lauantai 23. tammikuuta 2021

Havu Cosmetics huulipunat ja huulihoiteet

Vihjaisinkin jo joulun tienoilla, että meille tuli myyntiin uusi meikkisarja. Kyse on kotimaisesta Aalto-yliopiston opiskelijoiden kehittämästä Havu Cosmetics tuotemerkistä, joka on täysin ympäristöystävällinen sarja. 


HAVU-huulipunat sisältävät vain luonnonvahoja ja -öljyjä.


Kolmetoista huulipunaväriä

Havulla on tällä hetkellä kolmetoista tyylikästä huulipunasävyä 38€  näyttävissä koteloissa sekä kolmen tuotteen huulihoitopakkaus 56€. Ensimmäiset kolme huulipunaa tulivat myyntiin 2018 ja ne myytiin vuorokaudessa loppuun. 
Havu tunnetaan laadukkaista luonnonraaka-aineistaan ja huulipunan kotelo on 100% biohajoava. Juuri tämän ympäristöystävällisyyden ja kotimaisuuden takia otin Havun myyntiin. Haluan olla mukana viemässä eteenpäin kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Onhan markkinoilla ollut ennenkin useita suomalaisia meikki- ja ihonhoitosarjoja, mutta tähän asti mikään ei ole vastannut minun käsitystäni laadukkaasta kosmetiikasta. Ei ole järkevää luopua laadusta ja hoitovaikutuksista kotimaisuuden vuoksi. Nyt Havu on ensimmäinen tuntemani kotimainen sarja, jonka laatu on huippuluokkaa. 
Huulipunissa on käytetty ainoastaan luonnonvahoja ja öljyjä. Väripigmentit ovat mineraalipigmenttejä ja kaikki raaka-aineet ovat luonnonkosmetiikkasertifioituja. Huulipunan kotelo on todella hieno ja ainutlaatuinen. Sisähylsy on valmistettu polylaktidista, joka on kasviperäinen biohajoava materiaali. Päällä on tyylikäs puukuori suomalaisesta tervalepästä ja haavasta. Pakkaukset ovat selkeän tyylikkäitä ja täysin erilaisia, kuin muilla sarjoilla.


HAVU-huulipunan kotelo on valmistettu suomalaisesta lepästä ja haavasta.


Huulihoidepakkaus suusuojan rasittamille huulille

Havun kolmen tuotteen hoitopakkaukseen sisältyy kuorintavoide, huulinaamio ja huulivoide 56€. Kuorintavoiteen pääraaka-aine on suomalainen koivunkuorijauhe, joka antaa tuotteisiin hennon metsäisen tuoksun. Kuorijauhe syntyy suomalaisesta koivusta puunjalostuksen sivutuotteena. Se ei sisällä samoja allergeeneja, kuin koivun siitepöly ja siksi se sopii myös koivuallergikoille. Muista raaka-aineista yli 60% on rauhoittavia luonnonöljyjä. 
Syväkosteuttava huulinaamio levitetään yöksi huulille sekä suun ympärille ja sen päävaikutusaine on tyrniöljy. Aamuisin naamion pehmentämät huulet kuoritaan kuorintavoiteella ja päivän mittaan käytetään huulivoidetta kosteuttamaan sekä suojaamaan. Tämä kolmen hoitotuotteen pakkaus on suunniteltu juuri tähän korona-aikaan, kun huulet kuivuvat rikki ja jopa vuotavat verta. Näillä Havun tuotteilla huulet ovat parissa päivässä ennallaan ja nämä sopivat myös lapsille sekä miehille.
Havu Cosmetics sarjan kehittäjä on kemian ja biotekniikan osaaja Lumi Maunuvaara. Tuotteet on tarkoitus suunnata Aasiaan ja aluksi Japaniin. Tuotteista ei ole edes suomenkielisiä esitteitä, koska materiaali on ensisijaisesti tehty englanniksi. 
Toivon, että mahdollisimman monet tutustuisivat näihin tuotteisiin ja kertoisivat niistä eteenpäin. Yritetään tehdä kaikki työtä sen hyväksi, että suomalainen innovaatio pääsisi vihdoinkin maailman markkinoille!


HAVU-huulihoitosarjassa on koivunkuorijauhetta sisältävä kuorinta, tyrninaamio ja hoitava huulivoide.







HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti