lauantai 7. elokuuta 2021

Dermalogican upeat uutuustuotteet!

Dermalogicalle on alkuvuoden aikana tullut tavallista enemmän uusia tuotteita, mikä on kosmetologin kannalta mukava asia. Uutuustuotteet ovat aina entisiä tehokkaampia ja ne motivoivat sekä innostavat minua työssäni hyvin paljon.


Dermalogican uusi älyseerumi Smart Response Serum tunnistaa ihosi tarpeet ja vastaa niihin.


Nyt kehitetään älytuotteita

Kosmetiikan kehittely on mennyt harppauksilla eteenpäin ja nykyisin on paljon tuotteita, mistä en 80-luvulla osannut edes unelmoida. Kosmetiikan tehokkuus on monikymmenkertaistunut työvuosieni aikana enkä voi kuin ihailla näitä kemistejä ja tutkijoita, jotka sen mahdollistavat. Dermalogica ja iS Clinical ovat ammattisarjojen parhaita, joiden innovaatiot ovat ainutlaatuisia. 
SMART RESPONSE SERUM (112€) on Dermalogican ensimmäinen älyseerumi, jonka vaikutukset muuttuvat ihon tarpeiden mukaan. Smart Response Serum tunnistaa ihon mikromuutokset ja se vaikuttaa juuri siihen, mitä iho eniten tarvitsee. Se kosteuttaa, kiinteyttää, rauhoittaa punoitusta ja ärsyyntymisiä sekä vähentää pigmenttiläiskiä. 
Smart Response Serum on täydellinen tehohoito yli nelikymppiselle iholle ja sitä käytetään iltaisin puhtaalle iholle ja sen päälle levitetään hoitovoide. Varsinkin syksyllä, kun säätila muuttuu ja iholle tulee monenlaista rasitusta, Smart Response Serum on erinomainen. Itse olen käyttänyt sitä iltaisin SOUND SLEEP COCOON (78€) voiteen alla. Tämä yhdistelmä tuntuu hyvältä helteilläkin, kun makuuhuoneen lämpötila on illalla jopa 31 astetta.


Kaula sileäksi ja pigmenttiläiskät pois

Dermalogican kaulavoide NECK FIT CONTOUR SERUM (83€) on ollut myynnissä jo muutaman kuukauden ja moni on siihen jo tutustunutkin. Erittäin paljon tuotteesta kertoo se, että vanhan tuotteen loppuessa, asiakkaat ostavat uuden tuubin. Neck Fit Contour Serum on pakattu kivaan rollituubiin, josta se on todella helppo levittää. Kaulan ja dekolteen iho joutuu tosi koville ja sitä hoidetaan kaikista vähiten. Siksi tämä Neck Fit Contour Serum tuli tarpeeseen, koska kaulan hoitoa ei todellakaan kannata laiminlyödä. 
Kosteuttava naamio MELTING MOISTURE MASQUE (71€) on uutuus, josta en ole juurikaan kirjoittanut, vaikka se tuli myyntiin jo toukokuussa. En ole oikein varma pidänkö tuotteesta, joten jatkan sen kokeilua edelleen. Olen niin ronkeli kosmetiikan suhteen, että tuotteen pitää olla täydellinen, ennen kuin sitä suosittelen asiakkailleni. Kollegat kehuvat kilvan tämän Melting Moisture Masquen vaikutuksia ja heidän asiakkaansa ovat hyvin tyytyväisiä naamion tehoon. Melting Moisture Masque on superkosteuttava ja ihanteellinen auringon kuivattamalle iholle. Talvella sen käyttö takuulla lisääntyy, koska se on rutikuivan ihon tehokosteuttaja. Naamion pumppupullosta otetaan maapähkinän kokoinen nokare ja se hierotaan ihoon. Tuote sulaa silkkimäiseksi öljyksi ja sen voi jättää yöksi vaikuttamaan. Naamiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa.
Pigmenttiläiskien häivyttämiseen Dermalogican uutuus on POWER BRIGHT DARK SPOT SERUM (98€) seerumi, joka hajottaa tummia pigmenttisolujen kasautumia. Näin aurinkoisen kesän jälkeen ihmiset ovat hyvin kirjavia ja melkeinpä kaikilla olisi tarve ihonvärin tasoitukseen. Tätä seerumia käytetään säännöllisesti ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle kosteusvoide. Noin 2-4 viikon kuluessa tummat läiskät häipyvät ja ihon väri kirkastuu sekä tasoittuu.
Nuorten Clear Start -linjaan on tullut ihan huipputuote COOLING AQUA JELLY (26€) kosteusvoide, joka muuttuu sitä levitettäessä vesimäisen ohueksi. Se supistaa huokosia, vähentää talineritystä ja nopeuttaa finnien parantumista. Cooling Aqua Jelly sopii yö- ja päivävoiteeksi sekä meikin alle. Toivoisin, että tämä voide olisi käytössä kaikilla nuorilla, joiden iho vähänkin rasvoittuu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti