maanantai 11. tammikuuta 2021

PreCleanse jumbokoko!

Dermalogican yllätys uuden vuoden aluksi on edullinen jumbopakkaus suositusta PRECLEANSE alkupuhdistusöljystä. Kätevän pumppupullon koko on 473ml ja hinta 109€. Näin iso koko riittää noin 4-6 kuukauden käyttöön.

Dermalogican jumboyllätys PRECLEANSE 473ml NYT 109€ vain TAMMIALESTA!


Kaksoispuhdistus tehostaa ihon puhdistusta

Yksi parhaimmista ihonhoidon innovaatoista viime vuosina on ollut kaksoispuhdistus. Tarkoituksena on ensin alkupuhdistusaineella pestä pois ulkoinen lika, ilmansaasteet, meikki ja kaikki iholle lentävät roiskeet. Sen jälkeen varsinainen ihonpuhdistusaine poistaa ihon itsensä tuottaman lian eli esimerkiksi hien ja ihotalin. 
Precleanse oli ensimmäinen Suomessa myytävä tuote, joka on tehty alkupuhdistusaineeksi. Precleanse on kasviöljypohjainen ja siksi siihen liukenee hyvin vedenkestävä meikki ja paksutkin meikkivoiteet. Öljymäisyydestä huolimatta Precleanse on täysin vesiliukoinen ja jättää iholle puhtaan tunteen. 
Kaksoispuhdistuksessa kasvot pestään ensin Precleansella ja sen jälkeen ihotyypin mukaisella puhdistusaineella.
Precleanse hierotaan kuivaan ihoon kaiken meikin päälle ja sen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja hierotaan uudestaan, jolloin öljy muuttuu vesiliukoiseksi maidoksi. Precleanse huuhdotaan runsaalla vedellä pois ja sen jälkeen tehdään toinen puhdistus toisella tuotteella. 
Näin talvella Precleanse on kuivalle iholle tärkeä kosteuttava ihonhoitotuote eikä vain puhdistus. Precleansen kasviöljyt auttavat ihoa pysymään joustavana ja ne myös vähentävät ihon ohentumista sekä kuivumista – eikä iho takuulla kinnaa ja kiristä pesun jälkeen. 


Puhdistus on tärkeä osa ihonhoitoa 

Hyvällä ihonpuhdistuksella on suuri merkitys ihonhoidossa. Yleisin näkemäni ongelma on liian kuivattavalla puhdistusaineella peseminen. Toinen ongelma on, ettei ihoa ole puhdistettu kunnolla ja ihohuokoset tukkiintuvat meikistä sekä ihotalista. Talitulppia puhdistaessani näen välillä, että niiden päällimmäinen osa on ihan punaruskea, koska meikkivoide on painunut huokosiin asti. Syynä tähän on joko puhdistamatta jättäminen tai se, että meikki on levitetty suoraan iholle eikä alla ole ollut kosteusvoidetta. 
Tämä Precleanse jumbokoko on yli kolme kertaa nykyisen Precleanse pullon kokoinen, koska normaali pullo on 150ml ja maksaa 46€. Ostamalla jumbokoon säästät yli 30€ ja pärjäät yhdellä pullolla puolisen vuotta. 
Pulloja kannattaa ostaa kaksikin, jotta riittävät koko vuoden käyttöön, koska tämä tarjous ei toistu. Tämä jumbokoko on myynnissä vain tammikuun ajan tai niin kauan kuin niitä riittää. Pahaa pelkään, että näin hyvä tarjous on loppu hetkessä, joten kannattaa olla nopea saadakseen omansa.
Mikäli teillä on normaalikoinen pullo kotona, siihen voi täyttää lisää tästä isommasta pullosta, jos haluatte pitää pienempää ja kevyempää Precleansea mukana. Tosin tuskin kevään aikana kovin paljon matkustellaan, mutta toivottavasti jo kesällä. Tässä jumbokoossa on myös pumppu niin kuin normaalikoossakin, joten se on helppo käyttää. 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää uuden Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€.



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti