perjantai 29. tammikuuta 2021

Tammiale loppusuoralla!

Vielä sunnuntaihin asti on mahdollisuus ostaa edullisia hoitotuotteita ja meikkejä Tammialesta. Sitten siirrytäänkin normaaliin päiväjärjestykseen eli Tähtitarjoukset julkaistaan kahden viikon välein ja seuraava tulee tiistaina helmikuun toinen päivä.

Ole nopea! Tammialen viimeisiä päiviä viedään...


Hyvät tuotteet kaunistavat

Näin poikkeusaikoina kannattaa pitää kiinni normaaleista rutiineista ja hoitaa itseään niin kuin ennenkin. Meikissä silmät ovat ne, mitä pitää korostaa ja tarjouksessa onkin MAXEY LASH ripsiseerumi NYT 85€ (108€), joka tekee ripsistä pitkät ja vahvat. 
Tätä ripsiseerumia laitetaan aamuisin hyvin kevyesti ripsirajaan ja noin 3-5 viikon kuluessa tulokset alkavat näkymään. Sitten, kun ripset tai kulmakarvat ovat siinä kunnossa, mihin pyrittiinkin, pidetään tilannetta yllä käyttämällä seerumia 2-3 kertaa viikossa. Tämä seerumi tehoaa varmasti aivan kaikilla, jotka käyttävät sitä ohjeen mukaan, enkä ole nähnyt yhtään tapausta, missä tuloksiin ei olisi päästy. 
Ihoa kannattaa kaunistaa sekä suojata meikkituotteilla ja Youngbloodin PRESSED MINERAL RICE SETTING POWDER NYT 45€ (56€) on ohut kiinteä puuteri, joka kiinnittää meikin ja tekee ihosta siistin ja mattapintaisen. Puuteri suojaa myös suusuojan hankaukselta ja lämmönvaihteluilta.
HAVU-sarjan huulipunat NYT 22€ (norm.38€) ja huulihoitopaketti NYT 33€ (norm.56€) ovat nyt lähes puoleen hintaan! Nyt on loistava tilaisuus kokeilla tätä kotimaista luomutuotetta, mikä on meikkimaailman puhutuin tuote tällä hetkellä. Ole edelläkävijä ja kannata uutta kotimaista innovaatiota. 
Päät varmaan kääntyvät, kun naistenhuoneessa ottaa esiin tuon upean puukotelon, joka on tehty suomalaisesta lepästä ja haavasta. Se on silmiä hivelevän tyylikäs ja täysin erinäköinen kuin muut huulipunat. Tosin taitaa vielä tämän kevään olla aika vähissä ne kerrat, kun missään yleisissä naistenhuoneissa huuliaan maalailee. 


Suojaudu kevätauringolta

Ihanaa, kun päivät pitenevät ja hiihtokelit ovat hyvät, kun luntakin on tarpeeksi. Talviliikunnasta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti ja nauttia aurinkoisista talvipäivistä. Muistakaa kuitenkin suojata kasvot uv-säteilyltä. Nyt edullinen ja hyvälaatuinen tuote on Dermalogican PRISMA PROTECT sk30 NYT 49€ (65€) päivävoide kolmenkympin aurinkosuojalla. Tämä voide levittyy hyvin sekä imeytyy nopeasti ja se käy kaikille ihotyypeille.
Myös nuoret kannattaa ohjata suojaamaan ihoaan jo pienestä pitäen. Dermalogican Clear Start linjan CLEARING DEFENSE sk30 NYT 14€ (21€) sopii kaikille 10-25-vuotiaille päivävoiteeksi. Clear Start linjan kosteusvoide Skin Soothing Hydrating Lotion on ollut pitkään Suomesta loppu ja kukaan ei osaa sanoa, milloin sitä saadaan lisää. Nyt tarjouksessa oleva SKIN SMOOTHING CREAM NYT 29€ (42€) on hyvä vaihtoehto nuorillekin, koska se ei missään tapauksessa rasvoita. 
Muistakaa myös tuo iso PRECLEANSE JUMBO 473ml NYT 109€ (145€), koska niitä ei tule lisää, kun tämä erä on loppu. Tuo jättipullo on melkein puolilitraa ja se riittää meikin poistoon lähes kuusi kuukautta.




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti