lauantai 2. tammikuuta 2021

Ennennäkemätön TAMMIALE!

Haluan heti vuoden aluksi vauhdittaa asiakkaiden uudenvuodenlupauksia hyvinvoinnin parantamiseksi ja laitoin paljon tarpeellisia tuotteita TAMMIALEEN! 

TAMMIALE ON VOIMASSA la 2.1. – ke 6.1. Alennukset ovat sekä hoitolassa että verkkokaupassa. Ne, jotka haluaisivat tulla hoitolaan ostoksille, mutta eivät ehdi alkuviikosta, voivat laittaa sähköpostilla listan, mitä haluaisivat ostaa sekä hakupäivän. Näin ei kenellekään tule paniikkia, jos ei olekaan kaupungilla juuri maanantaina tai tiistaina. 

Ostosten ylittäessä 100€ saat lahjaksi Dermalogican tuotepakkauksen, josta löytyy uutuus HYDRO MASQUE kuorintanaamio, SKIN SMOOTHING CREAM hoitovoide ja ANTIOXIDANT HYDRAMIST hoitosuihke matkakokoina. Pakkauksen arvo on 39€. 


Meikit uusiksi pikkurahalla

Tiedän, että todella moni on antanut itselleen uudenvuoden lupauksen paremmasta ihonhoidosta vuonna 2021. Moni on syksyn aikana kertonut, että ihonhoito on jäänyt ihan retuperälle etätöitä tehdessä ja meikit ovat saaneet kuivua purkkeihinsa. 
Tästä Tammialesta voi nyt ostaa edullisia ELFin, XTREMEn, JOAN COLLINSin ja YOUNGBLOODin meikkejä. Kaikki Elf-sarjan tuotteet ovat -50% ja muut vähintään -30%. Näillä hinnoilla kannattaa uudistaa meikkipussin sisältö ja heittää vanhat kuivuneet meikit roskiin. 
Ripsiväri on meikkituotteista se, mikä kerää bakteereja kaikista eniten, joten sen vaihtamista suositellaan jopa kuukauden välein. Nyt, kun maskin käyttö on päivittäistä, kannattaa panostaa silmämeikkiin, koska juuri muuta ei näykään. Meidän todella suositut XTREME -meikit ovat NYT -30% ja sarjan ripsiväri (42€-30%) on meidän myydyimpiä meikkituotteita. Xtremen luomivärikynät ja silmänrajauskynät ovat edelleen parhaita, mitä koskaan olen käyttänyt. Olen viime vuoden aikana testannut lukemattoman määrän meikkejä ja ihonhoitotuotteita, eikä vastaan ole tullut mitään, mikä olisi edes lähellä näiden Xtreme-meikkien laatua. Ellette ole vielä kokeilleet näitä luomivärikyniä (35€-30%), niin ostakaa sävy Mauve tai Bronze, niin olet takuulla tyytyväinen. Mauve on hiukan liilaan taittuva neutraali ruskea ja Bronze on tyylikäs vaalea pronssinruskea, eikä siinä ole mitään kimalletta. 
Silmänrajauskynistä (35€-30%) kannattaa kaikkien kokeilla sammaleen vihreää Golden Olive sävyä. Se on paras vihreä rajaus, mitä olen koskaan käyttänyt ja se korostaa kauniin tyylikkäästi kaiken värisiä silmiä. Suosikkivärejä ovat myös Velvet Teal turkoosi, Cognac kultaan taittava tumma ruskea ja Sapphire, joka on selkeä sininen. Oma suosikkini on tuo Golden Olive sekä Cognac ja välillä myös ihan nämä perusvärit Graphite tumman harmaa ja Xtreme Black musta. 
Huulikiilteet Joan Collinsinlta ovat NYT -50% ja ne ovat ihanan hoitavia helposti rohtuville huulille. Tuon maskin kanssa huulipuna ei kenellekkään näy, mutta itse laitan sen joka aamu meikatessani. Se estää maskin hankaavaa ja kuivattavaa vaikutusta, eikä huulet pääse rohtumaan. Erittäin hyvä väri on tuo uusi Ava, joka on korallisävyinen kupari ja myös sävy Marine on tyylikäs lämmin toffeen ruskea.


Edullista ihonhoitoa

Nyt tyhjennän kaikki OUTLET-tuotteet pois ja ne ovat -50% jo alennetuista hinnoista. ORGANIC SURGE -luomukosmetiikkasarjan puhdistusmaito, silmänympärysvoide ja hoitovoide jäävät alle kympin hintaisiksi ja näin hyvälaatuisia tuotteita ei sillä hinnalla yleensä saa. Näiden Organic Surge tuotteiden kohdalla pitää olla nopea, koska niitä ei ole enää montaakaan jäljellä. 
iS Clinicalilta on myös huipputarjouksia -30% ja nyt kannattaa panostaa ihon puhdistamiseen. Kaikki puhdistustuotteet ovat -30% ja myös TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE (119€-30%) kuorinta-aineessa on sama alennus. WHITE LIGHTENING hoitolinjan seerumi ja voide ovat -30% ja ne ovat juuri ne tuotteet, joita alkukevään auringossa tarvitaan. Nämä White Lightening -tuotteet estävät pigmentin kasaantumista, mutta ne sopivat kenelle tahansa parantamaan ihon sävyä. Ne ovat myös hyvin elvyttäviä ja kosteuttavia, joten talven sisälämmityksestä kärsivä iho saa niistä kaiken tarvitsemansa.
IS Clinicalin talvisuosikki on SHEALD RECOVERY BALM (87€-30%) ja se kannattaa tällä hinnalla ehdottomasti ostaa. Se sopii talvella kaikenikäisille yövoiteeksi ja yli nelikymppisille tai kuivaihoisille  yö- sekä päivävoiteeksi. Odottelen myös auringon näyttäytymistä ja siihen kannattaa varautua aurinkosuojallisella päivävoiteella. iS Clinicalin EXTREME sk30 (89€-30%) on ihanteellinen päivävoide talvella, koska se hoitaa ja kosteuttaa suojaamisen lisäksi. 









2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ihania tarjouksia! Kiitos! Ainakin lempinaamio IS Clinicalilta ja Dermolocigan hoitovesi pitää hankkia.

    VastaaPoista