tiistai 5. tammikuuta 2021

Vuosi alkuun ProSkin C-vitamiinikasvohoidolla

Koen että vuodenvaihde on jonkun vanhan loppu ja uusi mahdollisuus muutokseen avautuu. Varmaan monella muullakin on tämä sama tunne ja tämä tekemäni kasvohoitotarjous on tarkoitettu tukemaan päätöstä paremmasta itsensä hoitamisesta.


ProSkin C-vitamiinikasvohoito & kotihoitopakkaus NYT yht. 79€ (norm.115€)


Kasvohoito ja oikea kotihoito on tehokas yhdistelmä

Tammikuun loppuun asti on voimassa tarjous PROSKIN C-VITAMIINIKASVOHOITO & KOTIHOITOPAKKAUS NYT 79€ (norm.115€). Kotihoitopakkaus sisältää Skin Smoothing Cream hoitovoiteen, BioLumin-C seerumin ja BioLumin-C Eye Serumin. Nämä kotihoitotuotteet riittävät noin 1-2 viikon käyttöön ja ne pitkittävät kasvohoidon vaikutusta oikein hyvin.
ProSkin C-vitamiinikasvohoito on hyvä tapa aloittaa tehokas ihonhoito, joka hidastaa ihon vanhenemista. Ihonhoidon aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä, vaan aina pystytään parantamaan ihon väriä, silottamaan kuivuusryppyjä ja poistamaan turvotusta. Oikein suunnitellulla kotihoidolla ylläpidetään kasvohoidon vaikutuksia. 
Olen yrittänyt jo pitkään keksiä tapoja, millä motivoisin uusia asiakkaita jatkamaan kasvohoidon tehoa kotona. Pitkäaikaisilla vakioasiakkailla näenkin, miten paljon hyvä kotihoito vaikuttaa kasvohoitojen lisänä. Valitettavan usein koetaan, että tyrkytän vain omia tuotteitani ostettavaksi. Vain pieni osa kuluttajista ymmärtää, että kosmetologin myymät ammattitason hoitotuotteet ovat moninkertaisesti tehokkaampia, kuin muu kosmetiikka. 
Kasvohoidon vaikutuksia voidaan jatkaa parhaiten juuri niillä kotihoitotuotteilla, jotka ovat sitä varten suunniteltu. Yritän ottaa esimerkin taas hampaiden hoidosta. Kaikille on itsestään selvää, ettei hyvä suunhoito onnistu, jos käydään vain pari kertaa vuodessa hammaslääkärillä ja unohdetaan kotona tehtävä hampaiden pesu ja hoito. Yleensä myös hammaslääkärin suosittelemiin hoitoaineisiin luotetaan, vaikka kyse ei olekaan lääkeistä. Näin ei tapahdu useinkaan kosmetologin kohdalla, vaan netistä löytynyttä tietoa pidetään luotettavampana kuin kosmetologin ohjeita.


Hyödynnä Tammiale

Nyt kannattaa hyödyntää TAMMIALEsta löytyvät kotihoitotuotteet, koska edulliseen hintaan löytyy paljon tarpeellisia tuotteita. Tarjoushinnalla on mm. MULTIVITAMIN POWER SERUM (77€-30%), joka on elvyttävä ja kiinteyttävä seerumi kaikille ihotyypeille. Ellei sinulla ole tällä kertaa muuta seerumia käytössä, niin ehdottomasti kannattaa käyttää tätä Multivitamin Power Serumia aamulla sekä illalla. Toinen tehokas seerumi kaikille ihotyypeille on iS Clinicalin WHITE LIGHTENING SERUM 30ml (155€-30%), joka kirkastaa ihon väriä, silottaa ihon pintaa ja kosteuttaa. Se myös ennalta ehkäisee kevätauringon tuomia pigmenttiläiskiä. Erittäin tehokas yhdistelmä on käyttää tämän seerumin kanssa aamulla sekä illalla WHITE LIGHTENING COMPLEX (169€-30%) hoitovoide. Korostan vielä, etteivät nämä White Lightening-tuotteet ole pelkästään pigmenttiläiskien hoitoon, vaan ne ovat monella tapaa hyödyksi kaikille ihotyypeille. 
Säännöllinen kuorinta kotona tehostaa huomattavasti muiden kotihoitotuotteiden vaikutusta, kun iholta saadaan ihohuokosia tukkiva kuollut solukko pois. Kaikille ihotyypeille sopivaa Dermalogican DAILY SUPERFOLIANT (63€-30%) kuorintajauhetta voi käyttää 2-7 kertaa viikossa. Daily Superfoliantin tumman harmaa väri tulee japanin hiilestä, joka imee itseensä myös ilmansaasteet ja muut ympäristörasitteet. 
Jos kotihoidosta haluaa selvitä mahdollisimman helpolla niin kannattaa valita POWER RICH (175€-30%) hoitovoide, joka käy yöksi sekä päiväksi ja se korvaa myös seerumin. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti