perjantai 22. tammikuuta 2021

Dermatude on tekemistäni kasvohoidoista paras

Olen todella tyytyväinen, että otin Dermatude-kasvohoidon 170€ (neljän kerran hoitosarja 600€) meille kolmisen vuotta sitten. Tällä hetkellä se on ihan yhtä suosittu kuin Nanolift-kasvohoitokin. Tuntuu todella hyvältä, kun asiakkaan ihossa näkee selvästi muutosta parempaan Dermatude-kasvohoidon jälkeen.

Dermatude-kasvohoito on 100% luonnollinen ja sillä saa välittömästi näkyviä tuloksia.


Dermatude-kasvohoito sopii lähes kaikille

Olen tehnyt tähän mennessä varmaan useamman sata Dermatude-kasvohoitoa ja olen nähnyt millaisia vaikutuksia eri ihotyypit siitä saavat. Ainoastaan voimakas couperosa ja tulehtunut ruusufinni ovat esteenä, jolloin Dermatudea ei kannata tehdä, mutta muuten hyvin herkkäkin ja punoitteleva iho hyötyy Dermatude-kasvohoidosta. 
Suosittelen kaikille yli 35-vuotiaille Dermatude-kasvohoitoa edes yhden kerran, jotta itse näkee, miten hyvä tulos hoidosta tulee. Dermatude-kasvohoito perustuu metaterapiaan eli mikrokanavointiin. Dermatude laitteella tehdään mikrokanavia, jotka kohdistuvat 2-3 solukerroksen läpi. Tässä kerroksessa syntyy kiinteyttä yläpitävä kollageeni ja tämä mikrokanavointikäsittely parantaa ihon verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa, jotka taas auttavat kollageenin syntymistä. 
Näitä mikrokanavia pitkin hoidossa käytetyt hoitoaineet imeytyvät paljon syvemmälle, kuin muissa kasvohoidoissa. Dermatude-kasvohoidossa on siis kaksoisvaikutus, joka vähentää ryppyjen syntymistä, hidastaa ihon veltostumista ja ihon väri paranee huomattavasti. Näen jokaisen hoidon jälkeen, miten asiakkaan iho napakoituu, turvotus poistuu, ihon väri paranee ja iho silottuu. 

Iho on Dermatude-hoidon jälkeen heti raikas ja hehkeä

Usein kysytään, voiko seuraavana päivänä edes mennä töihin ja miltä iho näyttää hoidon jälkeen. Mikrokanavointi ei osu vereslihaan asti, mikä olisi itsellenikin suuri kauhistus. Ihoa ei siis rikota, vaan se on heti hoidon jälkeen hyvännäköinen, sileä ja hehkeä.
Hyvin usein iän myötä ihosta tulee harmahtavan kalpea, koska aineenvaihdunta sekä verenkierto hidastuvat ja kuollut solukko alkaa kerääntymään ihon pintaan. Harmaa, hilseilevä solukerros kuoriutuu pois Dermatude-kasvohoidon aikana, joten ihon väri paranee huomattavasti. Hoidon jälkeen kaikki kotihoitotuotteet vaikuttavat syvemmälle, kun hilseilykerros ei ole enää esteenä. Lähes jokaisella yli viisikymppisellä naisella alkaa kerääntymään turvotusta estrogeenin vähentyessä. Dermatude-käsittely poistaa turvotuksen ja kasvoista tulee melkeinpä kapeammat ja leukapielet roikkuvat vähemmän. 
Saadessani ensimmäisen kerran Dermatude-kasvohoidon olin ihan hämmästynyt, kuinka yhden kasvohoidon aikana ihon kimmoisuus parani ja roikkuvat hamsterin posket pienenivät. En ole koskaan aikaisemmin kokenut kasvohoidosta näin selvää ja näkyvää vaikutusta. 
Jokaisen kannattaa kokea itse tämän hoidon vaikutus ja tulla edes yhden kerran Dermatude-kasvohoitoon. Tietenkään mikään kasvohoito ei pysty ihmeisiin, mutta Dermatude on tehokkain hoito, mitä olen koskaan tehnyt. 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti