keskiviikko 4. elokuuta 2021

Paluu työelämään

Tänään on ensimmäinen työpäivä kesäloman jälkeen ja tuntuu tosi kivalta tulla töihin. Olen varmaan niin työorientoitunut, että pelkkä kotona löhöily ei pitkän päälle tyydytä. Eri asia olisi, jos olisi päässyt johonkin mielenkiintoiseen kohteeseen matkalle.


Lepoakin tarvitaan

Se pitää myöntää, että olin kesäloman alkaessa todella levon tarpeessa. Kevät on ollut niin kuormittava monien kuolemantapausten ja surujen vuoksi ja henkinen stressi väsyttää, vaikka onneksi olen aina ollut hyvä nukkumaan. Suuret muutokset, kuten mieheni isän kuolema, vie pitkän ajan ennen kuin niihin sopeutuu ja tietysti huoli anoppini jaksamisesta on suuri. 
Kesäloman matkailukaan ei jäänyt pois pelkästään koronan takia, koska olisihan Suomestakin löytynyt matkakohteita. Me emme vaan haluneet olla kovin kaukana kotoa, jos vanhuksille sattuisi jotain. 
Nyt, kun sai rauhassa nukkua kymmenen tunnin yöunet, jos nukutti, olo on paljon virkeämpi. Tämä oli ensimmäinen kerta noin kahdenkymmenen vuoden jälkeen, kun sain heivata hoitolan asiat mielestäni kokonaan. Hoitolan ollessa kiinni saan olla ihan rauhassa ja se tuntuukin tosi mukavalta. Tähän asti olen ollut aina lomallakin toinen jalka hoitolassa ja valmiina tekemään tilauksia, hoitamaan maksuliikennettä ja ohjaamaan toimintaa. Varmaan pitäisi heti suunnitella seuraavaa lomaa, että on taas jotain, mitä odottaa. Voi olla, että loppuvuodesta pidän jonkun pidennetyn viikonlopun, mutta se jää nähtäväksi. 


Syksy tuo uutta tullessaan

Syksy on aina merkinnyt itselleni jonkun opiskelun tai muun uutuuden alkamista. Niin tapahtuu tänäkin syksynä, mutta kuviot eivät ole vielä muotoutuneet ihan valmiiksi. Tarkoitukseni on käydä joku kirjoittamiskoulutus, jotta saan uusia oppeja blogia varten. Myös sosiaalisen median käyttöä uudistan ja haluan paneutua siihen enemmän. Haluan ottaa netin mahdollisuuksista enemmän irti, jotta voin palvella asiakkaitani paremmin. 
Kosmetologialan koulutuksia on syksyllä paljon ja mietin vielä, mihin kaikkeen osallistun. Koulutukset ovat yleensä kalliita ja niihin menee työpäivä, joten pitää tarkkaan harkita mihin koulutukseen panostan. Mieli tekee jo ihan oikeisiin luento- ja messutapahtumiin ja toivottavasti ne jo onnistuisivat. Itselläni on jo kahden rokotuksen turva, joten uskaltautuisin jo harkitusti joihinkin kurssituksiin.
Maailmankongressia kaipaan kovasti, eikä sitä korvaa mikään nettikongressi. Viimeksi olin Las Vegasissa ja siitä taitaa olla jo 3-4 vuotta. Toivotaan, että nämäkin tapahtumat pääsisivät taas vauhtiin. Joka tapauksessa asiakkaat voivat luottaa siihen, että pidän ammattitaitoni ajan tasalla ja uudistukset hyödyttävät aina asiakkaita.


Tähtitarjoukset 16.8. asti



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti