perjantai 6. elokuuta 2021

Edulliset kotihoitotuotepaketit!

Viimeisimmässä asiakaskirjeessä jo kerroinkin, että minulla on pieni erä superedullisia hoitotuoteyhdistelmiä. Pakkauksia on kaksi erilaista ja molemmissa on lähes 50€ alennus. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ovat tarpeellisia juuri nyt.


Dermalogican tuotepakkauksissa säästät lähes 50€ kummassakin!

Pakkaus 1


Pakkaus 2


Invisible Physical Defense SK30 on osoittautunut monen suosikkipäivävoiteeksi tänä kesänä. Sen ohut ja hyvin levittyvä koostumus ja fysikaalinen uv-suoja on ainutlaatuinen yhdistelmä. Fysikaalinen aurinkosuoja käy herkimmällekin iholle, koska siinä ei ole niin paljon kemikaaleja. Aikaisemmin fysikaaliset aurinkosuojavoiteet olivat tahnamaisia ja jättivät ihon valkoiseksi. Invisible Physical Defensen koostumus on pitkän tuotekehittelyn tulos ja nyt käytössä on miellyttävä kosteusvoide, jossa on hyvät suojaominaisuudet. Samalla Invisible Physical Defense kosteuttaa sekä rauhoittaa ohutta ja herkästi punoittavaa ihoa.

Pakkaus 1 voi olla vaikka varatuotteina mökillä tai pitää ne matkustamista varten omassa meikkipussissaan. Nämä tuotteethan ovat kaikki, mitä päivittäisessä ihonhoidossa välttämättä tarvitset. Toisaalta paketin voi ostaa esim. opiskelemaan lähtevälle nuorelle, niin ihonhoito pysyy kunnossa koko syksyn. 

Pakkaus 2 sopii hyvin kuivallekin iholle ja ohuelle vanhenevalle iholle voi Invisible Physical Defencen SK30 alle laittaa kevyesti Skin Smoothing Creamia. Muilla, kuin äärimmäisen vaativalla kuivalla iholla, Invisible Physical Defense käy yksinään tai ihotyypin mukaisen seerumin päällä. Näillä kahdella voiteella selviät loka-marraskuulle saakka ja silloinhan voi jo siirtyä talviajan tuotteisiin. Näin edullista päivä- ja yövoideyhdistelmää on harvoin tarjolla, joten tämä kannattaa hyödyntää.

Olkaa nopeita, koska pakkauksia ei ole kovinkaan montaa enää jäljellä. 



Tähtitarjoukset 16.8. asti



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti