maanantai 4. tammikuuta 2021

Aloita tehokas kotihoito jo tänään!

Olen moneen kertaan kirjoittanut tästä huolestani, että etätyötä tekevät unohtavat ihonhoidon lähes kokonaan. Kotona työskennellessä helposti laiminlyö omaa hyvinvointiaan ja se alkaa näkymään selkäkipuina huonon työasennon takia, harmaana ja näppyläisenä ihona sekä painonnousuna, kun työmatkaliikuntakin jää pois.

iS Clinical ja Dermalogica -huipputuotteita -30%


Tehohoitoa kotona

Päivittäinen aamulla ja illalla tehty ihonhoito on terveen ihon perusta ihan samoin, kuin hampaiden pesu suuhygienian kannalta. Ellei hampaita pese aamulla ja illalla, ei paljon auta, jos käy hammaslääkärissä kerran vuodessa. Aivan samoin kasvohoito silloin tällöin ei pidä ihoa kunnossa, jos päivittäinen kotihoito jää lähes kokonaan tekemättä. 
Monella on nyt enemmän vapaa-aikaa, kun kaikki menot on karsittu pois, joten nyt olisi loistava tilaisuus tehdä tehokkaita kotikasvohoitoja vaikka kerran viikossa. TAMMIALESSA on nyt todella edullisesti Dermalogican DIY KASVOHOITOPAKETIT (10€-17€) ja niiden avulla voi korjata kotihoidon vähäisyyttä. Esimerkiksi DIY SYVÄPUHDISTAVA KOTIKASVOHOITO (10€) sisältää tuotteet kahteen kasvohoitoon: PreCleanse 30ml puhdistusöljy, Dermal Clay Cleanser 50ml puhdistus, Daily Microfoliant 4g jauhekuorinta ja 2kpl Charcoal Rescue Masque -naamionäytteitä. Mukana on myös laminoitu hoito-ohje.

Kuorinta ja naamio kannattaa tehdä pari kertaa viikossa ja parhaat tuotteet tähän ovat iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE (119€-30%) ja HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€-30%) – säästät yhteensä yli 64€! Tämä tehokaksikko kannattaa yhdistää vaikka saunomiseen. Loppupuolella kannattaa tehdä kuorinta, koska se tehoaa erittäin hyvin lämpimällä ja kostealla iholla. Sen jälkeen levitetään paksuhko kerros Hydra Intensive Cooling Masqueta, joka saa jäädä vaikuttamaan yönkin ylitse. 


Suojaa ihoa ja korosta silmiä

Meikillä on nyt hiukan uusia tehtäviä suusuojan käyttämisen myötä. Youngbloodin huippulaadukkaat NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€-30%) jauhemeikkivoide ja LIQUID MINERAL FOUNDATION (79€-30%) nestemäinen meikkivoide suojaavat hyvin ihoa suusuojan hankaukselta. YB:n meikit ovat todella hoitavia ja ne estävät suusuojan aiheuttaman kosteuden kuivattavaa vaikutusta. 
Silmiä kannattaa nyt korostaa, koska juuri muuta ei kasvoista ole näkyvillä. Moni asiakas on kertonut nyt ymmärtävänsä, miksi huivia käyttävillä musliminaisilla on vahva silmämeikki ja musta kajal, koska mitään muutahan ei näe. Olen itsekin alkanut käyttämään XTREMEN SILMÄNRAJAUSKYNIÄ (35€-30%) kajalin tapaan ja ainakin nuo lempisävyni Golden Olive ja Cognac toimivat sillä tavoin oikein hyvin.
Xtremen LUOMIVÄRIKYNÄT (35€-30%) ovat niin helppoja käyttää, että luomivärin levitys onnistuu keneltä vaan. Luomivärin jälkeen laitetaan Xtremen RIPSIVÄRI (42€-30%) ja silmiä kauniisti korostava meikki on valmis. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa, koska nyt on hyvä hetki opetella tekemään silmämeikki edullisilla, mutta laadukkailla meikeillä. 

HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää uuden Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€. 


Muistakaa myös, että TAMMIALE jatkuu keskiviikkoon 6.1. saakka. 
Huom. -30% alennuksen saat ostoskorissa koodilla TAMMIALE30


P.S. Tähtitarjoukset viimeistä päivää tänään maanantaina 4.1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti