lauantai 16. tammikuuta 2021

Näitä tarjoustuotteita kannattaa kokeilla

Minusta on aina kiva kokeilla iholleni jotain uutta ja se motivoi ylläpitämään säännöllistä kotihoitoa. Mielelläni en käytä samaa tuotetta montaa pakkausta peräkkäin, vaan vaihtelun vuoksi kokeilen jotain uutta. 

Suojaa ihosi kirkkailla pakkaskeleillä myös auringolta.


Aurinkosuoja keväthangille

Nyt tarjouksessa on Dermalogican uusimpiin tuotteisiin kuuluva PRISMA PROTECT sk30 NYT 49€ (65€) uv-suojallinen päivävoide. Viime kesänä tätä päivävoidetta haettiin niin usein, että itsekin sitä ihmettelin. Olin antanut kevään aikana näytteitä Prisma Protect sk30 voiteesta ja tuntui, että kaikki sitä kokeilleet hakivat sen normaalikoon. 
Prisma Protect sk30 onkin ihan erityinen päivävoide, koska siinä on valoa taittava pigmentti, joka saa ihon näyttämään sileämmältä ja tasaisemmalta. Voide on myös hyvin ohutta ja helposti levittyvää, mikä on iso asia, kun kyseessä on aurinkosuojallinen voide. 
Toinen uv-suojallinen tarjoustuote on nuorten CLEAR START linjan päivävoide CLEARING DEFENSE sk 30 NYT 14€ (23€) ja nyt ei suojaus ole ainakaan hinnasta kiinni. On todella tärkeää, että nuoret oppisivat jo varhaisessa vaiheessa käyttämään aurinkosuojaa, koska he joutuvat kestämään paljon voimakkaampaa uv-säteilyä kuin me aikaisemmat sukupolvet. Otsonikerros on niin paljon heikentynyt ja heikkenee koko ajan lisää, että säteily on aina vaan vaarallisempaa. Siksi nuorten on hyvä oppia käyttämään uv-suojallista voidetta päivittäin. Clearing Defense sk30 on todella kevyt ja nopeasti imeytyvä, eikä se päivän mittaan ala kiiltelemään. 
Pojille uv-suojallinen päivävoide on yhtä tärkeä kuin tytöillekin ja tytöillähän meikki antaa hyvän lisäsuojan. Haluan korostaa sitä, että uv-suojallinen päivävoide on terveyden ylläpitämistä, koska se vähentää ihosyövän riskiä. 


Näillä hidastat ryppyjen syntymistä

Dermalogican RAPID REVEAL PEEL 3kpl NYT 17€ (24€) on ammattitason kuorinta kotikäyttöön. Ihoa kuivattava sisälämmitys lisää ihon pintaan kerääntyvää kuollutta solukkoa ja ihosta tulee helposti harmaa sekä hilseilevä. Tämä hilseilykerros estää hoitotuotteiden imeytymistä ja osa ihonhoitotuotteista menee hukkaan. 
Rapid Reveal Peel on helppo ja nopea kuorinta, joka tekee ihosta sileämmän, heleän värisen ja kiinteämmän. Tämä kuorinta on pakattu pieniin tuubeihin, joissa on sopiva määrä kuorintageeliä yhteen hoitokertaan. Levitä kuorinta puhtaalle iholle koko kasvoille sekä kaulalle ja anna sen vaikuttaa 3-7 minuuttia ihosi vahvuudesta riippuen. Ohut kuusikymppinen iho sietää hyvin viiden minuutin vaikutusajan ja sen jälkeen kuorinta huuhdellaan runsaalla viileällä vedellä pois. Rapid Reveal Peel kuorintaa voi käyttää kerran viikossa tai voit tehdä sillä kolmen päivän tehohoidon. Ellet ole ollut aikoihin kasvohoidossa, kannattaa tehdä kolmen päivän kuorintakuuri ja saat ihon toiminnot nopeasti elpymään.
Toinen tarjoustuote kiinteyttämään ihoa on iS Clinicalin FIRMING COMPLEX NYT 119€ (155€) seerumi. Firming Complex on yksi omista lempituotteistani, koska sen vaikutus näkyy niin nopeasti ja ihosta tulee selvästi napakampi ja sileämpi. Firming Complex saattaa hiukan kihelmöidä ja aiheuttaa lievää punoitusta hetkeksi, kun sen käyttöä aloittelee. Tästä ei kannata pelästyä, vaan se kertoo seerumin tehokkuudesta. 
Näin talvella Firming Complexin päälle kannattaa laittaa runsaasti kosteuttavaa voidetta ja myös tarjouksessa oleva YOUTH INTENSIVE CRÈME 50g NYT 179€ (norm.229€) ja 100g NYT 299€ (norm.399€) on suoraan sanottuna paras hoitovoide, jota olen koskaan käyttänyt. Se on hyvin tehokkassti elvyttävä ja silottaa ryppyjä sekä juonteita. Voide on myös todella miellyttävä käyttää ja se imeytyy nopeasti. Se sopii yö- sekä päivävoiteeksi ja myös meikin alustukseen. 
Alle nelikymppisille ja rasvoittuvalle iholle suosittelen Youth Intensive Cremen pikkusiskoa YOUTH COMPLEXIA NYT 145€ (183€). Tämä voide on kevyt emulsio, joka on pumppupullossa. Youth Complex on erittäin kosteuttava ja nopeasti imeytyvä, eikä se kiillä päivän mittaan erittäin rasvaisella ihollakaan. Kannattaa myös muistaa, että rasvoittuva ihokin vanhenee ja tarvitsee elvyttäviä vaikutusaineita ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja hidastamaan ryppyjen syntymistä. 





HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti