keskiviikko 20. tammikuuta 2021

ProSkin C-vitamiinikasvohoidon aika on juuri nyt!

PROSKIN C-VITAMIINIKASVOHOITO & KOTIHOITOPAKKAUS NYT 79€ (norm.115€) Tuotepaketissa on matkakokoiset BioLumin-C seerumi,  BioLumin-C Eye Serum silmänympärysvoide sekä Skin Smoothing Cream hoitovoide ja tuotteet riittävät 1-2 viikon kotihoitoon. Tarjous on voimassa tammikuun loppuun asti eli jos teet ajanvarauksen tammikuussa, saat hoidon tarjoushinnalla, vaikka se menisi keväämmällekin. 

PROSKIN C-VITAMIINIKASVOHOITO & KOTIHOITOPAKKAUS NYT 79€ (norm.115€) 


Talvella iho tarvitsee kasvohoitoa

Suunnittelin tämän ProSkin-tarjouksen joulukuussa sillä ajatuksella, että tammikuussa iho on kuivimmillaan, kun takana on jo monta kuukautta sisälämmitystä. Osuinkin tarjouksella vielä parempaan kohtaan, koska pakkaset, tuuli ja kylmä sade lisäävät kasvohoidon tarvetta moninkertaisesti. Nyt tämä tarjous kannattaa hyödyntää, koska kaikkien ihot tarvitsevat kosteutta ja virkistystä.
Sisälämmitys haihduttaa ihoon luontaisesti kuuluvaa kosteutta ja iho ohenee sekä herkistyy. Kuiva kuolleen solukon kerros jää kiinni ihon pintaan ja ihosta tulee hilseilevän harmaa. Kuollut kerros estää hoitoaineiden imeytymistä ja iho vain kuivuu entisestään. 
Kirkkaat ja aurinkoiset päivät altistavat ihon vielä uv-säteilylle, joka rypistää ja ohentaa ihoa entisestään. Aurinko ja uv-säteily kiihdyttävät ihon vanhenemisprosessia ja nopeuttavat veltostumista sekä rypistymistä. Ihon omat vapaat happiradikaalientsyymit saavat aikaan solutasolla ihon vanhenemisen ja uv-säteily ruokkii juuri näitä entsyymejä. 
C-vitamiini on tavallaan vasta-aine näille vapaille happiradikaaleille ja sen avulla voidaan hidastaa ihon vanhenemisprossesia. Samalla nämä meillä käytössä ja myynnissä olevat c-vitamiinituotteet kosteuttavat, kirkastavat sekä elvyttävät ihoa muutenkin. ProSkin kasvohoito sisältää puhdistavan kuorinnan, C-vitamiinin imeytyksen mikrovirralla, elvyttävän kasvohieronnan ja kulmien muotoilun. Hoidossa menee aikaa noin tunnin verran. 

ProSkin c-vitamiinikasvohoito sopii kaikille

ProSkin -hoito räätälöidään muilta vaikutusaineiltaan, kuin c-vitamiini, ihotyypin mukaiseksi, joten se on täsmähoito kaikille ihotyypeille. Suosittelen tätä hoitoa myös niille, jotka käyvät säännöllisesti meillä Nanolift- tai Dermatude-hoidossa. Hyvä idea on tehdä Dermatude-tai Nanolift tehohoidon jälkeen 2-4 viikon kuluttua tämä lyhyempi täsmähoito joka vielä jatkaa edellisen hoidon vaikutuksia. 
Ellei kasvohoitoja ole tehty pitkään aikaan voi näitä ProSkin hoitoja tehdä kolmekin 1-3 viikon välein. Meillä Suomessa tehdään hyvin vähän sarjahoitoja ja me kosmetologit emme osaa motivoida asiakkaita niihin. Saadaan erittäin hyviä tuloksia parillakin kasvohoitokerralla, kun ne tehdään lyhyellä aikavälillä. Amerikkalaisille on täysin käsittämätöntä miksi suomalaiset eivät ota 10-15 kerran hoitosarjoja esimerkiksi Dermatudesta. 
Tietysti ensisijainen syy on raha ja toinen syy on aika. Kaliforniassa Dermalogican, iS Clinicalin ja Dermatuden kotiseudulla löytyy taatusti ihmisiä jotka voivat käydä, vaikka joka päivä kasvohoidossa. Suomalainen nainen elää omalla palkallaan ja on työikäisenä aika kiireinen niin aikaakaan ei välttämättä löydy sarjahoidolle. 
Omasta kosmetologin näkökulmasta olisin oikein tyytyväinen tuloksiin, jos tehdään 2-3 hoitoa peräkkäin. Tällaiselle lyhyelle sarjalle on paras ajankohta juuri tämä vuoden kylmin aika. 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti