keskiviikko 6. tammikuuta 2021

TAMMIALE loppuu tänään!

Vielä tänään keskiviikkona 6.1. on aikaa tehdä edullisia ostoksia! Vastaavaa hinnan alennusta tuskin pystyn enää toiste antamaan ja Hämeenlinnan Pimeän kaupan iltaankin on pitkä aika. Kannattaa siis tehdä ostoksia niistäkin tuotteista, joita arvelee keväällä tarvitsevansa. 

TAMMIALE viimeistä päivää tänään!


Muistutan vielä, että yli 100€ ostoksista saa lahjaksi Dermalogican tuotepaketin, jossa on matkakokoiset Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamio, Skin Smoothing Cream hoitovoide ja Antioxidant Hydramist hoitosuihke

Varaudu kirkkaisiin keväthankiin

Nyt näyttää siltä, että eteläänkin on tulossa kunnon talvi ja pohjoisessahan se on ollut jo pitkään. Ei mene montaa viikkoa, kun päivät tuntuvat pidemmiltä ja aurinkokin näyttäytyy. Joten taas alan muistuttamaan näistä auringon haitoista ja myös lämmönvaihtelun rasituksesta iholle. 
Erinomainen kevään päivävoide on iS Clinicalin EXTREME PTOTECT sk30 (NYT 89€-30%), joka on hoitava ja suojaava. Huomioikaa myös, että Extreme Protect sk30 on tuplakoko eli 100g ja se riittää käytössä kolmisen kuukautta. Myös pilvisenä päivänä uv-säteilyä on ja se vahingoittaa aina ihoa, vaikka palamisen vaaraa ei olisikaan. Erinomainen lisäsuoja tuulta ja pakkasta vastaan on meikkivoide ja nyt Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€-30%) ja LIQUID MINERAL FOUNDATION (79€-30%) ovat myös alennuksella. 
Itse en pärjäisi ilman tätä YB Natural Mineral Foundation jauhemeikkiä, koska mitään sen veroista en ole löytänyt. Ne, jotka eivät ole sitä vielä kokeilleet, voisivat nyt edullisella hinnalla aloittaa sen käytön ja ihastua siihen, niin kuin minäkin. Talviliikunnassa myös huulet kuivuvat ja ELF-meikkisarjasta löytyy LIP KISS BALM NYT -50% (6€/kpl) värilliset huulirasvat. Niissä on kaksi sävyä: koralliin taittava nudesävy Bare Kiss ja marjaisen punainen Berry Sweet. Huulten yöhoitoa varten löytyy Dermalogican NIGHTLY LIP TREATMENT (49€-30%), joka on myös yksi lempituotteistani. Nightly Lip Treatment levitetään suunympärysryppyihin sekä huulille ja itselläni se on yöpöydän laatikossa, josta sipaisen sitä aina ennen kuin sammutan valot. 
Myös Joan Collins HUULIKIILTEET (38€ NYT -50%) ovat erittäin hoitavia ja kosteuttavia. Uusin väri niissä on Ava, joka on erittäin kaunis korallisävy ja myös toffeen sävyinen Marina sopii hyvin neutraaliin päivämeikkiin. 
Nyt, kun silmämeikkiin kiinnitetään enemmän huomiota Elfin LITTLE BROW BOOK (25€-50%) kulmakarvojen meikkipaketti kannattaa ehdottomasti ostaa. Pakkauksessa on sekä kynämäinen että puuteriset kulmavärit ja hyvät siveltimet siihen. Ihon väriä voi hehkeyttää Elfin GLOWNING STAR (22€-50%) pakkauksella, jossa on aurinkopuuteri ja sivellin levitystä varten. Jo pelkästään tuon hyvän siveltimen takia paketti kannattaa ostaa nyt näin edullisesti.


Pakkaskautena iho tarvitsee paljon hoitoa

Monelta Etelä-Suomen ihmiseltä on jo tainnut unohtua, miten iho toimii kovilla pakkasilla, kun takana on monta leutoa ja lumetonta talvea. Nyt, kun matkustamaan ei pääse ulkomaille, moni suuntaa hiihtoreissulle Lappiin ja silloin iho joutuu suurelle rasitukselle. 
Hoitava puhdistusaine on hyvä ja helppo lisäys kotihoitoon ja sillä myös ennalta ehkäistään ihon kuivumista. iS Clinicalin CREAM CLEANSER (52€-30%) on täyteläinen puhdistusmaito, joka on täysin vesiliukoinen. Se on ihanteellinen kuivan ja pintakuivan ihon puhdistustuote, joka poistaa myös silmämeikin. Cream Cleanser sopii myös kaksoispuhdistukseen alkupuhdistusaineeksi ja sen jälkeen voi käyttää CLEANSING COMPLEXia (52€-30%) tai WARMING HONEY CLEANSERia (52€-30%), joka samalla myös kuorii. Huippuedulliset Dr.SPILLERIN rasvoittuvan ihon puhdistusmaito NYT 12€ (norm.42€)  ja ORGANIG SURGEn kuivan ihon puhdistusmaito NYT 8€ (norm.34€) ovat hoitavia ja vähentävät ihon kuivumista tehokkaasti. Näin edullisiin tuotteisiin kannattaa tarttua heti, koska niitä ei ole montaa.
Usein hiihtoreissun tai muun talviurheilun jälkeen saunotaan, mikä rentouttaa lihakset todella hyvin, mutta rasittaa ihoa. Saunan jälkeen kannattaa laittaa tehokas kosteuttava naamio iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€-30%), jonka voi jättää myös yöksi. 
Talven kuivimpaan aikaan kannattaa panostaa tehokkaaseen yöhoitoon ja siihenkin on tarjoustuotteet. Dermalogican MULTIVITAMIN POWER SERUM (77€-30%) on seerumi, joka korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia ja sitoo ihon omaa kosteutta. Sen päälle voi laittaa SOUND SLEEP COCOON (78€-30%) yövoiteen, joka on meidän suosituin voide yöksi. Sound Sleep Cocoon sisältää vaikutusaineen, joka jo tuoksullaan vähentää stressihormonin eritystä. Voiteena Sound Sleep Cocoon on geelimäinen ja se imeytyy todella nopeasti. 
Talvella myös hiukset tarvitsevat erityistä hoitoa ja T-LABin kaikki hiustenhoitotuotteet ovat -30%. Tästä sarjasta löytyy ihanan tuoksuiset shampoot ja hoitoaineet hiuksille. Huom. -30% alennuksen saat ostoskorissa koodilla TAMMIALE30.







1 kommentti:

  1. Kiitos ihanista tarjoustuotteista, ostokset tehty :)

    Pia

    VastaaPoista