perjantai 15. tammikuuta 2021

Näin pidät ihosi kunnossa pakkasaikaan

Tänä talvena ei tarvitse varoitella auringon vaaroista rantalomalla, koska kukaan ei matkusta. Voin siis keskittyä kertomaan lämmönvaihtelun, uv-säteilyn ja saunomisen vaikutuksista iholle.

PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (73€) on kuin tehty Suomen talvisäähän!


Lumesta heijastuva aurinko on voimakasta

Tätä kirjoittaessani aurinko heijastuu puhtaasta vitivalkoisesta lumesta ja keli näyttää ihanalta etenkin, kun pakkasta on vain muutama aste. Nämä upeat hiihtokelit pitää ilman muuta käyttää hyväksi ja nauttia kirkkaista ilmoista, kun vihdoinkin päivät pitenevät.
Oikein toimiva uv-suojallinen voide päiväkäyttöön on Dermalogican PRISMA PROTECT sk30 NYT 49€ (65€), joka samalla suojaa myös tuulelta ja kylmyydeltä. Sen alla kannattaa ehdottomasti käyttää PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (73€) seerumia, joka vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Aikaisempina pakkastalvina Phyto Replenish Oil on ollut erittäin pidetty seerumi sen kosteuttavan ja ihoa vahvistavan vaikutuksen vuoksi. 
Nyt saat tämän hetken tarjoustuotteista erinomaisen kotihoitoyhdistelmän edulliseen hintaan. Käytä Phyto Replenish Oilia aamulla sekä illalla puhtaalle iholle ja laita aamuisin sen päälle Prisma Protect sk30 ja iltaisin SKIN SMOOTHING CREAM 50ml NYT 29€ (42€) hoitovoide. Jos teillä on tällä hetkellä käytössä joku toinen seerumi, niin sen käyttöä voi jatkaa itaisin ja ottaa tämä Phyto Replenish Oil käyttöön aamuisin. 
Huomaathan myös, että nuorten iholle tarkoitettu CLEARING DEFENCE sk30 NYT 14€ (23€) päivävoide sisältää myös kolmenkympin aurinkosuojan. Hyvin tärkeää on, että nuoret oppivat pienestä pitäen suojaamaan ihonsa auringolta. 2000-luvulla syntyneet joutuvat alttiiksi monin kerroin voimakkaammalle uv-säteilylle, kuin me vanhemmat ikäpolvet.

Elvytä ja suojaa

Tammialesta löytyy myös yli nelikymppiselle tehokkaasti elvyttävä, mutta kuitenkin suojaava ihonhoito-ohjelma. iS Clinicalin FIRMING COMPLEX NYT 119€ (155€) kiinteyttävä seerumi on meidän tehokkain kollageenisäikeitä vahvistava tuote. Se ylläpitää ihon joustavuutta ja tekee ihosta sileän sekä tasaisen. Suosittelen Firming Complexia käytettäväksi iltaisin seerumina ja sen päälle tehokkaasti elvyttävä iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CRÈME NYT 50g 179€ (229€) ja 100g 299€ (norm.399€ Huom. 100€ alennus!). Aamulla kannattaa käyttää Phyto Replenish Oilia ja sen kanssa Prisma Protect sk30 päivävoiteena. Jos iho on kovin ohut ja kuiva, tuon Prisma Protect sk30 päivävoiteen alla voi käyttää ohuen kerroksen tätä Youth Intensive Crèmea. 
Hiukan kevyempi elvytysvoide on iS Clinicalin YOUTH COMPLEX NYT 145€ (183€), joka sopii helposti rasvoittuvalle vanhenevalle iholle yöksi ja päiväksi. Pakkasella Youth Complex on sen verran kevyt emulsio, että se ei riitä päivävoiteeksi yksinään. Sen kanssa kannattaa käyttää juuri tätä Phyto Replenish Oilia tai sitten meikkiä, joka suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta. 
Älkää unohtako kaulan hoitoa, koska juuri nyt kaulan ohuelta iholta katoaa kaikki kosteus ja suoja kaulaliinoihin ja kauluksiin. NECK PERFECT COMPLEX NYT 73€ (95€) kaulavoide imeytyy hyvin, eikä se rasvoita vaatteita tai huiveja. Tämä kaulavoide on erittäin tehokas vaikutukseltaan ja se saattaa hiukan kuumotella ja kihelmöidä, kun sitä levitetään, mutta tämä kuuluu asiaan. Yleensä kihelmöinti loppuu alle tunnissa ja noin viikon käytön jälkeen iho tottuu vaikutusaineisiin ja kihelmöinti loppuu. 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

3 kommenttia:

  1. Sain lahjaksi dermalocigan c-vitamiini seerumit. Mites heitä kannattais tähän aikaan vuodesta käyttää? Toisena seerumina minulla on se herkän ihon barrier defence(?). Muuton takia se on tosin vielä piilossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BioLumin C Serumia voit käyttää aamulla ja illalla. Se hidastaa ihon ohentumista ja rypistymistä sekä kosteuttaa ja kirkastaa. Jos löydät tuon Barrier Defence Boosterin se kannattaa käyttää aamuisin näin pakkasella ja c-vitamiini seerumi vain iltaisin.

      Inkeri

      Poista
  2. Itselläkin tämä pakkanen kyllä vaikutta heti ihon kuntoon. En ole kokeillut mitään erikoisempia suojia tai lisäravinteita. Ystäväni kuitenkin vinkkasi kollageenista, joka voisi kuulemma mahdollisesti auttaa ihon lisäksi myös nivelvaivojeni hoitoon. Näköjään myös noissa erilaisissa seerumeissa on usein lisätty juurikin tuota kollageenia.

    VastaaPoista