tiistai 24. elokuuta 2021

Maxey Lash -ripsiseerumilla pituutta ja vahvuutta ripsiin

Moni asiakaani on harmitellut ohentuneita ripsiään ja harventuneita kulmakarvojaan, mutta päässeet harmistaan käyttämällä MAXEY LASH -ripsiseerumia (108€). Noin 3-4 viikon käytön jälkeen näet jo tuloksia ja parissa kuukaudessa ripset ovat pitkät ja tuuheat.


Maxey Lash ripsiseerumilla saat selkeästi pidemmät, tuuheammat, täyteläisemmät ja tummemmat ripset jo kuukaudessa.


Kauniit ripset herättävät huomiota

Aikaisemmin, kun en vielä tehnyt RIPSIEN KESTOTAIVUTUKSIA NYT 87€ (norm. 107€, sis.kulmien muotoilun ja värin) tai KULMAKARVOJEN LAMINOINTIA (55€ ja yht.129€), en olisi uskonut, miten paljon niillä voi vaikuttaa ulkonäköön. Pidin ripsiä niin pienenä asiana, etten käsittänyt niiden merkitystä ennen kuin nyt, kun näen asiakkaiden muuttuneet ilmeet päivittäin. 
Monella yli viisikymppisellä on ongelmana harvenevat ripset ja kulmakarvat, mutta niihinkin saa näkyvää apua Maxey Lash -ripsiseerumilla. Sen tulokset tulevat hitaasti, mutta varmasti. Yksikään asiakas ei ole pettynyt sen vaikutuksiin ja muutaman viikon päästä näkyviin tuleva vaikutus motivoi sen käyttöön. 
Maxey Lash on kirkas neste, joka levitetään ripsirajaan hyvin kevyesti pullossa olevalla siveltimellä. Ripsiseerumi on pakattu samalla tavoin kuin nestemäiset rajausvärit ja se on helppo käyttää. Tuotetta käytetään aamuisin, koska liikkuessa mikroverenkierto pysyy hyvänä ja seerumi tehoaa paremmin. Aamuisin ensimmäisenä laitetaan ripsiseerumi ja sitten silmänympärysvoide ja silmämeikki.


Ripsiseerumin vaikutus tulee näkyviin muutamassa viikossa

Aluksi, kun ripsiseerumin käyttö aloitetaan, se voi hiukan nipistellä ja kuumotella ripsirajassa, mutta tunne menee ohitse noin vartissa. Herkkäihoisen kannattaa aluksi käyttää seerumia vain joka toinen päivä, jotta iho tottuu siihen. Noin viikon käytön jälkeen tuntemuksia ei enää ole ja seerumia käytetään päivittäin.
Yleensä noin 3-4 viikon käytön jälkeen alkaa selvästi huomaamaan ripsien pituuden kasvaneen ja noin 4-8 viikon kuluttua tulos on saavutettu. Sen jälkeen, kun on tyytyväinen pituuteen aloitetaan ylläpitohoito noin 2-3 kertaa viikossa. 
Samoin toimitaan kulmakarvojen kanssa, mutta ne ovat hiukan ongelmallisemmat. Jos kulmakarvoja on nypitty niin paljon, että karvatupetkin ovat vaurioituneet, kasvua ei tapahdu. Kuitenkin olemassa olevat karvat vahvistuvat. Myöskään alopecian aiheuttamaan karvojen puuttumiseen ripsiseerumilla ei auta, koska silloin karvatupet yleensä puuttuvat. 
Yleisin kysymys on, voiko herkkäsilmäinen käyttää ripsiseerumia. Ripsiseerumiahan ei laiteta silmään, vaan ainoastaan hyvin kevyesti ripsirajaan. Aluksi saattaa ottaa seerumia liikaa siveltimeen ja jos se valuu silmään, se hetken kirvelee, mutta se loppuu vedellä huuhdeltaessa. Silloin, kun seerumia käytetään oikea määrä, se ei joudu silmiin.
Olen itse todella herkkäsilmäinen ja aluksi olin hyvin varovainen ripsiseerumin käytössä. Sitten huomasin, ettei se tunnu mitenkään silmissä, niin nyt se levittyy jo todella nopeasti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti