keskiviikko 25. elokuuta 2021

Iho kuntoon kolmessa viikossa!

iS Clinicalin uudet tehohoitopakkaukset THE ESSENTIALS VITAMIN C TRIO (112€) ja THE ESSENTIALS CLARITY TRIO (117€) antavat tuloksia nopeasti, ne ovat helppoja käyttää ja hintakin on kohtuullinen.


iS Clinicalin kolmen seerumin pakkauksilla hoidat ihoasi tehokkaasti jopa viisi viikkoa!


Clarity Trion avulla hyvästit näppylöille 

Tämän tyyppisiä hoitopaketteja olen kaivannutkin, joilla saa nopeasti tuloksia aikaan. Nämä ovat helppoja jatkohoitoja kasvohoidoille ja iholle saadaan aikaan näkyviä muutoksia. Kolmen seerumin yhdistelmä on todella tehokas, mutta en voi sanoa uudelle asiakkaalle kasvohoidon jälkeen, että ostappas tästä nämä kolme seerumia yhtäaikaa. Todella harva suomalainen pystyy sijoittamaan ihonhoitoon useita satasia kerrallaan. Pysyn myös itse realiteeteissa, enkä edes suosittele sellaista, mikä tekee ostoksesta liian hintavan. Nyt tämä kolmen seerumin pakkaus on saman hintainen, kuin yleensä yksi seerumi. Amerikkalaisilla brändeillä ei välillä ole käsitystä siitä, ettei kaikki ole Hollywoodin miljonäärejä ja meillä Suomessa työssäkäyvät naiset kustantavat ihonhoitonsa omalla palkallaan ja arvostan sitä kovasti. Siksi minun velvollisuus on tarjota tehokasta hoitoa sillä hinnalla, mikä on järkevää Suomen palkkatasolla. 
Tämän takia nämä pakkaukset ovat erityisen tervetulleita, koska niillä pääsee heti kiinni tehokkaaseen kotihoitoon. Erityisesti tänä vuonna tämä Clarity Trio tulee tarpeeseen ja se sisältää ACTIVE SERUMin, PRO-HEAL SERUMin ja HYDRA COOL SERUMin, jotka puhdistavat ja rauhoittavat ihoa yhtäaikaa. 
Suusuojan käyttö ja stressi ovat aiheuttaneet monenlaista ihon epätasapainoa ja näillä kolmella seerumilla finnit, mustapäät ja punoittavat läiskät saadaan nopeasti kuriin. Iho kannattaa kuurin aikana kuoria 1-2 kertaa viikossa ja aloittaa hoito kuorinnan jälkeen. Levitä Pro-Heal Serum iholle aamuisin ja Active Serum iltaisin ja jos ihosi on kovin öljyisen rasvainen käytä Hydra-Cool Serum niiden päällä kosteusvoiteena. 
Herkällä ja kuivalla iholla voi Hydra-Cool Serumin sekoittaa Active Serumin joukkoon, jolloin Active Serumin kihelmöintikin vähenee. Kosteusvoiteena tämän seerumisysteemin kanssa voi käyttää iS Clinicalin MOISTURIZING COMPLEXia (105€) tai Dermalogican CALM WATER GELiä (46€), jotka kumpikin käyvät aamulla ja illalla.


C-vitamiini korjaa auringon vanhentavaa vaikutusta

Näin kesän loppupuolella jokainen tarvitsee c-vitamiinin vaikutusta ihonhoitoon ja tämä Vitamin C Trio on tehokas pikahoito korjaamaan vanhenemisen merkkejä. Pakkauksessa on C EYE SERUM, GENEXC ja SUPER SERUM. Käytä silmänympärysseerumi aamuin illoin, GeneXC aamulla ja Super Serum illalla. 
Näiden päälle kosteusvoiteeksi sopii YOUTH COMPLEX (183€) tai REPARATIVE MOISTURE EMULSION (119€). Tuon silmänympärysseerumin päälle ei tarvita enää erillistä voidetta, mutta jos silmänympärys on erityisen kuiva, suosittelen sen päälle YOUTH EYE COMPLEXIN (119€). Päivällä on tietysti aina järkevää käyttää aurinkosuojatuotetta ja näiden voiteiden päälle voi aamuisin sipaista, vaikka PerfecTint POWDERia sk 40 (95€)
Nämä iS Clinicalin triopaketit on myös hyvä tapa kokeilla näitä seerumeja, ennen kuin ostaa isomman pakkauksen. Ellei halua käyttää jatkossa kahta erilaista seerumia, sopii kumpikin sekä GeneXC että Super Serum käytettäväksi aamulla ja illalla. Ainakin yli viisikymppisen iho vaatii seerumin myös aamuisin, koska hoidon tarve on jo niin suuri. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti