimerkiksi hiusten pesuaine ärsyttää, mutta ensiksi siihen reagoivat silmäluomet. Siksi allergista reaktiota on vaikea jäljittää ja reaktio voi tulla kymmenenkin päivän viiveellä. 
Tärkeintä olisi pitää silmänympärysiho hyvin hoidettuna, jottei se reagoisi niin helposti. Kosteutus on paras keino poistaa kuivuutta, koska paksut ja rasvaiset voiteet vain turvottavat silmäluomia. Nyt Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM 15ml NYT 59€ (69€) ja 30ml NYT 85€ (109€) on kosteuttava seerumi, joka sopii myös silmien ympärille. Koko kasvotkin tarvitsevat kosteutta näin loppukesästä, mutta seerumi kannattaa ostaa vaikka vain silmänympärystää varten. Hydra-Cool Serum levitetään aamulla sekä illalla koko kasvoille ja samalla myös silmän ympärille. Se ei korvaa silmänympärysvoidetta, vaan voide laitetaan sen päälle, niin kuin tehdään koko kasvoillakin. 


Herkistyneen silmänympäryksen hoitovoiteet

Tuon Hydra-Cool Serumin päälle voi laittaa myös iS Clinicalin EYE COMPLEX (95€) silmänympärysvoiteen, joka on tarkoitettu kuivalle ja helposti herkistyvälle silmäluomelle. Sitä voi käyttää aamulla sekä illalla ja myös silmämeikki pysyy sen päällä hyvin. 
Toinen kuivuutta poistava silmänympärysvoide on Dermalogican INTENSIVE EYE REPAIR (53€), joka on ohut voide, mutta erittäin hoitava ja kosteuttava. Silloin, kun joutuu olemaan pölyisissä olosuhteissa, niin kuin esimerkiksi kevään siitepölykausi, hyvin suojaava silmänympärysvoide on MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€), joka sulaa ihon rakenteeseen. Se suojaa ihoa myös kyynelnesteen kuivattavalta vaikutukselta. Myös kutisevan silmänympäryksen hierominen ja raapiminen ärsyttää sitä entisestään ja tämä Multivitamin Power Firm suojaa myös tältä mekaaniselta ärsytykseltä. 
Jos silmänympärykset ovat nyt hiukankin kuivat ja ongelmaiset, suosittelen, että ne hoidettaisiin pian kuntoon. Sisälämmitys sekä syksyn tuulet ja sateet alkavat reilussa kuukaudessa ja ellei silmänympärysiho ole silloin kunnossa, sen ongelmat taatusti pahenevat. Nyt kannattaa myös hyödyntää hyvä tarjous Hydra-Cool Serumista, koska se on lähes ainoa seerumi, jota voi käyttää myös silmien ympärille. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti