tiistai 3. elokuuta 2021

Tähtitarjouksena kuorintaa ja kosteutusta!


Nämä Tähtitarjoukset ovat voimassa 16.8. asti.


Kaikki tarvitsevat kuorintaa ja kosteutta

Olen koko kesän suositellut kuorintaa ja kosteutusta tärkeimpinä hoitoina vastustamaan auringon haittavaikutuksia. Nyt parhaat tuotteet näihin vaikutuksiin ovat huippuhyvällä tarjoushinnalla.
Uv-säteilyn vaikutuksesta ihon solukuolema moninkertaistuu ja ihon pintaan kerääntyy paksu, harmaa kuollut solukkokerros. Tämä kerros saa ihon näyttämään likaisen harmaalta ja estää hoitotuotteiden imeytymistä. Kuorinta on erittäin tärkeää, kun hoidetaan uv-säteilyn vaurioittamaa ihoa ja ilman sitä ei muutkaan hoitoaineet pääse vaikuttamaan. 
Valitettavasti kuorintaa käytetään kotihoidossa aivan liian vähän, vaikka sen vaikutukset ovat tehokkaan ihonhoidon kannalta merkittäviä. Tämä Multivitamin Thermafoliant on nopea, tehokas ja nyt edullinen kuorintavoide, joka sopii kaikille muille ihotyypeille paitsi couperosa- ja ruusufinni-iholle. Multivitamin Thermafoliant sisältää runsaasti iholle suotuisia vitamiineja, joten sillä on muukin kuin pelkkä kuoriva vaikutus. Vitamiiniseos vahvistaa myös ihon kimmosäikeitä ja silottaa rypistynyttä ihoa.
Multivitamin Thermafoliant levitetään pesun jälkeen kostealle ja puhtaalle iholle ja voidetta pyöritellään iholla kostein sormin pari minuuttia. Veden ja hapen vaikutuksesta kuorintavoide saa lämpöreaktion, joka nopeuttaa sen vaikutusta. Tämä lämpöreaktio tuntuu hyvin kevyenä lämmön lehahduksena iholla ja se menee nopeasti ohitse. Vaikutusajan jälkeen kuorinta huuhdellaan pois runsaalla lämpimällä vedellä. 
Tämä fysikaalinen lämpöreaktio on erittäin hyvä keksintö nopeuttamaan kuorintavaikutusta, koska kukaan ei halua odottaa tuotteiden vaikutusta pitkiä aikoja. Kuitenkin lämmön tunne on niin vähäinen, ettei sitä välttämättä edes aisti, joten iho ei punoita yhtään kuorinnan jälkeen. 
Multivitamin Thermafoliantin vaikutus tehostuu, jos sen levittää kuivalle iholle ja vasta parin minuutin vaikutuksen jälkeen hieroo sitä kostein sormin. Itse teen aina näin, koska kuiva ikääntyvä iho tarvitsee tehokasta kuorintaa. Multivitamin Thermafoliantia käytetään 2-3 kertaa viikossa.


Superkosteutta!

iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM on meidän tehokkain kosteutustuote! Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka on paras ihoa kosteuttava vaikutusaine. Aurinko ja runsas hikoilu sekä  saunominen ja uinti kuivattavat ihoa kesäaikaan ja tänä kesänähän hikoilua on ollut ihan tarpeeksi.
Ellei ihon kosteusvajetta korjata, ongelmat ovat edessä syksymmällä, kun sisälämmitys lisää kuivuutta. Hydra Cool Serum on helppo tapa korjata kosteustasapainoa ja sitä voi käyttää kaikki ihotyypit. Myös rasvoittuva finneihin taipuvainen iho voi olla hyvin pintakuiva ja kosteuden puute lisää finniongelmia. 
Hydra Cool Serumia on kahta eri kokoa ja isompi 30ml on pumppupullossa ja pienempi 15ml käytetään pipetin kanssa. Tätä seerumia voi näin kesällä käyttää myös yksinään kosteusvoiteena ja silloin tuo isompi pumppupullo on järkevin. Hydra Cool Serum toimii oikein hyvin pelkästään meikinalusvoiteena esimerkiksi Skin Perfect Primerin SK30 NYT 39€ (49€) alla. 
Parasta olisi lisätä ihon kuorintaa silloin, kun käytetään seerumeja, jotta ne pääsisivät imeytymään oikeaan ihokerrokseen. Suosittelenkin, että Multivitamin Thermafoliantia käytettäisiin kolme kertaa viikossa, niin seerumin hyvä imeytyvyys olisi taattu. 
Hydra Cool Serum on erinomainen tehohoito myös silmien ympärille ja seerumi taputellaan kevyesti silmäluomille ja silmänympärysvoide siihen päälle. Tätä seerumia suositellaan käytettäväksi aamulla sekä illalla. Jos sinulla on nyt käytössä joku muu seerumi, älä hylkää sitä, vaan käytä vanha seerumi pois iltaisin ja Hydra Cool Serum aamuisin. 


Hoitola avataan kesäloman jälkeen ke 4.8. kello 10.00. Olen kesälomasta virkistyneenä palvelemassa teitä ilolla ja innolla!



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti