perjantai 20. elokuuta 2021

C Eye Serum Advance+ on tehohoito silmänympäryksille!

Tämä iS Clinicalin Tähtitarjous silmänympärysseerumi C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 59€ (72€) on verkkokauppaostosten Top Tenin alkupäässä eli se on erittäin suosittu. Verkkokaupan tilastoissa näkyy myös, että asiakkaat ostavat sitä uudestaan.


iS Clinicalin Tähtitarjous silmänympärysseerumi C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 59€ (72€) on


C Eye Serumin vaikutus on monipuolinen 

Ilmeisesti en ole tarpeeksi hyvin kertonut C Eye Serumin hienoista vaikutuksista, koska hoitoasiakkaiden ostotilastossa se on Top Tenin ulkopuolella eli kahdestoista, mikä tosin on myös huippusijoitus. Varsinkin, kun meillä on lähes kymmenen eri silmänympärystuotetta. 
Tähtitarjouksesta kannattaa nyt jokaisen itse kokeilla C Eye Serumin vaikutuksia. Minulle nämä tilastot ovat hyvin tärkeitä, koska niistä näkee, mitkä tuotteet ovat asiakkaille mieleisiä. Se mielikuva, mikä minulla muuten on, ei välttämättä ole lähelläkään oikeaa, vaan aina pitää tarkistaa luvuista faktat. 
C Eye Serum on nestemäinen, niin kuin seerumit yleensäkin ovat. Pullosta otetaan yksi tippa sormelle ja se riittää kumpaankin silmänympärykseen. Nekin asiakkaat, jotka pelkäävät silmänympärysvoiteiden turvottavaa vaikutusta, pitävät C Eye Serumin keveydestä. 
C Eye Serum poistaa turvotusta ja tummuutta silmäluomilta, koska se on hyvin tehokkaasti aineenvaihduntaa vilkastuttava. Samoin se korjaa ihon vanhenemisen merkkejä ja vilkastuttaa kollageenisynteesiä. Ihon napakkuus palautuu ja rypyt pehmenevät C Eye Serumin vaikutuksesta ja se sopii kaikille yli kolmekymppisille.


Silmänympärysiho on erilainen

Vastaan usein kysymykseen, miksi tarvitaan erillinen silmänympärysvoide ja kerron sen taas kertaalleen. Jo syntymästä saakka silmänympärysiho on yhden solukerroksen ohuempi kuin kasvojen muu alue. Ihossahan on 4-5 solukerrosta, riippuen siitä, onko se kuiva vai rasvainen iho. Kuiva iho on yhden solukerroksen ohuempi kuin rasvoittuva iho, joten heillä silmänympärysiho on kaksi solukerrosta ohuempi kuin rasvainen iho. 
Silmän ympärillä ei ole talirauhasia, eikä hikirauhasia ja siksi ne ovat alttiita kuivumiselle toisella tapaa kuin kasvojen iho. Ihon ohuuden vuoksi verisuonet näkyvät helposti läpi ja tämä saa silmänaluset näyttämään tummilta. Tummat silmänympärykset eivät johdu väsymyksestä, vaan usein se on ihan rakenteellinen ominaisuus, joka on periytyvää. 
Vanhemmiten silmäpussitkin johtuvat rakenteesta, koska silmämunan alla oleva pehmytkudos vähenee ja silmä painuu alemmaksi eli kuopalle. Silloin alkaa helposti kertymään rasva- ja nestekudosta silmien ympärille. Tätä rasvakudosta ei voi poistaa kuin leikkauksella, joten siihen ei silmänympärysvoiteet tai hoidot vaikuta. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti