tiistai 19. tammikuuta 2021

Valo ja aurinko tuovat elämäniloa!

Nyt nuo muutamat pakkaspäivät osoittivat, miten suuri merkitys näillä vuodenajoilla on. Ihana puhtaasta lumesta heijastuva aurinko ja luonnon kauneus on kyllä suuri voimavara suomalaisille. Päivät pitenevät ja on kiva odottaa kevättä. 


Rakastan työtäni

Minulla on ollut aina suuri etu siinä, että saan tehdä sitä työtä, mitä haluan. Moni kosmetologi ei pysty tekemään työtään, ellei itse lähde yrittäjäksi ja harva siihen uskaltautuu tai haluaa. Minulle yrittäjyys on sisäänrakentunut ominaisuus ja olisin joka tapauksessa yrittäjä, vaikka en juuri tätä työtä tekisi.
Moni vastavalmistunut kosmetologi on pettynyt työn raskauteen ja monet siirtyvät heti uuteen opiskeluun. Itselläni kosmetologin työn muut edut kompensoivat fyysisen rasituksen ja tietysti olen oppinut pitämään huolta työkyvystäni. Työni suuri rikkaus on asiakkaat ja sanonkin, että näiden asiakkaiden kohtaaminen on elämäni yliopisto. On valtavan suuri etu ja voimavara oppia tuntemaan niin paljon mukavia ihmisiä ja kuulla heidän työstään ja kokemuksistaan. 
Tietysti minä olen sosiaalinen luonne ja kiinnostunut muista ihmisistä, joten varmaan erityyppiselle ihmiselle asiakaspalvelu voi olla rasite. Itse koen, että juuri asiakkaat ovat työni suurin rikkaus. Myös ammattini jatkuva uudistus ja eteenpäin meno tekee työstäni mielenkiintoisen. 


Kevät on uudistumisen aikaa

Kevät on monella tapaa uudistumisen aikaa, kun luontokin uudistuu ja alkaa viheriöimään. Tämä talven auringonpaiste tuo sellaisen täpinän, että pitää keksiä jotain uutta. Kotonakin tulee halu siirrellä sohvan paikkaa ja suunnitella uusia verhoja. 
SKY:n talviluentopäivä pidetään nyt tammikuussa verkossa ja minusta on tosi hyvä juttu, että on näitä webinaareja, ettei aina tarvitse lähteä paikan päälle. Minulle uuden oppiminen ja ajantasalla oleva ammattitaito on kunnia-asia. Haluan tarjota asiakkaillemme parasta hoitoa, mutta myös välttää ne hoidot, jotka eivät tunnu oikeilta. Valitettavasti nykyisin pitää yhä useammin jättää omaan arvoonsa hoidot, joiden perusteet eivät ole järkeviä ja joita en halua asiakkailleni suositella. 
Uudelle kosmetologille tämä aika ei ole helppo, koska tarjolla on monenlaista humpuukia. Ilman vankkaa ammattitaitoa ja kokemusta niihin on helppo haksahtaa, koska markkinointi on niin aggressiivista. 
Yritän löytää kevääksi jotain kivaa ja tehokasta uudistusta kasvohoitoihin ja seuraan kovasti uusia kosmetiikkainnovaatioita. Haluan kuitenkin, että uudistukset ovat kohtuuhintaisia ja jokaiselle asiakkaalle mahdollisia. 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

1 kommentti:

  1. Tyttärenikin on kosmetologi ja nyt hän on yrityskurssilla, jossa harjoittelevat yrityksen perustamisen perusteita sekä esimerkiksi kirjanpitoa. Hänellä on toiveena avata oma liikkeensä täällä Hämeenlinnassa. Tuolla alalla se on varmasti järkevintä. Asiakassuhteiden ja asiakaspalvelun rooli on varmasti myös suuri kuten kirjoitat.

    VastaaPoista