tiistai 12. tammikuuta 2021

Tammiale jatkuu!

Sain asiakkailta niin paljon kiitosta viime viikon Tammialesta, että päätin jatkaa sitä tammikuun loppuun asti. Sain nyt neuvoteltua 20-30% alennuksen muutamiin iS Clinicalin, Dermalogican ja Youngbloodin tuotteisiin. Käy kurkkaamassa verkkokauppa!


Tuotteita ihon perushoitoon

Tammialessa on useampia tuotteita, jotka käyvät kaikille ja ovat välttämättömiä ihonhoidon kannalta. Hinnat ovat sen verran edullisia, että nyt kannattaa kokeilla, jollei ole aiemmin käyttänyt näitä tuotteita. Dermalogican SPECIAL CLEANSING GEL 250ml NYT 25€ (norm.36€) puhdistusgeeli on monen suosikkiputsari ja sitä käyttää koko perhe. Special Cleansing Geliä voi käyttää myös vartalon pesuun suihkuvaahdon tapaan ja se rauhoittaa hyvin myös teini-ikäisten finnejä selässä ja rinnassa. 
SKIN SMOOTHING CREAM 50ml NYT 29€ (norm.42€) sopii aivan kaikille, myös kuivaihoisille, nuorille ja miehille. Meikinalusvoiteena Skin Smoothing Cream toimii oikein hyvin ja muutenkin sitä voi käyttää yö- sekä päivävoiteena. Tammialessa myös Dermalogican tarjouspakkaus SPECIAL CLEANSING GEL & SKIN SMOOTHING CREAM YHT. NYT 50€ (norm.78€) ja saat lahjaksi pikkutuubin Prisma Protect SK30 päivävoidetta. Tämä paketti on hyvin tarpeellinen sekä parikymppiselle nuorelle että yhtälailla kuusikymppiselle laiskalle ihonhoitajalle. 
PRISMA PROTECT SK30 NYT 49€ (norm.65€) uv-suojallinen päivävoide on Dermalogican uudempia tuotteita ja sen koostumus on aivan erityinen. Voide on hyvin ohut ja nopeasti imeytyvä ja siksi sopiva myös rasvaiselle iholle. Siinä on valoa taittava pigmentti, joka saa ihon näyttämään heleältä ja sileältä. 
Clear Start -nuorten linjan CLEARING DEFENSE SK30 NYT 14€ (norm.23€) päivävoide on samalla myös aurinkovoide. Hyvin tärkeää on, että nuoret aloittavat ihon suojaamisen uv-säteilyltä mahdollisimman nuorena. Clearing Defense sopii myös rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.
Tuotepakkaukset ULTRA CALMING KIT NYT 29€ (norm.50€) sis. Ultra Calming Cleanser, Redness Relief Essence, Ultra Calming Serum Concentrate ja Calm Water Gel sekä ACTIVE CLEARING KIT NYT 26€ (norm. 44€) sis. Daily Microfoliant, Age Bright Clearing Serum ja Age Bright Spot Fader ovat hyviä kokeilupakkauksia niille, jotka eivät ole kyseisiä tuotteita vielä kokeilleet. Ne ovat myös erinomaiset matkapakkaukset ja vaikka nyt matkustaminen on rajattua, kyllä senkin aika vielä koittaa. 
Talvella monen kuivaihoisen silmänympärykset menevät todella huonoon kuntoon ja siihen auttaa Dermalogican silmänympärysnaamio STRESS POSITIVE EYE LIFT NYT 39€ (norm.57€). Tämä viilentävä geelinaamio poistaa turvotusta, tummuutta ja silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä. 
Tehokkaaseen kotihoitoon kannattaa myös kokeilla ammattitasoisia kuorinta-ampulleja RAPID REVEAL PEEL NYT 3 kpl 17€ (norm.24€). Yksittäispakattu Rapid Reveal Peel -kuorinta poistaa tehokkaasti kaiken kuolleen solukon ja silottaa sekä tasoittaa kasvojen ihon.


Tarjoukset iS Clinicalilta ja Youngbloodilta

iS Clinicalin upeat YOUTH linjan voiteet ovat nyt Tammialessa: YOUTH INTENSIVE CREME 50g NYT 179€ (norm.229€) ja 100g NYT 299€ (norm.399€). Tämä voide on parasta, mitä meillä on koskaan ollut myynnissä. Tuossa isommassa tuplakoossa on sadan euron alennus ja purkki riittää noin 4kk. Tuskin tämän jälkeen pystyn enää antamaan näin suurta alennusta, joten se kannattaa hyödyntää pikaisesti. 
YOUTH COMPLEX NYT 145€ (norm.183€) on hiukan ohuempi kiinteyttävä voide, joka sopii jo kolmekymppiselle ennalta ehkäisemään ihon vanhenemista. Koronan aiheuttama stressi, elämänmuutokset ja suusuojan käyttö ovat yhdessä takuulla sellainen tekijä, joka voi tuplata ihon vanhenemisprosessin. Siksi juuri nyt kannattaa panostaa näihin elvyttäviin hoitotuotteisiin. 
Erittäin tehokas kiinteyttäjä on FIRMING COMPLEX NYT 119€ (norm.155€). Firming Complexia käytetään näin talvella seerumin tapaan, toisen voiteen alla. Keväällä, kun kuiva sisäilma ei enää rasita ihoa, se sopii yksikseen yövoiteeksikin. Firming Complex vaikuttaa ihon kollageenisynteesiin ja vahvistaa kimmosäikeitä. 
PRO-HEAL SERUM 30ml NYT 139€ (norm.179€) on meidän suosituin seerumi ja tämä tuplakoko on monelle mieleinen. Pro-Heal Serum vähentää couperosaa, ruusufinniä ja ihon herkkyyttä. Punoittelu vähenee, ohentuminen hidastuu ja iho pysyy heleänä sekä sileänä. 
YOUNGBLOODIN suosikkituote PRESSED MINERAL RICE SETTING POWDER NYT 45€ (norm.56€) kiinteä puuteri poistaa ihon kiiltelyn, kiinnittää meikin ja pitää sen siistinä koko päivän. Värisävynä on medium, joka on niin sanottu translucent sävy, joka ei itsessään tuo väriä iholle. 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää uuden Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€.


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti