sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Suosikkiseerumit

Sain tehtyä tilaston seerumien käytöstä vuoden 2020 aikana ja se onkin mielenkiintoista luettavaa. Olen ennenkin kirjoittanut, että minulle tilastot ovat hyvin mieleisiä ja tutkin ne tarkasti. Seerumien käyttö myös lisääntyy vuosi vuodelta.


Kosteutta tarvitaan

Seerumien myynti lisääntyi selvästi kevään koronakuukausina, kun asiakkaat eivät päässeet kasvohoitoihin ja kotihoitoa tehostettiin. Koko vuoden suosituin seerumi oli iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM 30ml NYT 139€ (norm.179€) ja 15ml (109€), joka sopii tyypilliselle suomalaiselle iholle. Se vähentää punoitusta ja couperosaa sekä hillitsee ihon herkistymistä ja ohentumista. Samalla se kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä normalisoi talineritystä. Pro-Heal Serum on ainoita kosmeettisia tuotteita, joka rauhoittaa myös ruusufinniä ja perioraalidermatiittiä. 
Hyvänä kakkosena tulee Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM (78€), joka on aika uusi tuote, mutta erittäin mieleinen asiakkaille. C-vitamiini kirkastaa ihon väriä, hidastaa ihon vanhenemista ja vähentää myös tulehtuneita näppyjä. Suusuojan tuomiin iho-ongelmiing, näppyihin ja hilseilyyn BioLumin-C Serum on hyvä apu. 
Hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava Dermalogican SKIN HYDRATING BOOSTER (65€) on ollut perinteisesti ostetuin seerumi, mutta viime talven leutous vähensi ihon kuivumista. Nyt meidän toinen kosteuttava seerumi iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM (15ml 69€ ja 30ml 109€) on ohittanut tämän Dermalogican tuotteen. iS Clinicalin vaikutusainepitoisuudet ovat huomattavasti suurempia ja tätä kosteuttavaa hyaluronihappoa on Hydra Cool Serumissa tuplasti enemmän. 
Kiinteyttävistä ja ihon vanhenemista hidastavista seerumeista suosituin on YOUTH SERUM (30ml 183€), joka sisältää myös runsaasti kosteutta. Tämä seerumi on oma lempiseerumini ja varsinkin kuivattavaan pakkasaikaan haluan sen aina käyttööni. Huomioikaa, että Youth Serumin pakkaus on 30ml eli tuplakoko moneen muuhun seerumiin verrattuna ja se ei ole näin suhteutettuna yhtään kalliimpi kuin muutkaan tuotteet. 

Pakkasella tarvitaan öljymäistä seerumia

Tähtitarjouksena oleva Dermalogican PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (norm.73€) on yleensä ihan kärkipäässä seerumien suosikeissa, mutta tässäkin tapauksessa tuo lämmin talvi ja kevät vähensivät sen tarvetta. Nyt näyttää siltä, että tänä talvena sitä menee reilusti, jos pakkaskausi on pitkä. 
Öljymäisistä seerumeista viime vuoden suosikki oli Dermalogican BARRIER DEFENCE BOOSTER (72€), joka on tarkoitettu suojaamaan ja rauhoittamaan herkkää sekä ohutta ihoa. 
iS Clinicalin elvyttävät ja kiinteyttävät seerumit SUPER SERUM (15ml 107€ ja 30ml 175€) ja FIRMING COMPLEX NYT 119€ (norm.155€) ovat kumpikin yhtä suosittuja ja varsinkin Firming Complexia moni käyttää pelkästään yövoiteena, jos iho ei ole kovin kuiva. 
Rasvoittuvan ihon uutuus Dermalogicalta RETINOL CLEARING OIL (73€) on ollut myynnissä vasta muutaman kuukauden ja siitä on jo nyt tullut monen suosikki. Sen ihoa uudistava ja talineritystä tasapainottava vaikutus sopii kaikenikäisille vähentämään finnejä ja rasvaisuutta. Retinol Clearing Oil on paras tuote rauhoittamaan suusuojan aiheuttamia näppyjä ja tukkeutumia. 

Varmaan huomasit, että aika moni seerumi oli tarjoushinnalla ja voin ilokseni kertoa TAMMIALEN jatkuvan vielä kuun loppuun asti. Tuotteet ovat jo esillä ja ostettavissa verkkokaupassa, joten käy katsomassa, mitä ihanuuksia sieltä löytyy. 



HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää uuden Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€. 


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti