maanantai 18. tammikuuta 2021

Ihonhoitoa nuorille

Ilokseni olen huomannut, että meillä teinipuhdistuksessa käyvät nuoret ovat hyvin valveutuneita ja heillä on myös kotihoito kunnossa. Mielestäni tästä pitää kiittää äitejä, jotka neuvovat ja antavat esimerkkiä ihonhoidosta kotioloissa. 


Dermalogican uutuus nuorille on ihohuokosia supistava hoitosuihke MICRO-PORE MIST. 


Clear Start on nuorten sarja 

Dermalogica on kehittänyt jo yli kymmenen vuotta sitten noin 11-25-vuotiaille oman ihonhoitosarjan eli CLEAR START -linjan. Clear Start tuotteet normalisoivat ihon talineritystä, kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Missään tapauksessa ne eivät kuivata ihoa, mikä onkin yleensä pahin virhe nuorten kotihoidossa. Aika usein vielä nykyäänkin näkee, kuinka joku on kuivattanut ihonsa ihan hilseilevän rohtuneeksi. Se on varma konsti saada iho huonoon kuntoon ja hidastaa finnien parantumista. Hilseilevän kuivasta ihosta tali ei pääse huokosista ulos, vaan se jää aiheuttamaan tulehduksia ja mustapäitä ihohuokosten suulle. 
Puhdistus on tärkein osa nuorten ihonhoitoa ja Clear Start linjan FOAMING WASH 19€ on aivan ihanteellinen, koska se puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta kuivattamatta. Hoitolinjan kasvovesi on juuri uudistunut ja vanhan tilalle on tullut MICRO-PORE MIST 19€, joka on huokosia supistava hoitovesi. 
Micro-Pore Mist vähentää ihon kiiltelyä, kirkastaa ihon väriä, nopeuttaa tulehdusten parantumista ja vähentää huokosten tukkiintumista. Micro-Pore Mist on laiskallekin hoitajalle sopiva tuote, koska sitä ei tarvitse muuta kuin suihkauttaa iholle. Myös selkään ja rintakehään se on hyvä apu, koska aika monelle tulee finnejä myös vartalolle. 

Clearing Defence sk30 on tarjoushinnalla

Tammialessa on myös Clear Start linjan CLEARING DEFENSE sk30 kosteusvoide NYT 14€ (norm.23€). Tämä Clearing Defense on päivävoide ja siinä on kolmenkympin aurinkosuoja. Se jättää iholle mattapinnan, mutta kosteuttaa hyvin, joten iho ei pääse kuivumaan liikaa. 
Toinen uutuustuote Micro-Pore Mistin lisäksi on kesällä myyntiin tullut FLASH FOLIANT 25€ kuorintaneste. FlashFoliant on aivan ainutlaatuinen kuorinta, koska se vain taputellaan iholle ja se saa jäädä vaikuttamaan koko päiväksi tai yöksi. Tämä kuorinta on nopeasti noussut nuorten suosikiksi helpon käyttötapansa vuoksi ja myös hyvien tulosten takia. FlashFoliant estää ihon tukkiintumista, nopeuttaa näppyjen parantumista ja tekee ihosta sileän sekä tasaisen. 
Sarjassa on myös paikallishoitoaine CLEARING BOOSTER 21€, joka vähentää finnien syntymistä, hidastaa talineritystä ja nopeuttaa tulehdusten parantumista. Clearing Booster voidaan levittää vaikka vain leukaan tai otsaan ja se saa vaikuttaa yön ylitse. Tuotetta kannattaa käyttää joka ilta, koska sen vaikutukset näkyvät parhaiten vasta parin viikon käytön jälkeen. 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti