torstai 28. tammikuuta 2021

C-vitamiinikasvohoito on tarjouksessa tammikuun loppuun saakka

Nyt alkaa olla viime hetket käsillä, kun voit ostaa tarjoushinnalla itsellesi tai läheisellesi C-VITAMIINIKASVOHOIDON & Dermalogica-TUOTEPAKETIN NYT 79€ (norm.115€). Hoidon voi tehdä myöhemminkin, kunhan ajanvaraus tai lahjakortin osto on tehty tammikuun loppuun mennessä.


 C-VITAMIINIKASVOHOITO & Dermalogica-TUOTEPAKETTI NYT 79€ (norm.115€). Varaa aikasi tai osta lahjakortti ennen tammikuun loppua!


Tammi–helmikuu on paras hetki kasvohoidolle

Jos pitäisi valita ajankohta, joka olisi paras kasvohoidolle, niin ilman muuta se olisi tämä sydäntalvi. Iho rasittuu kaikista eniten juuri alkuvuoden pakkasissa ja pitkä sisälämmityskausikin on jo takana. Kuivattavat olosuhteet tekevät ihosta punakan, kireän ja hilseilevän, eikä kotihoitotuotteet edes enää imeydy kunnolla. 
Hilseilevän kuiva iho näyttää helposti harmaan kalpealta ja tuntuu kutisevan kireältä. C-vitamiinikasvohoito perustuu Dermalogican kehittämään stabiiliin c-vitamiiniin, joka hidastaa ihon vanhenemista ja kirkastaa ihon värin. Hoidossa käytetyt kosteuttavat tehoaineet imeytetään miedolla mikrovirralla, joten niiden vaikutus on nopea ja tehokas. C-vitamiinikasvohoitoon kuuluu kevyt kuorinta, C-vitamiinin ja muiden vaikutusaineiden imeyttäminen mikrovirralla, kasvohieronta, naamio ja kulmien muotoilu. 
Kaikki vaikutusaineet valitaan yksilöllisesti ihotyypin sekä tarpeen mukaan ja ainoastaan c-vitamiini on kaikille sama. Hoidossa menee aikaa noin tunti ja vartti ja hoidon lopuksi voi tehdä kevyen meikin, jos siihen on tarvetta.  Hoidon yhteydessä asiakas saa mukaansa kotihoitoon c-vitamiinipakkauksen, jossa on Dermalogican BioLumin-C Serum c-vitamiiniseerumi, BioLumin-C Eye Serum silmänympärysseerumi ja Skin Smoothing Cream hoitovoide. Näillä tuotteilla pääsee jatkamaan c-vitamiinin vaikutuksia ja tuotteet riittävät noin 1-2 viikkoa.


Kasvohieronta poistaa stressiä

Pidän hyvin tärkeänä, että kasvohoitoon kuuluu kunnollinen kasvohieronta dekolteelta asti ja myös hartioiden rentouttava käsittely. Tähän C-vitamiinikasvohoitoon kuuluu noin 20 minuutin hieronta, joka elvyttää aineenvaihdunnan ja verenkierron. Yli nelikymppisille aineenvaihdunnan elvytys on todella tarpeellista, koska estrogeenin vähentyminen lisää turvotustaipumusta. 
Monelle uudelle asiakkaalle on suuri hämmästyksen aihe, miksi hoidon aikana ja sen jälkeen pitää juosta vessassa. Ihmisen aineenvaihdunta kulkee imusolmukkeiden kautta ja niitä on leuan alla, kainaloissa sekä nivustaipeissa. Kasvohieronta kohdistuu 2/3 osaan näistä imusolmukealueista eli leuan ja kainaloiden alueeseen. Tämä nestekierron elpyminen juoksuttaa vessassa ja se on erittäin hyvä asia elimistölle. 
Joillekin uusille asiakkaille elimistön toiminta on niin vierasta, että he pitävät minua suorastaan noitatohtorina. Ymmärtääkseni nuoremmat kosmetologit harvoin perehtyvät eri hierontatapoihin niin perusteellisesti, että nämä hieronnan vaikutukset tulisivat kunnolla esiin. Minulle on äärimmäisen tärkeää, että hieronnan fyysinen vaikutus eli turvotuksen poisto ja psyykkinen rentoutuminen tehdään kasvohoidossa kunnolla. 
Näin talvella kannattaa ottaa mukaan ylimääräinen villatakki, koska syvä rentoutuminen saa helposti aikaan palelua. Moni asiakas on viluissaan, kun lähtevät hoidon jälkeen liikkeelle ja harmittelen, miten vähissä vaatteissa asiakkaat lähtevät ulos. Varautukaa tähän elimistön normaaliin reaktioon, että rentoutuminen hidastaa verenkiertoa. Kasvohoidossa ei tule kylmä, koska villapeitot lämmittävät, mutta liikkeelle lähtiessä paleltaa ennen kuin liiikunta vilkastuttaa verenkierron uudestaan. 
Pitää kai antaa hiukan äidillinen ohje, että muistakaa käydä vessassa ja pukeutua lämpimästi. :)




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti