sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Tammialea vielä viikko jäljellä!

Nyt alkaa olla viime hetket jäljellä Tammialen kanssa, koska se loppuu 31.1. Seuraava tarjoustapahtuma on hämärän peitossa, mutta aikaisintaan huhtikuussa. Hämeenlinnan Pimeän kaupan tapahtumaan on tulossa muutoksia ja ne vaikuttavat myös meihin.


Vielä ehdit hankkia mm. Dermalogica ja iS Clinical tuotteita huikeaan TAMMIALE-hintaan!


Seerumeissa tuntuvin alennus

Seerumit kannattaa ostaa Tammialesta, koska niissä on useankin kympin alennuksia. Tämän hetken seerumin lisäksi voi ostaa myös jo seuraavan, jota voi käyttää keväällä. iS Clinicalin PRO HEAL SERUM tuplakoko 30ml NYT 139€ (norm.179€) vähentää lämmönvaihteluiden ja pakkasen aiheuttamaa couperosaa ja punoitusta. Samalla se on uudistava sekä kirkastava vaikutukseltaan ja iholle tulee sileä ja napakka pinta. Pro-Heal Serum on ainoa tuote, joka voi rauhoittaa myös ruusufinniä ja ehkäistä sen syntymistä. 
PHYTO REPLENISH OLI NYT 59€ (norm.73€) on öljymäinen kosteuttava seerumi, joka vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Varsinkin näin talvella Phyto Replenish Oil on hyvin tehokas suojaamaan ihoa couperosalta, kuivuudelta ja punoitukselta. Nämä kaksi seerumia ovat erinomainen pari yhdessä eli Pro-Heal Serum yöksi ja Phyto Replenish Oil päiväksi.
Tarjouksessa on myös iS Clinicalin FIRMING COMPLEX NYT 119€ (norm.155€), joka on tehokkain kiinteyttävä seerumi, mitä meillä on. Hämmästelen vähän, ettei meidän asiakkaat ole kovin hyvin löytäneet tätä seerumia, koska sen menekki on oudon vähäistä. Esimerkiksi Turussa ja Espoossa tutuilla kosmetologeilla se on eniten myydyin seerumi. En ole ilmeisesti osannut kertoa sen hyödyistä tarpeeksi hyvin, vaikka itse pidän sitä parhaana kiinteytystuotteena. Sitten, kun Firming Complexin on kerran ostanut, sitä ostetaan takuulla toinenkin purkki. 
Ensimmäisillä käyttökerroilla Firming Complex hiukan kihelmöi, koska se on todella tehokas. Tämä kihelmöinti menee ohitse, kun iho noin viikossa tottuu siihen. Tämä Firming Complex toimii hyvin Phyto Replenish Oilin parina yöksi tai sitten sen voi jättää odottamaan kevättä ja käyttää nyt nämä muut seerumit. 

Perushoito edullisesti

Tammialessa on useita ihon perushoitotuotteita, joita tarvitsevat kaikki. SPECIAL CLEANSING GEL 250ml NYT 25€ (norm.36€) puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille ja SKIN SMOOTHING CREAM NYT 29€ (norm.42€) ovat NYT yhteishintaan 50€ ja saat vielä kaupan päälle PRISMA PROTECT sk 30 uv-suojallisen päivävoiteen pikkukoon. 
Tämä Dermalogican PRISMA PROTECT sk 30 NYT 49€ (norm.65€) tuli myyntiin vasta reilu vuosi sitten, mutta siitä on heti tullut hyvin suosittu. Voiteena se on ohut ja todella nopeasti imeytyvä. Nyt näinä aurinkoisina talvipäivinä se on erinomainen päivävoide estämään lumesta heijastuvan auringon haittavaikutuksia iholle. Jos on taipumusta pigmenttiläiskiin, ei tarvitse olla ulkona montakaan tuntia ilman uv-suojaa, niin iho on jo kirjava. Siksi onkin tärkeää levittää heti aamulla uv-suojallinen päivävoide. 
Dermalogica on tehnyt suositusta PRECLEANSE alkupuhdistusaineesta jumbokoon 473ml NYT 109€ (norm.145€). Precleanse poistaa vahvimmankin meikkivoiteen ja myös silmämeikin. Myös hiki, ihotali ja ulkoapäin tuleva lika saadaan hellävaraisesti puhdistettua Precleansella. 
Huomioi myös, että ripsiä kasvattava ripsiseerumi MAXEY LASH NYT 85€ (norm.108€) on nyt kivan hintainen. Tuo yksi pakkaus riittää ainakin puoli vuotta ja noin 3-4 viikon käytön jälkeen alkaa ripsien pidentyminen ja tuuhentuminen näkymään. Maxey Lash on loistotilaisuus saada itselleen hulppean pitkät ja vahvat ripset. Eikä tämä tulos ole mitenkään satunnaista, vaan kaikkien ripset kasvavat, jos Maxey Lashia käytetään säännöllisesti ohjeen mukaan. 




HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti