perjantai 1. tammikuuta 2021

Vuoden 2021 ensimmäinen päivä

Varmaan lähes jokainen maailman ihminen toivoo tästä vuodesta parempaa kuin viime vuodesta. Ihmiskunta on kokenut jotain sellaista, mitä ei olisi ikinä uskonut tapahtuvaksi. Korona on muuttanut monen elämän.


Hyvää uutta vuotta!

Toivotan hyvää uutta vuotta kaikille sekä itselleni, että muille! Koen nyt yrittäjänä tarvitsevani hyvän uuden vuoden toivotuksia enemmän kuin ikinä ennen. Kulunut vuosi 2020 on ollut yrittäjille äärettömän raskas. Koen suurta huolta kaikista yrittäjistä, koska jos minä vanhana kokeneena yrittäjänä, jolla on superkorkea stressinsietokyky, pidän tilannetta tosi rasittavana, niin miten sen kokee nuoremmat ja helpommin stressaantuvat?
Mitään valitusvirttä en ajatellut kirjoittaa heti vuoden aluksi, vaan totean tämän tilanteen vaikeuden siksi, että yrittäjiä ei unohdettaisi. Itselläni on päällä suuri työinto ja odotan pyhien loppumista, jotta pääsen kunnolla toimimaan. Asiakkaat saavat odottaa monenlaisia uutuuksia ja hyödyllisiä tarjouksia tämän vuoden aikana!
Panostan kaikki voimavarani minun ja Marin työpaikkaan ja kaikki tämä tulee koitumaan asiakkaidemme parhaaksi. Yrityshän ei voi menestyä ja työllistää ketään, ellei sillä ole tyytyväisiä asiakkaita, jotka kokevat kannattavaksi vakioasiakkuuden. Toisin sanoen, käytän kaikki voimavarani siihen, että meillä on edelleen vuonna 2021 paljon tyytyväisiä vakioasiakkaita.

Huipputarjouksia tulossa!

Meillä alkaa huomenna ennennäkemätön hoitotuotteiden alennusmyynti! En aloittanut sitä vielä tänään, koska olen sen verran ”hoitajaluonne” etten halunut  käyttää vuoden ensimmäistä päivää myyntipuheisiin. Haluan kannustaa näin vuoden alussa lukijoita ja asiakkaitani panostamaan enemmän omaan hyvinvointiinsa. Hyvin suunniteltu ihonhoito on tärkeä osa huoliteltua ulkonäköä ja laadukasta elämää. En usko, että kukaan haluaa näyttää talviunilta heränneeltä peikolta, kun korona vihdoinkin loppuu ja päästään normaaliin elämään. Mitä pidempään ihonhoitoa laiminlyödään, sitä vaikeampaa on saada se takaisin hyvään kuntoon.
Tiedän, että monen ihonhoito on loppunut lähes kokonaan, koska ei tavata juurikaan ihmisiä. Moni on lopettanut meikkaamisen, kun on vain kotona ja sen myötä on unohtunut päivittäinen pesu ja kosteutuskin. 
Nyt olisi hyvä hetki saada taas ihonhoitorytmistä kiinni ja näyttää raikkaan hyvinvoivalta, kun keväällä päästään taas ihmisten ilmoille. 



1 kommentti: