maanantai 25. tammikuuta 2021

Elf -meikkisarja saatavilla vielä tämän viikon

Tammikuu alkaa olla lopuillaan ja niin myös Tammiale. Kannattaa katsoa vielä kertaalleen läpi, mitkä tuotteet ovat ale-hinnalla ja mitä muuta kivaa löytyy. Elf -meikkisarjan tuotteet jäävät pois kokonaan, koska ne oli tarkoitettu vain joulumyyntiin.

Maailmankuulut ELF-meikit vielä tämän viikon verkkokaupassamme!


Hehkeä iho

Elf -sarja on amerikkalainen edullinen, mutta laadukas meikkisarja. Otin sen jouluksi myyntiin, jotta asiakkaat voisivat piristää itseään tai ystäviään kivoilla uusilla meikeillä. Nyt on vielä muutamia tuotteita jäljellä, joten ne kannattaa käydä verkkokaupassa katsomassa. 
Elfin meikkivoiteet ja meikinpohjustusaineet ovat saaneet paljon kehuja ja olen itsekin niihin ihastunut. ELF FOUNDATION SERUM sk25 (22€) on ohut nestemäinen meikkivoide, joka hiukan peittää ja tasoittaa ihoa. Näin keväällä se on ihanteellinen, koska siinä on aurinkosuoja 25 ja se suojaa myös kylmältä ulkoilmalta sekä kuivalta sisäilmalta. Värisävyjä on kaksi: vaaleampi Fair/Light ja hiukan beigesävyisempi Light/Medium, joka ei ole mitenkään liian tumma, vaan se sopii hyvin vaaleaihoisillekin, jotka haluavat hiukan sävyä. 
ELF FACE PRIMER NEUTRALIZING GREEN (22€) on punakkuutta neutralisoiva meikinpohjustusaine. Tämä tuote on väriltään vaalean vihreää ja se vähentää couperosan ja muun punoituksen näkymistä. Tämä tuote on näistä meikkivoiteista ylivoimasesti suosituin, koska vastaavaa meillä ei ole ollut aikoihin myynnissä. 
Toinen meikinpohjustusvoide on ELF FACE PRIMER PORELESS (22€), joka supistaa huokosia ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Se peittää sekä tasoittaa myös acnearpia ja pitää ihon mattapintaisena koko päivän. 

Satsaa silmämeikkiin!

Nyt kannattaa panostaa silmämeikkeihin ja käyttää aikaa kauniin silmämeikin tekemiseen. Elfin ”taikalaatikot” antavat lukuisia mahdollisuuksia silmien korostamiseen. ELF EYESHADOW PALETTE NEED IT NUDE (29€) taikalaatikko sisältää kymmenen tyylikästä luomiväriä, joilla on helppo loihtia näyttävä silmämeikki. Toinen pakkaus on ELF PRISM EYESHADOW NAKED (25€) sisältää kuusi luomiväriä, jotka ovat hillittyjä maanläheisiä sävyjä ja taittavat kauniisti valoa. 
Kulmakarvat ovat olleet jo pari vuotta meikin tärkein osa ja varsinkin nyt niitä kannattaa korostaa, kun muu osa kasvoista on suusuojan alla. ELF LITTLE BROWN BOOK (25€) sisältää usemman tuotteen kulmakarvojen kaunistamiseen. Pakkauksessa on kynämäinen kulmaväri, kahden sävyn paletti kiinteää kulmaväriä, kierreharja, korostuskynä sekä kulmakarvageeli muotoiluun. 
Hehkeää päivetystä kasvoille saa ELF GLOWNING STAR (22€) paketilla, jossa on aurinkopuuteri ja sivellin. Tätä aurinkopuuteria voi käyttää myös poskipunana, niin kuin itsekin teen. Pakkauksen tuuhea sivellin on erinomainen siistiin aurinkopuuterin levitykseen. Yleensä siveltimet ovat kovin loppuun kuluneita tai muuten huonoja, joten tämä pakkaus kannattaa ostaa jo tuon siveltimen takia.
Huulille on kiva korostuspaketti ELF PREP & PLAY LIP EXFOLIATOR AND COLOR SET (19€), jossa on kynämäinen huulipuna ja puikossa oleva kuorinta huulille. Tykästyin tähän pakettiin syksyllä kovasti, kun maskia ei vielä käytetty koko päivää. Tuo kuorintapuikko on helppo käyttää ja sillä saa helposti kuivuuden pois. Hyvin kuorituille huulille kaikki huulivoiteetkin imeytyvät paremmin. Huulipunakynä on raikas puhdas punainen, joka sopii kaikenväriseen vaatetukseen ja tuo energistä elävyyttä kasvoille. 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti