perjantai 8. tammikuuta 2021

Viime vuoden uutuudet

Vuonna 2020 kosmetiikkauutuuksia ei esitelty kovinkaan paljon, koska kaikki aika meni näihin koronatoimiin. Yleensä markkinoille tuodaan tuplamäärä uutuuksia verrattuna viime vuoteen. 


iS Clinicalin Youth Body Serum oli vuoden 2020 huikein uutuustuote.


Dermalogican uutuudet

Dermalogicalta myyntiin tuli neljä uutta tuotetta. HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) kuorintanaamio on niistä ehdottomasti suosituin, koska se käy kaikille ihotyypeille. Se on todella helppo ja tarpeellinen uutuus, koska samalla kertaa tulee sekä kuorinta että naamio ja vaikutusaika on vain viisi minuuttia. Tämä on siis oikein hyvä kiireisille tai vähän laiskoille ihon hoitajille – vain viisi minuuttia ja iho on sileä sekä pehmeä. 
Myös nuorten Clear Start -tuotelinjaan tuli uusi kuorinta FLASH FOLIANT (25€), jonka voi jättää iholle. Se on ohutta vaahtoa, joka taputellaan ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle laitetaan kosteusvoide ja meikki. Tätä kuorintanestettä ei siis pestä pois ja päivän aikana se sulattaa talitukkeumia ja kuollutta solukkoa. 
Rasvoittuvalle iholle tuli kaksi uutuutta eli ACTIVE CLAY CLEANSER (41€) savea ja hiiltä sisältävä tasapainottava puhdistusaine sekä RETINOL CLEARING OIL (73€) seerumimainen hoitoöljy rasvaiselle iholle, joka samaan aikaan hoitaa näppyjä ja ikääntymisen merkkejä.


Muita uutuuksia

iS Clinicalilta tuli supertehokas vartaloseerumi YOUTH BODY SERUM (148€), joka tuo ison muutoksen vartalon hoitoon. Tämä kaikille sopiva seerumirakenteinen suihke imeytyy paljon syvemmälle kuin voiteet ja sillä on monipuolisempi vaikutus. Se hajottaa selluliittia sekä parantaa aineenvaihduntaa ja samalla myös silottaa sekä kosteuttaa ihon pintakerrosta. 
Youngbloodilta esiteltiin uusi primer-tyyppinen meikkivoide CC PERFECTING PRIMER (53€), joka on kevyt ja ihoa silottava, eikä tuki huokosia eli sopii myös rasvoittuvalle iholle. Meikkivoiteessa on kaksi sävyä, jotka levittyvät todella hyvin ilman rajoja kaulassa tai hiusrajassa.
Youngbloodilta tuli myös MEET YOUR MATCH KIT FAIR (40€), jossa on viisi pientä kokeilupakkausta, joista neljä on erisävyisiä NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) jauhemeikkipohjia ja yksi kiinnityspuuteri. Tämän pakkauksen avulla pääsee kokeilemaan, mikä olisi itselle paras sävy tästä suositusta mineraalimeikistä.




PROSKIN C-VITAMIINIKASVOHOITO & KOTIHOITOPAKKAUS NYT 79€ (norm.115€). Kotihoitopakkaus sisältää Skin Smoothing Cream hoitovoiteen, BioLumin-C seerumin ja BioLumin-C Eye Serumin. Tarjoukset voimassa tammikuun loppuun asti.


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 




1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä. Ai kun olisikin varaa ostaa näitä ylellisiä tuotteita. Iho huutaa kosteutta ja hoitoa.

    VastaaPoista