lauantai 7. elokuuta 2021

Geelimäistä kosteutta

Ihon pintakuivuus alkaa taas kohtapuoliin, kun siirrytään sisälämmityksiin. Tyypillinen suomalainen iho-ongelma on sisäilman kuivuudesta johtuva hilseily, kiristely ja kutina. Näitä oireita kannattaa ennalta ehkäistä jo nyt.


Dermalogican Sound Sleep Cocoon on geelimäinen yövoide, joka elvyttää ja optimoi ihon toipumista yön aikana.


Geelit ovat asiakkaiden suosikkeja

Tiedän kokemuksesta, että ohuet geelimäiset hoitovoiteet ovat asiakkaiden suosikkeja. Dermalogicalta löytyykin kaksi geelimäistä kosteusvoidetta, jotka ovat suosiollaan ylittämässä muut hoitovoiteet. SOUND SLEEP COCOON (78€) yövoide ja CALM WATER GEL (46€) kosteusvoide ovat kumpikin täydellisiä hoitotuotteita poistamaan ihon kiristystä ja kuivuutta.
Sound Sleep Cocoon on aivan ihana yövoide, joka sisältää laventeli-, patsuli- ja santelipuu-uutetta ja näistä vaikutusaineista tulee aivan hurmaava tuoksu. Tämä tuoksu vaikuttaa stressihormonin eritykseen ja voin itse allekirjoittaa tämän, että tuoksu todella tuo mielihyvää. 
Sound Sleep Cocoonin geelimäisyys tekee siitä nopeasti imeytyvän ja erittäin miellyttävän käyttää. Keveydestään huolimatta siinä on paljon tehoaineita, jotka ylläpitävät ihon omaa suojabarriääriä ja sitovat ihon omaa kosteutta. Sound Sleep Cocoon sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.


Geelit sopivat myös meikin alle

Koronan takia etätyössä olleet ovat jättäneet meikkaamisen paljon vähemmälle kuin aikaisemmin. Moni kertoo suorastaan laiminlyöneensä ulkonäköään, koska eivät tapaa ketään etätyössä olessaan. Nyt, jos hiljalleen maailma alkaa taas normalisoitua ja vapautua, kannattaa tehdä meikkipussin siivous ja heittää vanhentuneet meikit pois. 
Meikin teossa on hyvin tärkeää, että alinmaisena oleva kosteusvoide sopii meikin alle, eikä ala kiiltämään päivän mittaan. Calm Water Gel on todella hyvä meikinalusvoide ja muutenkin se sopii yö- ja päivävoiteeksi. Se on tarkoitettu alunperin herkälle ja punoittavalle iholle, mutta kaikki ihotyypit voivat sitä käyttää. Varsinkin helposti punoittava iho saa Calm Water Gelistä hyvän avun ja se on erittäin miellyttävä käyttää.
iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM (30ml 109€) toimii myös kosteusvoiteena, vaikka se on seerumirakenteinen. Se on niin runsaasti kosteuttava, että sitä voi käyttää yksinäänkin. Näistä kolmesta geelistä Hydra-Cool Serum on selvästi tehokkain sekä monipuolisin ja sekin sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. 



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti