tiistai 17. elokuuta 2021

Tähtitarjouksilla superhoitoa silmänympäryksiin ja pigmenttiläiskiin!

TÄHTITARJOUKSENA on Dermalogican POWER BRIGHT DARK SPOT SERUM NYT 79€ (98€) pigmenttiläiskiä häivyttävä seerumi ja iS Clinicalin C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 59€ (72€) silmänympärysseerumi. Tarjoukset ovat voimassa 30.8.-21 asti.


UUDET TÄHTITARJOUKSET 17.–30.8.


Pigmenttiläiskät pois!

Dermalogican uuttustuote Power Bright Dark Spot Serum tuli myyntiin vasta alkukesästä, eikä yleensä näin uusista tuotteista ole tarjouksia. Haluan kuitenkin, että mahdollisimman moni tutustuu tähän tehotuotteeseen nopeasti, koska sitä tarvitaan juuri nyt.
Power Bright Dark Spot Serum näyttää tehonsa poikkeuksellisen nopeasti eli jo noin viikon käytön jälkeen näkee ihon värin tasoittuvan huomattavasti. Tämä seerumi ei ole pelkästään pigmenttiläiskiin, vaan se kirkastaa ja heleyttää kaikkia kesän kirjavoittamia ihoja. Seerumi korjaa myös auringon kuivattavaa vaikutusta ja hidastaa ihon ohentumista. 
Tämän seerumin päävaikutusaineet ovat niasiiniamidi ja heksyyliresosinoli, jotka hajottavat pigmenttisolujen kasaantumista ja auttavat pigmentin tasaista levittymistä. Mustaherukkaöljy on seerumissa vahvistamassa ihokudosta ja korjaamassa kuivuutta. Sen antioksidanttinen vaikutus vähentää myös uv-säteilyn haittoja. 
Power Bright Dark Spot Serum on taas uusi edistysaskel kosmetiikan kemiassa ja monelle asiakkaalle on suuri ilo, kun ihonvärin tasoittaminen on näin nopeaa ja kätevää. 


Silmänympärysseerumi

iS Clinicalin C EYE SERUM ADVANCE+ silmänympärysseerumi on ihan erityinen hoitoaine ohuelle silmänympärysalueelle. Tämä seerumirakenne tarkoittaa sitä, että tuote imeytyy syvemmälle kuin voiteet ja se pystyy vähentämään vanhenemisen merkkejä huomattavasti. 
Tänä kesänä on ollut poikkeuksellisen paljon ongelmia silmänympärysiholla, kun kova helle on monella tapaa ärsyttänyt muutenkin tätä ohutta ja herkkää ihon aluetta. Hikoilu ja erilaiset tuulettimet ovat ärsyttäneet silmiä ja monella silmät valuvat, kutisevat ja kirvelevät tavanomaista enemmän. Silmien hierominen ja erilaiset lääketipat tai kosteutustipat ovat saaneet silmäluometkin ärtymään. 
Juuri tällaisiin ongelmiin C Eye Serum on erinomainen, mutta sen lisäksi se on todella tehokas silottamaan ryppyjä ja poistamaan tummuutta sekä turvotusta. C Eye Serumia käytetään silmänympärysvoiteen tavoin aamulla ja illalla, eikä sen kanssa tarvitse käyttää muuta silmänympärystuotetta. Itse hurahdin tähän tuotteeseen jo pari vuotta sitten ja käytän sitä yleensä yksinään, mutta talvella laitan sen päälle vielä silmänympärysvoiteen. 
Kutisevan kuivalle ja ryppyiselle silmänympärykselle C Eye Serum on nopea rauhoittaja ja sen tummuutta ja turvotusta poistava vaikutus on erinomainen ominaisuus. Kesän erilainen ruokavalio, suolaiset makkarat, olut ja viini aiheuttavat silmäpusseja, mutta C Eye Serum saa ne madaltumaan nopeasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti