torstai 21. tammikuuta 2021

Öljymäiset seerumit pelastavat ihon talvella

Dermalogicalla on useampia tuotteita, joiden vaikutus perustuu puhtaisiin kasviöljyihin. Näiden öljyjen molekyylirakenne on todella pieni ja siksi ne imeytyvät erittäin hyvin. Kaikki nämä Dermalogican tuotteet ovat vesiliukoisia.

Tähtitarjouksena PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (73€)


Tähtitarjouksena Phyto Replenish Oil

Ensimmäinen seerumiöljy oli OVERNIGHT REPAIR SERUM (69€), joka on ollut myynnissä ainakin kymmenen vuotta. Se onkin monen lempiseerumi näin talvella, koska se sitoo kosteutta ja pitää ihon pinnan pehmeänä ja sileänä. Overnight Repair Serum on tarkoitettu hidastamaan ihon vanhenemista ja silottamaan ryppyjä ja juonteita. 
Tällä hetkellä suosituin seerumi on PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (73€), joka vahvistaa nimenomaan ihon omaa suojabarriääriä. Phyto Replenish Oil sitoo kosteutta ihoon ja vähentää ihon ohenemista. Tätä seerumia käytetään ainakin aamuisin, mutta ihanteellista on käyttää sitä aamulla sekä illalla tai ottaa sitten illaksi joku toinen seerumi. 
Kumpikin näistä seerumeista riittää 4-6 viikoa, jos niitä käytetään kaksi kertaa päivässä. Phyto Replenish Oil on erityisesti suunnattu ihmisille, jotka kärsivät homeongelmista ja huonosta sisäilmasta. Nyt, kun aurinkokin jo näyttäytyy, hyvä päivävoide on Tammialessa oleva PRISMA PROTECT SK30 NYT 49€ (65€). Se täydentää hyvin Phyto Replenish Oilin suojaavaa vaikutusta.

Couperosa-iholle Barrier Defense Booster

Dermalogican herkän ja punoittavan ihon ULTRA CALMING -hoitolinjassa on tuotteita, jotka vähentävät couperosaa ja muita ihoärsytyksiä. Linjan seerumi on BARRIER DEFENSE BOOSTER (72€), joka on myös ohut öljy. Suosittelen tätä öljyä käytettäväksi aamulla sekä illalla ja hoitolinjan CALM WATER GEL (46€) on erinomainen kosteusvoide sen päälle. 
RETINOL CLEARING OIL (73€) on Dermalogican uusin seerumi ja se tuli myyntiin vasta loppukesällä. Retinol Clearing Oil on tarkoitettu yli nelikymppiselle rasvoittuvalle iholle. Samalla, kun retinoli uudistaa ihoa ja sulattaa näppyjä sekä mustapäitä, seerumin sisältämä arganöljy ja jojobaöljy vähentävät ihon rypistymistä ja ohenemista. Retinoli on erittäin vahva kosmetiikan vaikutusaine, mutta tämä hellävarainen öljyseerumi ei aiheuta voimakasta hilseilyä tai punoitusta.
Dermalogican alkupuhdistusöljy PRECLEANSE JUMBO 473ml NYT 109€ (145€) kannatttaa ostaa nopeasti, koska tämä iso koko on myynnissä vain hetken aikaa. Precleanse on ihanteellinen hoitava alkupuhdistusaine, joka poistaa hyvin paksunkin meikin. Precleanse on täysin vesiliukoinen, joten iholle jää puhdas ja raikas tunne.




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti