keskiviikko 11. elokuuta 2021

Ilmaston muutokset kiusaavat ihoakin

Minun asiantuntemus ei riitä arvioimaan, onko ilmastonmuutos vai mikä tämän hellekesän takana, mutta ihoon se on vaikuttanut todella paljon. Hellelukemat ja suuri ilmankosteus aiheuttivat viikkokausien hikoilun, joka ei kenenkään iholle tehnyt hyvää.


Säännöllinen kasvohoito sekä riittävä kotihoito pitävät yllä ihon tasapainon.


Hikoilu avaa ihohuokoset

Varsinkin yli viisikymppiset kokevat, että ihohuokoset ovat ammollaan ja iho on väsyneen veltto. Nuoremmilla rasvottuminen on lisääntynyt ja kuivaihoisilla iho on kireämpi kuin talven pakkasilla. Hikirauhasten pitkäaikainen toiminta vaikuttaa koko ihohuokoseen ja myös talirauhaseen. Hikirauhasen toiminta laajentaa ihohuokosta ja ikääntyvän ihon veltostunut toiminta ei jaksa niitä enää supistaa ilman ihonhoidon apua. 
Kasvohoito olisi ilman muuta nopein tie supistaa huokoset ja varsinkin Dermatude-kasvohoidossa (170€) ihon pinnan kiinteytyminen näkyy heti pienentyneinä ihohuokosina. Hoitotuotteista iS Clinicalin FIRMING COMPLEX (155€) on kaikista tehokkain kiinteytystuote, joka supistaa myös huokosia. Firming Complexia voi käyttää seerumin tavoin toisen hoitovoiteen alla tai näin kesällä ihan yksinäänkin yövoiteena. Sen vaikutus on hyvin tehokas ja aluksi se kihelmöi iholla, mutta se menee noin vartissa ohitse ja vähenee kokonaan viikon käytön jälkeen.

Näillä korjataan ihon tasapaino

Kuorinta on tietysti äärettömän tärkeä kotihoidon perusta, jotta kaikki tuotteet pääsevät kunnolla vaikuttamaan. Tähtitarjouksessa oleva MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT NYT 49€ (58€) sopii kaikille ihotyypeille ja se on nopea ja helppo käyttää. 
Kuivuusongelmat hoituvat toisella Tähtitarjoustuotteella HYDRA-COOL SERUMilla 15ml NYT 59€ (69€) ja 30ml NYT 85€ (109€). Hydra-Cool Serumia voi käyttää nuoretkin ja öljyisen rasvaisella iholla se korvaa päivä- sekä yövoiteet. Myös ongelmallisen kuivat ja ärtyneet silmänympärykset rauhoittuvat Hydra-Cool Serumilla ja se on ainoita seerumeita, joita voi silmänympäryksiin käyttää.
Ihon epämääräinen näppyläisyys, finnit ja suuret huokoset rauhoittuvat iS Clinicalin ACTIVE SERUMilla (99€-165€), joka tuntuu tehokkaalta jo levitettäessä. Herkemmällä iholla Active Serum ja Hydra-Cool Serum kannattaa sekoittaa ja levittää iholle tämä yhdistelmä. Näin tuo Active Serum ei tunnu niin nipistelevältä ja myös ihon kuivuus rauhoittuu samalla. Ota kumpaakin seerumia pari tippaa kämmenkuoppaan ja sekoita niitä sormella ja tämä yhdistelmä levitetään kasvoille.
Toivoisin kyllä, että kaikilla olisi mahdollisuus kasvohoitoon näin kesän lopulla. Tehokas kasvohoito antaa niin hyvän pohjan kotihoidolle, että ihon hoidon tulokset paranevat huomattavasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti