maanantai 2. elokuuta 2021

Kesä kuivattaa myös silmänympärykset

Tämän kesän pitkä hellekausi on kyllä laittanut miettimään, miten vahvasti ilmaston muutokset jo vaikuttavat. Meillä kärsitään kuumuudesta sekä kuivuudesta, Saksassa ja Keski-Euroopassa ihmiset kuolevat veden alle.


Total Eye Care SK15 NYT 37€ on ainoa uv-suojallinen silmänympärysvoide.


Rutikuivat silmänympärykset

Jo heinäkuun alussa näin asiakkailla hilseilevän kuivia silmänympäryksiä ja kuivuus lisäsi myös ryppyjen määrää. Omat silmäluomeni ovat suorastaan kutisevan kuivat ja lievästi hilseilevät. Tähän uuteen tilanteeseen  on useampiakin selityksiä ja ymmärrän hyvin, miksi näin on tapahtunut. Hikoilu on erittäin kuivattavaa ja vaikka silmänympäryksillä ei ole juurikaan hikirauhasia, ne joutuvat otsalta valuvan hien liotettaviksi. Varsinkin ne, jotka eivät käytä silmämeikkiä, joutuvat erityisesti kokemaan hikiveden haittavaikutuksia. 
Toinen kuivattava tekijä on ilmastointilaitteiden jatkuva ilmavirta. Monella myös silmät kuivuvat ilmastointilaitteiden takia ja erilaisia silmätippoja käytetään tavallista enemmän. Nämä tipat leviävät aina myös silmänympärysiholle ja rohduttavat tätä ohutta ihoaluetta. 
Siitepölyt ovat olleet allergikoille maanvaiva, koska niitä on poikkeuksellisen paljon. Niiden aiheuttama kutina pakottaa hieromaan silmiä ja silmänympärysiho rasittuu ja ärsyyntyy entisestään. Minulla ei ole mitään allergioita, mutta olen joutunut käyttämään allergiatippoja silmiin, kun ne ovat jostain ärtyneet. Ne ovat ilmeisen voimakkaita ja suorastaan kirvelevät muutenkin ohuella silmäluomella. Nyt jos koskaan tarvitaan avuksi hyviä silmänympärystuotteita. 


Apua ärtyneelle silmänympärykselle

Nyt vielä Tähtitarjouksessa olevat silmänympärysvoiteet ovat hyviä tuotteita myös kuivuuten ja ärtyneisyyteen. TOTAL EYE CARE SK15 NYT 37€ (47€) ja BIOLUMIN-C EYE SERUM NYT 60€ (75€) ovat kumpikin monipuolisesti vaikuttavia silmänympärysvoiteita ja nyt ne ovat vielä edullisiakin. Niiden yhteishinta on nyt vain 97€ ja ne riittävät yhdessä noin kolme kuukautta, joten päivää kohti ei montaa senttiä tule.
Total Eye Care SK15 sisältää viidentoista aurinkosuojan ja se on ainoa uv-suojallinen silmänympärysvoide. Se suojaa myös hien ja siitepölyjen ärsyttävältä vaikutukselta. Total Eye Care SK15 sisältää myös kevyen hedelmähapposeoksen, joka hajottaa kuollutta solukkoa ja kuorii hellävaraisesti hilsekerrosta sekä silottaa ryppyjä. Siinä on myös kevyt vaaleanpunertava väri, joka tulee raaka-aineista, eikä ole meikkiväri, mutta se peittää tummia silmänympäryksiä. Total Eye Care SK15 on siis peittävä, suojaava, kosteuttava ja silottava. 
BioLumin-C Eye Serum korjaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta ja sen ennalta ehkäisevä vaikutus veltostumiseen ja rypistymiseen on suuri. Se vähentää myös silmänympäryksen turvotusta ja tummuutta sekä kosteuttaa tehokkaasti. BioLumin-C Eye Serum on hyvä apu rohtuneen kuivalle silmänympärykselle kosteuttavan vaikutuksensa myötä. 
Nyt kesälomalla olen hoitanut silmäluomiani erityisesti, kun päivälläkin on ollut siihen aikaa. Otin käyttöön iS Clinicalin HYDRA COOL SERUMIN (69€-109€), joka käy myös silmien ympärille ja laitan sitä aamulla sekä illalla. Nyt, kun minulla ei ole ollut joka päivä meikkiä, olen lisännyt 2-3 kertaa päivän aikana BioLumin-C Eye Serumia ja sen kosteuttava vaikutus tuntuu hyvältä. Jo muutaman päivän tehokuurin jälkeen silmänympärys ei ole enää niin kiristävän kuiva, eikä rypyt ole niin syviä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti