keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Kuparimaskit nyt meiltä!

Voin ilokseni kertoa, että olen ottanut myyntiin Kuparimaskit (19€) eli hengityssuojat, jotka perustuvat kuparin antibakteerisiin ominaisuuksiin. Tämä Kuparimaski on ehdottomasti mukavin ja helppokäyttöisin maski, mitä olen kokeillut ja siksi haluan esitellä sen asiakkaillekin.


Kuparimaskit on patentoitu

Olen perehtynyt kuparin antibakteerisiin ominaisuuksiin isäni amputaatiohaavojen hoidossa. Kupari- ja hopeasalvaa käytetään lääketieteessä paljonkin niiden bakteereita ja viruksia tuhoavan ominaisuuden vuoksi. Siksi innostuin heti, kun eräs käyttämäni tukku mainosti niitä. Tämä tukku tuo maahan terveydenhoitotuotteita ja ammattikosmetiikkaa. Perehdyin perusteellisesti Kuparimaskin ominaisuuksiin ja selvitin, ettei kyse ole mistään huijauksesta. Kuparimaski on israelilaisten kehittämä ja patentoitu tuote, joka täyttää kaikki EU:n ja USA:n vaatimukset ja sen laatu on riittävä myös terveydenhoidon henkilökunnalle.
Kuparimaski suojaa muita, mutta myös käyttäjäänsä, joka on todella tärkeä ominaisuus. Tätä maskia voi käyttää useita viikkoja peräkkäin pesemättä sitä välillä, koska kupari tuhoaa jatkuvasti siihen tulevia viruksia ja bakteereita. Maskia voi käyttää niin kauan kunnes se menee rikki ja itselläni se kestää noin nelisen viikkoa, kun käytän sitä koko työpäivän. Tämä tekee siitä myös erittäin ympäristöystävällisen ja helpon käyttäjälleen. Itseäni on kauhistuttanut mikä määrä meilläkin menee suusuojia roskiin päivittäin, kun maailma muutenkin hukkuu jätteisiin. 


Kuparimaskin kanssa on helppo hengittää

Olen jo pitkään etsinyt hengityssuojaa, joka ei tuntuisi tukehduttavalta ja kokeilin monenlaisia. Minussa on vähän maailmanparantajan ominaisuuksia ja haluan ”kantaa oman korteni kekoon” selviytyäksemme koronasta. Syksyllä suunnittelin, että ottaisin myyntiin jonkun naisyrittäjän tekemiä kankaisia hengityssuojia, koska siitä hyötyisi kotimainen pienyrittäjä ja se olisi palvelu myös asiakkailleni. Kuitenkin kaikki kokeilemani kangassuojat olivat niin tiiviitä, etten pystynyt niiden läpi hengittämään kunnolla. 
Sitten huomasin erään tutun maahantuojan mainostavan näitä Copper Inside Kuparimaskeja ja tartuin heti tilaisuuteen ja aloin kokeilemaan sitä jo marraskuussa. Nyt, kun olen testannut kunnolla, pidän sitä parhaana, mitä olen koskaan käyttänyt, enkä enää halua muuta käyttääkään. Tuo hinta 19€ ei minusta ole ollenkaan paha, koska maskia voi käyttää useita viikkoja ja kyllä käyttömukavuudestakin mielellään maksaa. Tällä hetkellä verkkokaupassamme on myynnissä yksittäispakattuja Kuparimaskeja, mutta niitä on myöhemmin tulossa myös viiden kappaleen paketeissa. 
Kuparimaskit ovat väriltään vaalean punertavia tai oikeastaan persikan sävyisiä, mikä johtuu juuri tästä kuparista. Kuitenkin pidän niitä myös kivan näköisinä ja ainakin nätimpinä kuin tavallinen suusuoja. 
Samalla otin myyntiin myös kotimaisen PUREVIN (13€) desinfiointiaineen, joka vaikuttaa vähintään viisi tuntia. Purevin käsidesi on puolen litran pumppupullossa ja sillä voi desinfioida sekä pintoja että käsiä. Purevin käsidesissä on pihkasta saatua rosinihappoa, joka tuhoaa bakteereita sekä viruksia ja pysyy aktiivisena vähintään viisi tuntia. Me käytämme sitä ovenkahvoissa, maksupäätteen desinfioinnissa sekä muissa pinnoissa ja myös käsissä. Se ei ole niin kuivattavaa kuin käsidesit yleensä, koska siinä on aloe veraa hoitavana aineena. 
Kumpikin tuote on osoittautunut erittäin mieleisiksi ja yritän pitää niitä tarpeeksi myynnissä. Ne, jotka haluavat käydä ostamassa Kuparimaskit hoitolasta, voivat ne varata tekstiviestillä tai sähköpostilla etukäteen, jotta niitä on varmasti saatavissa. Näin aluksi on vaikea tietää, miten paljon niitä meillä myydään. Tervetuloa ostoksille hoitolaan tai verkkokauppaan!





HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€.



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti