torstai 12. elokuuta 2021

Ihon kuorinnan tarve lisääntyy vanhemmiten

Vieläkin on vallalla se käsitys, että kuorinta on jotenkin vahingollista iholle ja sitä pitää vältellä. Tämä ajatus on jäänne jostain menneisyydestä ja sen saa jo unohtaa. Kuorinta on tärkeä osa ihonhoitoa ja myös vanheneva iho tarvitsee sitä.


Dermalogican Tähtitarjous Multivitamin Thermafoliant kuorii tehokkaasti, mutta myös korjaa ja hoitaa ihoa.


Iän myötä kuolleen solukon määrä lisääntyy

Suurin virhekäsitys on se, ettei vanhenevaa ohutta ihoa saisi kuoria. Totuus on päinvastainen ja juuri vanheneminen lisää kuorinnan tarvetta. Yli nelikymppisellä alkaa uuden ihosolukon syntyminen hidastumaan ja ihoon alkaa kasautumaan kuollutta solukkoa. Yleensä nuori terve ihosolu työntää edestään pois vanhat kuolleet solukot ja ihoon ei keräänny niin paljon hilseilevää kerrosta. Nyt, kun iän myötä uutta solukkoa syntyy vähemmän, ei kuolleet ihosolut irtoakaan ja ihoon tulee paksumpi kerros hilseilevää solukkoa.
Tämä hilsekerros saa ihon näyttämään harmaalta ja epämääräisen kirjavalta. Ihon pinta on ryppyinen ja veltto, eikä meikkikään levity enää kunnolla. Pahinta on se, ettei käytetyt hoitotuotteet enää vaikuta kunnolla, koska ne imeytyvät vain tähän kuolleeseen kerrokseen. Tavallaan ihon hoito menee hukkaan, eikä tilanne parane. Yleensä, kun iho hilseilee kuivuuttaan, ostetaan lisää kosteuttavia hoitotuotteita, mutta ne eivät auta. Ainoastaan kuolleen kerroksen poistaminen kuorinnalla muuttaa tilanteen.
Tässä tilanteessa kasvohoito olisi nopein tapa saada hilseily kuriin  ja esimerkiksi DERMATUDE-KASVOHOITO (170€) kirkastaa ihon jo yhdellä hoitokerralla.


Hanki kotiin eri vahvuisia kuorinta-aineita

Vahvin minun myymäni kuorintatuote on Dermalogican RAPID REVEAL PEEL (10kpl 79€ ja 3kpl 24€) kuorinta-ampullit. Miedoin kuorinta on Dermatuden ENZYME PEEL (39€), joka käy herkistyneelle couperosa-ihollekin. 
Nyt Tähtitarjouksena oleva MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT NYT 49€ (58€) on tehokas kuorinta, jota en suosittele herkälle iholle. Multivitamin Thermafoliant ei ole pelkkä kuorinta, vaan se on myös vitamiineja sisältävä ihon pintaa korjaava tehotuote. Multivitamin Thermafoliant on hyvin nopea käyttää ja vaikutusaika on vain 2-5 minuuttia. Kuorintavoide levitetään puhtaalle kostealle iholle ja sitä hierotaan kevyesti kostein sormin pari minuuttia. Veden ja hapen vaikutuksesta kuorinta saa lämpöreaktion, joka nopeuttaa kuorinnan vaikutusta. Tämä lämmön tunne on hyvin vähäinen ja sitä ei juuri edes huomaa. Lopuksi kuorinta pestään pois runsaalla lämpimällä vedellä. Suosittelen Multivitamin Thermafoliantin käyttöä 2-3 kertaa viikossa. 
Tämän Multivitamin Thermafoliantin rinnalla on hyvä käyttää DAILY MICROFOLIANTIA (51€), joka on hyvin mieto kuorinta ja sitä voi käyttää vaikka päivittäin. Suositeltavaa olisi yli nelikymppiselle iholle käyttää jotain kuorintatuotetta joka toinen päivä. Esimerkiksi vuorottemalla Multivitamin Thermafoliantia ja Daily Microfoliantia saa ihon pysymään raikkaana ja sileänä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti