tiistai 26. tammikuuta 2021

Näillä tuotteilla torjut talven iho-ongelmat

 Talven olosuhteet tuovat iholle monenlaisia ongelmia ja nyt vielä suusuoja pahentaa niitä. Sisälämmitys on pahin rasite iholle ja sen kuivattava vaikutus tuntuu lähes kaikilla. Lisäämällä jo yksikin tehotuote kotihoitoon saa iho-ongelmat torjuttua.


Sisälämmitys kuivattaa ihoa

Hyvin usein ihonpuhdistustuote on liian kuivattava talviaikaan, vaikka se kesällä onkin ihan hyvä. Puhdistukseen kannattaa ottaa Dermalogican PRECLEANSE NYT 473 ml 109€ (147€) ja 150 ml 46€ joka on vielä hetken saatavilla edullisessa lähes puolenlitran jumbopullossa. 
Precleanse puhdistaa ihon erittäin hyvin ja samalla siitä imeytyy hoitavia kasviöljyjä ihoon. Koskaan ei Precleanse pesun jälkeen iho kiristä tai kirvele ja meikki lähtee takuulla pois. Precleanse on täysin vesiliukoinen joten iholle jää puhdas olo. Kaksoispuhdistuksessa voi Precleansen kanssa käyttää mitä tahansa muuta puhdistustuotetta, koska Precleanse vähentää senkin kuivattavaa vaikutusta. 
Itse käytän PRECLEANSE BALMia 90 ml 46€ joka on balsamimainen versio Precleansesta ja se on vieläkin hoitavampi kuin nestemäinen Precleanse, mutta on ihan makuasia kummasta pitää enemmän. Kakkospuhdistuksena käytän meidän suosituinta puhdistustuotetta iS Clinicalin CLENSING COMPLEXIA. 
Hoitovoide kannattaa vaihtaa täyteläisemmäksi näin talvella ja hyvä vaihtoehto on nyt Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin SHEALD RECOVER BALM NYT 75€ (87€) joka on suojaava ja kosteuttava. Se sopii myös meikin alle eikä se kiillä päivän mittaan ja se imeytyy nopeasti. Sheald Recover Balm imeytyy ihon omaan suojabarriääriin ja parantaa ihon omaa suojaavuutta. Se on myös sitoo ihon omaa kosteutta ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. 


Talvitakki iholle ja ambulanssi käyttöön

Dermalogicalla on kaksi hyvää talventorjujaa joilla on kiva lempinimi. Suojaava ja hoitava BARRIER REPAIR (46€) on talvitakki iholle ja nyt Tähtitarjouksena oleva MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 48€ (58€) on ambulanssi iholle. Nyt saat vielä kaupan päälle multivitamiininaamion kanssa pikkukoon STRESS POSITIVE EYE LIFT turvotusta ja tummuutta poistavan silmänympärysnaamion jonka arvo on 17€. 
Tämä ambulanssinaamio tarkoittaa sitä, että on iholla mikä ongelma tahansa Multivitamin Power Recovery Masque auttaa aina ja nopeasti. Nykyisin suusuojasta tulevista ongelmissa tämä multivitamiininaamio on paras ensiapu. Käytä naamiota 2-4 kertaa viikossa ja levitä se illalla paksuna kerroksena kasvoille. Taputtele päälimmäinen kerros pois kasvopaperilla, jos iholle on jotain jäänyt näkyviin ja anna loppujen vaikuttaa yön ylitse. 
Aamulla iho on sileä ja pehmeä ja punoitukset ovat rauhoittuneet sekä hilseily on poissa. Voin sanoa, että Multivitamin Power Recovery Masque on ilmiömäinen apu kuivuuden tuomiin ärsytyksiin ja punoitukseen. Couperosaiholle naamion vaikutus on todella hyvä ja käyttämällä säännöllisesti multivitamiininaamiota hidastaa couperosan ja ruusufinnin muodostumista. 
Myös käsien ihottumiin ja kuivuuteen multivitamiininaamio auttaa. Hiero tuhti kerros naamiota käsiin ja laita tumput tai puuvillakäsineet päälle ja anna vaikuttaa yön ylitse. Kuivat kynsinauhat ja haavoille ratkenneet sormen päät parantuu tällä naamiohoidolla ja käsille sitä voi käyttää, vaikka joka yö.
Barrier Repair on helppo lisäys ihonhoitoon syksyllä ja talvella. Barrier Repair sulaa ihon pintakerroksiin ja antaa erinomaisen suojavaikutuksen iholle. Se sopii kaikille ihotyypeille eikä missään tapauksessa tuki ihoa tai rasvoita sitä. Barrier Repair käytetään kaikkien muiden hoitotuotteiden päälle aamulla ja illalla. Yöksi se on hyvä suoja maakuuhuoneen kuivattavaa ilmaa vastaan ja päivällä se suojaa tuulelta, kylmältä ja sateelta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti