torstai 7. tammikuuta 2021

Vuoden ensimmäiset Tähtitarjoukset!

Nyt alkaa joulu olla ohi ja siirrytään tavalliseen päivärytmiin. Ajattelinkin julkaista uudet Tähtitarjoukset jo nyt ja nämä ovat voimassa tammikuun loppuun asti.

Varaudu pakkastalveen

Kumpikin tarjoustuote on erinomaisia näin talvisäällä ja ainakin Pohjois-Suomessa pakkasia riittää useamman kuukaudenkin. PHYTO REPLENISH OIL on ihon omaa suojabarriääriä vahvistava hyvin imeytyvä öljymäinen seerumi. Sitä käytetään vähintään aamulla ja mielellään myös illallakin. Phyto Replenish Oil sopii kaikille muille ihotyypeille paitsi öljyisen rasvaiselle iholle. 
Herkkä ja punoittava iho saa hyvän suojan lämmönvaihteluja vastaan, kun aamulla iholle laitetaan ensin 4–6 tippaa Phyto Replenish Oilia ja sen päälle hoitovoide. Tämä tehoaine vähentää myös ihon oman kosteuden haihtumista ja on myös hyvin kosteuttava. Kaikille, joilla on tunne, että iho on kuiva, kireä ja kosteuden puutteessa, Phyto Replenish Oil on todella hyvä valinta. 

Kaulan iho kuivuu eniten

Kaulan hoito laiminlyödään hyvin usein ja kaula suorastaan huutaa kuivuuttaan. Tähän aikaan vuodesta kosteuden puute on pahimmillaan, koska kaulahuivit ja kaulukset kuivattavat kaulan ihon täysin. Moni huolehtii paremmin huiveistaan ja vaatteistaan kuin omasta ihostaan. Monesti voiteita ei laiteta kaulalle, jotta huivit tai kaulukset eivät likaantuisi niistä. Kaula saa rypistyä ja kuivua rauhassa ja sitten viisikymppisenä ihmetellään, miten kaula on ryppyisempi ja kuivempi kuin kasvot.
Tämä iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEX erikoishoitovoide kaulalle laitetaan vähintään iltaisin, mutta itse käytän sitä myös aamuisin. Se imeytyy hyvin, koska sen voidepohja on seerumirakenteella, eikä se jää ihon pintaan rasvoittamaan vaatteita.
Neck Perfect Complex voi hiukan kihelmöidä, kun se levitetään iholle, koska siinä on niin paljon elvyttäviä raaka-aineita. Erittäin kuivan kaulan iholla kihelmöinti tuntuu enemmän kuin hyvässä kunnossa olevalla kaulalla. Neck Perfect Complex on suuri apu kaulan ohuen ihon rypistymiseen ja veltostumiseen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan itse, miten mukavalta ja sileältä hyvin hoidettu kaula tuntuu.


Muista myös Tammikuun loppuun asti on voimassa tarjous PROSKIN C-VITAMIINIKASVOHOITO & KOTIHOITOPAKKAUS NYT 79€ (norm.115€). Kotihoitopakkaus sisältää Skin Smoothing Cream hoitovoiteen, BioLumin-C seerumin ja BioLumin-C Eye Serumin.



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti