sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Jumbokoot ovat edullisempia käytössä

Amerikkalaiset suosivat erilaisia megapaketteja sekä jättikokoja ja niin myös kosmetiikassa. Nämä isot koot tulevat selvästi halvemmiksi käytössä ja niitä hoitotuotteita, joita käyttää jatkuvasti, kannattaakin ostaa isompina kokoina. 


Dermalogican Precleanse Jumbo 473ml NYT 109€ kannattaa hankkia nopeasti, koska tätä kampanjakokoa on rajoitettu erä


BioLumin-C Serum on saanut suuren suosion

Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM 30ml 78€ ja 59ml NYT 125€ (norm.155€) tuli myyntiin 2019 ja se sai suuren suosion hyvin pian. Sen kirkastava, kosteuttava ja silottava vaikutus on erittäin mieleinen meidänkin asiakkaille. 
Nyt voin ilokseni kertoa, että sitä saa myös tuossa tuplakoossa eli 59ml NYT 125€ (norm.155€). Tuo pienempi koko riittää jokapäiväisessä käytössä 4-8 viikkoa, joten tämän tuplakoon käyttöaika on noin 2-4 kuukautta. C-vitamiinin vaikutus on tärkeä juuri nyt, kun lumesta heijastuvaa uv-säteilyä on päivä päivältä enemmän. C-vitamiini on paras vaikutusaine vähentämään uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. 
Toinen seerumi, josta löytyy myös tuplakoko on iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM 15ml 69€ ja 30ml 109€ (norm.130€), joka sisältää puhdasta kosteutta. Kaikista kosteuttavin vaikutusaine kosmetiikassa on hyaluronihappo ja tämä Hydra Cool Serum sisältää lähes pelkästään tätä raaka-ainetta. 
USA:ssa käytetään paljon Hydra Cool Serumia yksinäänkin kosteusvoiteen tapaan, mutta Suomen talvessa se ei ole ihan riittävä. Hydra-Cool Serumin päälle voi lisätä minkä tahansa hoitovoiteen tähän aikaan vuodesta, mutta sisälämmityksen loputtua se käy meilläkin yksinään kosteusvoiteen tapaan. 
Tämä Hydra Cool Serum sopii myös aivan nuorillekin ja atoopikoille se on erinomainen apu vähentämään ihon kiristystä ja kutinaa. Oikein hyvä yhdistelmä on myös BioLumin-C Serum aamulla ja tämä Hydra Cool Serum illalla. Hoitovoiteeksi niiden päälle sopii täyteläinen SUPER RICH REPAIR 93€ tai suosittu INTENSIVE MOISTURE BALANCE 75€. 


Tee aina kaksoispuhdistus

PRECLEANSE 150ml 46€ ja PRECLEANSE JUMBO 473ml NYT 109€ (norm.145€) alkupuhdistusaineesta on nyt myynnissä myös tuo jättipullo, joka on melkeinpä puoli litraa. Tämä iso kampanjakoko ei jää vakiomyyntiin, vaan sitä on niin kauan, kuin tämä erä Suomessa riittää. 
Kaksoispuhdistus on tärkein osa ihonhoitoa ja varsinkin näin talvella hoitavat kasviöljyt vähentävät myös ihon kuivumista. Precleansehan on aivan vesiliukoinen, vaikka se on aluksi öljymäinen. Kostein sormin hieromalla se muuttuu maidoksi, joka on helppo pestä pois. 
Tämän alkupuhdistuksen jälkeen käytetään ihotyypin mukainen puhdistustuote ja tuplakoot löytyy myös Dermalogican SPECIAL CLEANSING GEListä 250ml NYT 25€ (norm.36€) ja 500ml 51€ (72€) ja ULTRA CALMING CLEANSERista 250ml 38€ ja 500ml 58€ (76€)
DAILY MICROFOLIANT 51€ kuorintajauheesta on tullut täyttöpakkaus, jonka hinta on 47€. Täyttöpakkaus on pussi, jossa on sama määrä kuorintajauhetta, kuin tuossa purkissakin on eli 74g. Tämä täyttöpakkaus on helppo kaataa vanhaan purkkiin. 
Minulle on erittäin mieleistä, kun tuotteisiin tulee ympäristöä säästäviä uudistuksia. Nämä täyttöpakkaukset ja jättikoot säästävät maapalloa siltä muovipurkkitulvalta, mikä tursuaa joka paikassa. Tosin olisin toivonut, että tuo täyttöpakkaus olisi ollut reilusti edullisempi, niin se olisi houkutellut paremmin ostajia. Nyt oikea purkki on lähes saman hintainen, niin valinta ei ole niin selkeä.
Kaikkia näitä muita isoja kokoja on saatavilla jatkuvasti, paitsi tätä Precleanse jumboa, joten sen kanssa kannattaa toimia nopeasti! 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti