sunnuntai 1. elokuuta 2021

Onko vartalosi iho korppu?

Vastaan tuohon kysymykseen itse ja sanoisin, että olisin hilseilevä korppukasa ellen hoitaisi vartaloni ihoa niin hyvin. Yleensä vartalon iho ja varsinkin sääret kuivuvat suomuille talviaikaan, mutta tämä kesä on kuivattanut ihot yhtä perusteellisesti.


iS Clinicalin vartalotuotteet ovat aivan omaa luokkaansa tehokkuudessaan.

Kuorintaa tarvitaan

Ihmiset ovat tänä kesänä käyneet suihkussa varmaan enemmän kuin koskaan ennen. Myös uiminen on ollut suosittua, kun järvi- ja merivesi ovat olleet poikkeuksellisen lämpimiä. Ihon kuivumisen kannalta jatkuva veden kanssa lotraaminen ei ole hyvä juttu, koska iho kuivuu entistä enemmän. 
Itse olen todennut, että paras pikapesu suihkun yhteydessä ovat nämä TUOKSUSAIPPUASIENET (19€) ja oikeastaan ne ovat pelastaneet kesäisen hygienian hoidon, koska ne eivät kuivata yhtään. Niiden kevyesti kuoriva vaikutus poistaa iholta hyvin aurinkovoiteet ja hien. Tuoksusaippuasienten saippua on geelimäistä ja täysin erilaista kuin saippua yleensä. Myös tuoksuallergikot ovat pystyneet niitä käyttämään, koska tuoksut ovat niin luonnollisia. Kesän suosikit ovat olleet SITRUUNARUOHO, MANGO, PERSIKKA ja PIPARMINTTU. 
Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) vartalokuorinta on miellyttävän hellävarainen kuorintaominaisuuksiltaan, eikä raavi auringon rasittamaa ihoa liikaa. Näin kesällä tätä kuorintaa voi käyttää melkeinpä joka päivä ja silloin ei muuta pesuainetta enää tarvitse. 
Niille, joiden iho helposti rasvoittuu ja selkään sekä rintaan tulee finnejä, tehokas pesuaine vartalollekin on Dermalogican SPECIAL CLEANSING GEL (36€-51€) puhdistusgeeli tai CLEARING FOAMING WASH (19€-29€) rasvoittuvan ihon puhdistusgeeli. 


Vartalonkin iho tarvitsee kosteutta

Vartalon iho joutuu todella koville, kun aurinko kuivattaa, hikoilu kuivattaa ja jatkuva suihkutus kuivattaa. Ihon oma suojabarriääri rikkoutuu helposti ja silloin sen oma immuunisuoja myös pettää. Ellei ihon oma bakteerikanta ole kunnossa, esimerkiksi järvistä tarttuu märkärupi helposti ja myös muut ihottumat alkavat herkästi vaivata.
Helpoin kosteuttaja on iS Clinicalin YOUTH BODY SERUM (148€), joka on suihkepullossa ja vain sumutetaan iholle. Se on koostumukseltaan seerumi ja siksi se imeytyy paljon syvemmälle kuin muut voiteet. Youth Body Serum on paljon enemmän kuin kosteusvoide ja se myös hajottaa selluliittia. Ihon aineenvaihdunta paranee ja turvotusta keräävät selluliittimöykyt pienenevät. Muhkuraisista reisistä saa paljon tasaisemmat joka päiväisellä Youth Body Serumin käytöllä. 
iS Clinicalin BODY COMPLEX NYT 63€ (79€) on nyt Tähtitarjouksena ja se on tehokas sekä nopeasti imeytyvä vartalovoide. Mielestäni tämä Body Complex on paras vartalon kosteusvoide, mitä olen koskaan käyttänyt. Se on täyteläinen ja sisältää runsaasti ihon kosteutta ylläpitäviä raaka-aineita, mutta siltikin se imeytyy hetkessä. Body Complexin vartalon ihoa silottava ja pehmentävä vaikutus kannattaa nyt kokea, kun se on vielä näin hyvän hintainenkin. Suosittelen kokeilemaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti