perjantai 27. elokuuta 2021

Suu suppuun

Minulla on taipumus saada välillä ulkonäkökomplekseja, vaikka liian paksuista olkavarsista, luisevista polvista tai poskipäistäni, jotka ovat leveät kuin hyvinsyöneellä kollikissalla. Nyt rakennan ongelmaa kapeasta ylähuulesta ja suunympärysrypyistä. :)


Dermatuden Anti-Ageing Lip Pads kosteuttavat, antavat huulille välitöntä täyteläisyyttä ja vähentävät juonteiden näkyvyyttä.


Muhkeat huulet ovat muodissa

Jo pitkään on ollut muodikasta, että suu on voimakkaasti korostettu ja huulet ovat pulleat. Tv:ssä näkee välillä ihan naurettavia törröhuulia, jotka eivät välttämättä kaunista ketään. Täyteaineilla saadaan vaikka miten pulleita huulia ja monella se on mennyt jo överiksi. Itse en missään tapauksessa ottaisi mitään täyteaineita, enkä muitakaan injektioita kasvoihini. Sitten, kun tarpeeksi joku asia harmittaa, menen mieluummin plastiikkakirurgille, mutta toistaiseksi luotan omiin konsteihini. 
Dermatude-kasvohoidossa (170€/kerta ja 600€ 4/kertaa) käsitellään myös suunympärys ja silmienympärykset ja tuo neljän kerran hoitosarja antaa jo hyvät tulokset. Hoidon aikana ja jälkeen kotihoitoon suositellaan Dermatuden ANTI-AGEING LIP PADS (49€) suunympärysnaamiota, joka on vaikutusaineita sisältävä hoitolappunen. Nämä lappuset käytetään 2-3 kertaa viikossa ja yhdessä tuon Dermatude-kasvohoitosarjan kanssa tulokset näkyvät muutamassa viikossa. Ylähuulen ryppyjen terävyys laantuu ja syvät rypyt mataloituvat. Itse huulet ovat pehmeämmät ja pulleammat.


Suunympärystuotteet pehmentävät ylähuulen ryppyjä

iS Clinicalilta tuli myyntiin noin vuosi sitten YOUTH LIP ELIXIR (75€), joka on oma suosikkituotteeni. En osaa olla ellen laita sitä aamu- ja iltapesun jälkeen. Se pehmentää suunympärysryppyjä ja tuo vahvuutta huulten limakalvolle. 
Olen ollut aina hyvin kapeahuulinen, mikä ilmeisesti kertoo tiukkapipoisuudestani. :) Nyt vanhemmiten piirre vain korostuu ja kaikilla huulet menettävät muhkeuttaan iän myötä. Koen, että näistä huulihoitotuotteista on ollut minulle selvää apua. Tehokkain on tuo Dermatuden huulinaamio, mutta myös huulihoiteiden jatkuva käyttö tuo tuloksia. 
Minulla on aina yöpöydällä Dermalogican NIGHTLY LIP TREATMENT (49€) ja sitä laitan muutamaan kertaan ennen nukkumaan alkamista. Luen aina sängyssä vähintään tunnin verran ja aika usein monta tuntia, joten siinä on hyvää aikaa voidella suunympärystää ja huulia.
Suusuojan käyttö kuivattaa huulia ainakin minulla. Laitan kyllä aina aamuisin työhön lähtiessä huulipunaa, mutta päivän mittaan en sitä lisäile. Käytän kuivuuteen Dermalogican RENEWAL LIP COMPLEX (29€) huulihoidetta, josta on tullut tosi suosittu. Renewal Lip Complex on noussut somen välityksellä suureen suosioon ja aluksi ihan ihmettelin, kun hylly tyhjeni hetkessä. Tuotetta on moni kehunut omissa päivityksissään ja näköjään sana kiertää nopeasti. Tämä on hieno asia somessa, että tieto leviää todella äkkiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti